Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 7.30 Haş.bir yumurta, peynir , üç zeytin, iki kayısı, yarım dilim tb ekmeği 10.00 Bir yeşil elma üzerine tarçın serpilmiş, bir bardak süt 13.00 Kabak, yoğurt 13.30 Sade Türk kahvesi( arkadaşlarla) 16.30 Sade Türk kahvesi ( eşimle) 18.30 Roka, domates, marul, salatalık, lor, Altınbaşak( dört bisküvi) suntadan oluşan salata 19.30 Yarım avuç kadar kuruyemiş, yeşilçay İki litre su , 7569 adım @snglmlk
Öğlen: çok çok ince bir parça çikolata ( İsviçre den gelmiş bi arkadaş ziyarete geldi o getirdi ayıp olur diye o kadar yedim inanın)
Akşam 17: 4 tane küçük yuvarlak fırında köfte, bi kase sebze çorbası, büyük bir bardak ayran Acıkırsam belki bi kaç parça ceviz peynir yerim ama yarın cuma yememeye çalışıcam
Perşembe menüsü Sabah 7.30 Peynir, zeytin, lor, domates, salatalık, taze nane, yarimdan az tb ekmeği, çay Öğle 13.00 Avokado, yoğurt , ceviz karışımı 17.00 Sade Türk kahvesi 18.30 Tereyaginda iki yumurta, lor , cacık İki litre su , iki fincan yeşil çay 12.000 küsur adım