- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menün çok güzel canım bazı şeyleri kararında yemen ne güzel ben yulaf yiyemem hiç sana afiyet olsun sporunda iyi canım bol eksiler sen şekersiz içiyorsun çayı ben hayatta içemem23 Ekim menü
11.00 az peynirli omlet 2 dilim kaşar peyniri 5 zeytin salatalik yeşillik şekersiz çay
12 sade türk kahvesi maden suyu
15.00 3 kaşık yulaf dan yulaf lapasi
19.00 az çorba 2 kaşık kuru fasulye salata
20 00 muzlu süt (yarim muz 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı kahve katip blendirdan gecirdim)
Su 2 lt Spor yarım saat tabata @Ytmz
Kızlar akşam yattıktan sonra uyku tutmayınca biraz spor yapayım dedim.Kızlar iyi geceler
23 ekim menüsü
Sabah 10:00 1 tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1/2 kk kaşar, 1 şekersiz çay, domates salatalık
15:30 1 kase mercimek çorbası, 150 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata
16:30 2 mandalina
20:15 1 avuç karışık çerez, 3 bebe bisküvisi ( bu hafta kaçamak konusunda kendime engel olamıyorum maalesef)
2 lt su
10011 adım (6.6 km tempolu yürüyüş)
Sağol canım yulafi cok severim ben tarçınla kakoyla güzel puding gibi Oluyo hele muz koyunca cayida çocukluğumdan beri şekersiz içerim ben daha güzel geliyoMenün çok güzel canım bazı şeyleri kararında yemen ne güzel ben yulaf yiyemem hiç sana afiyet olsun sporunda iyi canım bol eksiler sen şekersiz içiyorsun çayı ben hayatta içemem