Sormam normalde Allah söyletti demekki tartıl benceDün akşam kaptanima bu hafta tartilmayayim dedim ama sen böyle yazınca bilemedim ki
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimGunaydinnnn, harika eksilee görüyorum. Herkesi tebrik ederim
Benim tartim
Geçen hafta: 78.9
Bu hafta:77.2
Yüzdelik: % 2.154
dünkü açlık krizlerin sana hak ettiğin eksiyi vermiş canım, harikasın. Tebrik ederiimGunaydinnnn, harika eksilee görüyorum. Herkesi tebrik ederim
Benim tartim
Gunaydin canımGunaydin herkese, eksi gelenleri tebrik ediyorum❤. Ben sabah tartilamadim, tartimin pili bitmis, hata veriyor surekli. Pil bulabilirsem alip takacagim bugun.
Alah analı babalı sağlıklı ömürler nasip etsinGünaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canımGünaydın
Eksin çok güzel tebrik ederim canımBende kilo bildirimi yapaym
29 haziranda 68.25kg
2 temmuz yani bugün 66.85
Fark 1.4 kg
Yüzde 2 oluyor sanırım.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia vee çok sevdiğim rakibim Lavinia_98
Guzel eksi tebrik ederim canım listeye girmek istiyor musun
Eksin süper canim tebriklerGunaydinnnn, harika eksilee görüyorum. Herkesi tebrik ederim
Benim tartim
Eksin cok guzel canim tebriklerBende kilo bildirimi yapaym
29 haziranda 68.25kg
2 temmuz yani bugün 66.85
Fark 1.4 kg
Yüzde 2 oluyor sanırım.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia vee çok sevdiğim rakibim Lavinia_98
Eksin cok guzel canim tebrikler
Mavibir liman tarihte yıl kısmında minik bir hata var sorun olmaz di miGünaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Sorun olmaz canim cogu takimda yil yazilmiyorMavibir liman tarihte yıl kısmında minik bir hata var sorun olmaz di mi
Muhtesemsinnnnn.Canım inan tartilirsam bu hafta moralim çok bozulur...bütün hafta sonu ağlarım...
Bildirim olarak şunu yapacağım sadece ablaniz için üzülmeyin diye ..
Eki Görüntüle 2881121
Eki Görüntüle 2881122
İlk resimde tarihi göğsüme ilistirdim okunmuyor bir de elime aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?