6 Koca Yas

aman ya ne olacak. erkek kısmı kendinden 20 yaş küçük biriyle ilişki yaşıyor senmi yaşayamayacaksın. ben inanmıyorum erkeklerin geç olgunlaşmasına. kafada bitiyor herşey. ne 30 luk adamlar gördüm bebek gibi.. bende 27 yim ama ruhum çocuk gibi. hiç olgun düşünmem. 24 lük biriyle tanışsam o ne kadar çocuksa bende onun gibi çocuklaşırım. . hayatını yaşa. gönlün kimi seviyorsa onu sevsin bırak karışma. toplum bize ne dayattırırsa onu yaşıyoruz. neymiş; erkek sever 20 yaş da olsa sorun yok ama kadın 3 yaş küçük bile olsa sevemez hakkı yok. kadın isterse küçük bir kız çocugu gibide davranabilir.

KK'nın ılımlı, ilham veren güzel bayanları; bu iş olur mu olmaz mı bilmiyorum ama yaptığınız olumlu yorumlar bu işi olmuş gibi hissettirdi, yani mutlu oldum gerçekten. Hele o güzel temenniler, inanılmaz hoşuma gitti. Sağ olun. :)

Bu işin üzerine düşmeyeceğim. Hiçbir çabam olmayacak olması yönünde. Şans bana neyi getirirse onu kabul edeceğim. Yani, biraz edilgen olmayı tercih ediyorum şu an için.

Mantığım devrede, duygularım kontrol altında. Kendimi kaptırarak platonik bir hoşlantı nedeniyle hayatımı gölgeleyemem. Melankolik takılmaya hiç niyetim yok. Hayatımda olmayan bir adamın bu şekilde huzuruma müdahale etmesine asla izin vermem.

Bu arada özel numaralardan telefonlar gelmeye başladı. Sadece sesimi dinliyor karşıdaki kişi. Zamanlama manidar ama emin de olmayız tabii. :)

Neyse, haberlerle tekrar görüşmek üzere... :)

Konu başlığınız 6 KOCA YAŞ durumun farkındasınız
insanın gönlüne söz geçmez haklısınız
baştan bildiğim bir durumda zaten beni çekmez bu konuda bana yer yok düşüncemin de önemi yok
eşim benden 9 yaş büyük bir sıkıntı yaşamadım
şimdi bana sen 27 eşin 29 mu diyorlar
bu arada kilo da alma kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor
ben sığ düşüncelerimle kocamla pidemi yerim sağ olun
istediğiniz kadar eleştirip yerebilirsiniz
gocunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…