• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Nice mutlu senelere iyki dogmus prenses
t6501.gif

Günaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Gözünüz aydin Canım Allah hayırlı evlat eylesin güle güle saglikla büyutün inşAllah🤲🥰

Hayırlı sabahlar bugün miniğimin doğum günü 2. kızım ve 1 yaş günü oyüzden dünde bugünde yoğunum biraz kilomu bildirmeye geldim bi kaç gün sabittim ama şükür bugün gitmiş biraz
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun. Doğum günü kutlu olsun minik yavrunuzun.
Canım gunaydın cok acıkıyorum o saate kadar bırde dun reglı oldum.wc ye cıkmak ıcın de bi şeyler ıcıyırum bos mıdeye boyle cıktı sımdı yuruyuse cıktım bıde donuste tartılayım sende hg bu arada
İngiliz tuzu deneye suya karıştırıp iç . Ben açlık orucu yaparken( karaciğer temizliği için yaptım) mecbur yemediğimiz için wc ye çıkamıyorsun. Onu yapıp içiyordum. Ve baya faydasını gördüm. Rabbim şifanı versin canım. İyi yürüyüşler. Biradan bende sana eşlik ederim yürüyüşte. İnşaallah yine yağmura yakalanmam
Günaydın kızlar herkese dün hala oldum oğlusumuz geldi şükürler olsun yoğun yorucu bir günün ardından heyecandan uyuyamadık bile Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Hayırlı olsun, gözünüz aydın olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlat eylesin rabbim.
😆

E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun. Doğum günü kutlu olsun minik yavrunuzun.
Canım gunaydın cok acıkıyorum o saate kadar bırde dun reglı oldum.wc ye cıkmak ıcın de bi şeyler ıcıyırum bos mıdeye boyle cıktı sımdı yuruyuse cıktım bıde donuste tartılayım sende hg bu arada
İngiliz tuzu dene suya karıştırıp iç . Ben açlık orucu yaparken( karaciğer temizliği için yaptım) mecbur yemediğimiz için wc ye çıkamıyorsun. Onu yapıp içiyordum. Ve baya faydasını gördüm. Rabbim şifanı versin canım. İyi yürüyüşler. Birazdan bende sana eşlik ederim yürüyüşte. İnşaallah yine yağmura yakalanmam😆
Hayırlı olsun, gözünüz aydın olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlat eylesin .

Bende regl bekliyorum bugün ama tık yok neyse bakalım artık

Günaydın canım hayırlı olsun bende bes ay sonra hala olycam ınsallah

Hayırlı olsun canım, ne güzel paylaşmışsın kardeşin ve eşinin mutluluğunu, heyecanını. Allah analı babalı büyütsün yeğeninide. Tebrik ederim halalığını da :KK36::KK36:

Back