- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Günaydın canımGünaydın güzeller![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın güzeller![]()
Kızlar eva'nın videosu yavaş ve gayet güzel birçok hareket içeriyor. Eva bana çok hızlı diyenler bir deneyebilir.
Nice mutlu senelere iyki dogmus prensesHayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip-
Gözünüz aydin Canım Allah hayırlı evlat eylesin güle güle saglikla büyutün inşAllahGünaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım Allah anali babali büyütsünGünaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun. Doğum günü kutlu olsun minik yavrunuzun.Hayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip-
İngiliz tuzu deneye suya karıştırıp iç . Ben açlık orucu yaparken( karaciğer temizliği için yaptım) mecbur yemediğimiz için wc ye çıkamıyorsun. Onu yapıp içiyordum. Ve baya faydasını gördüm. Rabbim şifanı versin canım. İyi yürüyüşler. Biradan bende sana eşlik ederim yürüyüşte. İnşaallah yine yağmura yakalanmamCanım gunaydın cok acıkıyorum o saate kadar bırde dun reglı oldum.wc ye cıkmak ıcın de bi şeyler ıcıyırum bos mıdeye boyle cıktı sımdı yuruyuse cıktım bıde donuste tartılayım sende hg bu arada
Hayırlı olsun, gözünüz aydın olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlat eylesin rabbim.Günaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun. Doğum günü kutlu olsun minik yavrunuzun.Hayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip-
İngiliz tuzu dene suya karıştırıp iç . Ben açlık orucu yaparken( karaciğer temizliği için yaptım) mecbur yemediğimiz için wc ye çıkamıyorsun. Onu yapıp içiyordum. Ve baya faydasını gördüm. Rabbim şifanı versin canım. İyi yürüyüşler. Birazdan bende sana eşlik ederim yürüyüşte. İnşaallah yine yağmura yakalanmamCanım gunaydın cok acıkıyorum o saate kadar bırde dun reglı oldum.wc ye cıkmak ıcın de bi şeyler ıcıyırum bos mıdeye boyle cıktı sımdı yuruyuse cıktım bıde donuste tartılayım sende hg bu arada
Hayırlı olsun, gözünüz aydın olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlat eylesin .Günaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Tebrikler canim eksin cok guzel
Teşekkür ederimTebrikler canim eksin cok guzel![]()
Bende regl bekliyorum bugün ama tık yok neyse bakalım artıkCanım gunaydın cok acıkıyorum o saate kadar bırde dun reglı oldum.wc ye cıkmak ıcın de bi şeyler ıcıyırum bos mıdeye boyle cıktı sımdı yuruyuse cıktım bıde donuste tartılayım sende hg bu arada
Tebrik ederim canım eksin cok guzel
Günaydın canım hayırlı olsun bende bes ay sonra hala olycam ınsallahGünaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Hayırlı olsun canım, ne güzel paylaşmışsın kardeşin ve eşinin mutluluğunu, heyecanını. Allah analı babalı büyütsün yeğeninide. Tebrik ederim halalığını daGünaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahZipzip- E Elif_Eylul
Günaydın kızlargecen hafta
69.300
Bugun 68.900
-400 @zipzip E Elif_Eylul kusura bakmayın bu hafta cok aktif degıldım.
Tebrik ederim eksinizi kızlaar
Oooo süpersin canıım, gerçekten güzel gidiyosun, tebrik ederim02 temmuz kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 64,9
Bu cuma 63,95
950 gram eksi
Oran 1,464
![]()