- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
tamam ozamaan :) filmler hakkında şöle uzun uzun konuşcaım pek kimse yok etrafımda çok sewindim buna :)
onay werirlerse açarım tabi :)
öncelikle hoşgeldin alewuska,ben onay veriyorum,çok da güzel olur bir film daha izlemek. bir sonraki organizasyon ne zaman olur bilinmez çünkü.
öncelikle selam vereyim.....
uzundur anketleri takip ediyorum ama filmleri indirme (kota) ve zaman sorunumdan dolayı her filmi izleyemiyorum. bazılarını izlemişliğim var bazılarını bir şekilde ulaşıp izliyorum ama hepsine ulaşamadığım için çoğu zaman yorum ve tartışma kısmına katılamıyorum...
bu forumda gerçek anlamda ilgimi çeken, sadece vakit öldürmek amacıyla takip etmediğim tek konu "sinema günleri" başlığıdır. böyle güzel bir şekilde devam etsin dilerim veee takipteyim
pardon bir de "fotoğraftan film bulmaca" var
Lilja 4-ever uzun zaman oldu indireli ama izlememiştim..bu gece izliyorum :) peki yorumlar ne zaman..sohbet ne zaman edicez film için :) ben bi hfta bekleyemem kii :)
İzleyince yorumunu bekliyorum ben seninle sohbet ederim uzun uzun film hakkında :))) arkadaşlarda izledikçe bize katılırlar
evet filmi ben de izledim.
Film benim için ince bir çizginin üzerinde gidip geldi, 'acıları' fazla kullanmadan rahatsız edici etki yaratmak arasındaydı. lilja'nın yaşadıklarını melodramatik hale getirmemek için bir çaba sarf edilmiş, ancak bir o kadar da rahatsız etmeyi amaçlamış yönetmen ve gerçekten de rahatsız ettiğini söyleyebilirim. özellikle cinsel ilişki sahnelerinde Lilja hiç görünmüyor ve adamların sadece vücudunun üst tarafıyla karşı karşıya kalıyoruz, adamı Lilja'nın gözünden görmek, gerçekten benim için berbat bir duyguydu,yer yer midem bulandı. alewuska'nın aksine ben kamera açılarını özellikle sevdim, sanki Lilja'nın hayatını dürbünümle gözetlemişim gibi bir his uyandırdı,konuk oyuncu gibiydim.
canıım sen daha önce izlemiştin sanırım :)
[FONT="Trebuchet MS
Volodya 'nın ısınmak için uyguladığı yöntem ,Lilyanın otel odasında kendine yaptığı bir sığınak gibiydi. Film Lilya üzerinde yoğunlaşsada , Volodya nın dramı en az onun kadar etkiledi beni. Oldukçada üzücü ve karanlıktı , gözlerim doldu.[/FONT]
Merhabalar
Keşke daha önceden varlığınla bizi haberdar etseydin , çok fazla katılım gösteremesende organizasyonda olman beni çok mutlu ederdi. Gördüğün gibi çok az kişiyiz daha kalabalık olunca çok daha keyifli hale geliyor.
Fotoğraftan film bulmacada oynamaya davet ediyorum seni ,sadece bakıp geçmek yok :)))