Evet küçülüyo gerçekten ama daha çok salata agırlıklı beslenmeye çalış lahmacunu da yiyorsan ekmek o gün içinde hiç yemeMidem küçüldü galiba normalde 3 lahmacun filan yiyorum camiye her hafta lahmacun yapıp satıyoruz bitince çay yanında yiyoruz camide 2 haftaya bi sıra bana geliyo yani lahmacun hep yeniyo yarında brüksel lahanası pişireceğim tarif yine diyetisyen mutfağından bakalım nasıl olacak
Yok hic canim istemedi zaten patlıcanı fırınladım tahinli baharatlı yoğurdun üstüne koydum üstüne maydonoz dereotu çok doyurucu oldu zaten ekmek yediğim gun daha çok acıkıyorum daha çok ekmek yiyesim geliyoEvet küçülüyo gerçekten ama daha çok salata agırlıklı beslenmeye çalış lahmacunu da yiyorsan ekmek o gün içinde hiç yeme
Bende yarın yapabilirim patlıcanı benim menümdede var :) ama suyu artırsan harika olurYok hic canim istemedi zaten patlıcanı fırınladım tahinli baharatlı yoğurdun üstüne koydum üstüne maydonoz dereotu çok doyurucu oldu zaten ekmek yediğim gun daha çok acıkıyorum daha çok ekmek yiyesim geliyo
Süper canım afiyet olsunSabah 10:00
Bi su br öncesinde ve sonrasında detox
bi dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 2601908
Öğlen 13:00
Eki Görüntüle 2601910
İkindi detox
Akşam 19:45
Eki Görüntüle 2601911
Su 2.5 litre
Spor yok
8 bin adım=120 puan