Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 eylül Bir mandalina bir kızarmış yumurta peynir çiğ fındık Saat 13 mercimek çorbası bir tane fırında baget bir bardak ayran Saat 17 2 lokma ekmek bi küçük kase patates salata ( midem bulantısını bastırsın diye yedim) bir avuç fındık
21 Eylül Peynir fındık 2 lokma patatesli börek( bir dilimin 1/4 ü) Öğlen saat 12 bi kaç kaşık mercimek çorbası 5 adet mercimek köftesi 1 bardak ayran Akşam saat 19.30?bi parça peynir zeytin bi portakal bi mandalina haşlama et
Evvvet bol cezali menüme gelelim Bugün Sabah 3 catal cilek receli 1 catal tereyagi 1 yemek kasigi Lor peyniri 1 yumurta tavada 1 dilim ekmek 1 aci kahve
Ara 2 meyveli yogurt
Öglen 1 yemek kasigi lor peyniri 2 catal tereyagi
Ara 1 yogurt meyveli 1 dilim kibris tatlisi 1 kahve
Aksam 3 köfte 3 tane patates Su 2 lt Spor 1500 ip atlama 100 mekik
21 Eylül Cumartesi Sabah 9.30 İki yumurtali omlet, peynir, domates taze nane, yarım avuç çiğ kuruyemiş 12.00 Sade Türk kahvesi 16.00 Kendi yaptığım etsiz çiğköfte (saymadım ama tabağın yarısını yemisimdir esimle ortak yedik.) kaşık salata, turşu yemeyeydim iyi olurdu ama olmuş mu diye yedim bir daha tövbe 19.00 Süt meyve karışımı smoothie ( çilek, kayısı, vişne, muz) Üç litre su, spor yok @Ytmz
Dünkü menum; ) sabah 11.00 kibrit k.peynir, haşlanmış bir adet yum, üç çatal vişne reçeli, 4zeytin,az şekerli çay, domat salatalık.
öğlen 14.00)Bir orta boy elma
Aksam19.00:) peynir az bisey .1yum haşlanmış,salata.üç ceviz.. 3litre su. Not moral bozukluğundan dolayi benimle beraber aile uyeleri de ac kaldi hiç bişey ypmadim menüye kahvaltiyla gunu bitirdik