6 Koca Yas

Her yorumun benim için kıymeti büyük, teşekkürlerimi sunuyorum ama birkaç yorumu sığ bulduğumu belirtmeliyim.

B Bukrem_ ; Bir doğumla kadın 10 yaş mı ileri gidiyor? Ayrıca, aşk iradeye mi bağlı ki siz olsaydınız 1 yaş bile büyük bir insana aşık olmazdınız? Kompleks yapacak bir şey göremiyorum. Gayet hoş ve alımlı bir bayanım ki demek ki ilgisini çekebildim ilk görüşte.

asude_bahar ; Biz daha dereyi görmedik, siz başlamışsınız paçaları sıvamaya. Evliliğe, aileye gelene kadar milyon şey var. Bu tür uzun vadeli planlar, düşünüşler ne kadar doğru olur ki? Ayrıca, "başkasından hoşlan" demek ne demek? Kimden hoşlanacağınıza siz mi karar veriyorsunuz? Çok mu iradi yani?

Elbette benim de konu hakkında çekincelerim vardı ki buraya bu konuyu açtım. Ben de yaş farkının çok olduğunun farkındayım ama hoşlanıverdim işte. Öyle güzel bir duygu ki tarifi yok. Hem biliyor musunuz ben hayatımda hiç aşık olmadım, Yaratıcı bu duyguyu bana pek ihsan etmemiş sanırım. 33 yaşındayım ve beğendiğim kişi sayısı 3'ü geçmez. Böyle durumda olan biri için bu duygular inanın çok kıymetli.

Toplum baskısı bazı alanlarda o kadar şiddetli ki bazen çok ağır geliyor gerçekten. Forumda birçok konu açılıyor her gün sorunlu ilişkilerle alakalı. Acaba bu ilişkilerin hepsinde erkek bayandan küçük olduğu için mi aldatma, şiddet, geçimsizlik, vb. tatsız olaylar meydana geliyor? Neden mesela "erkek, kadından şu kadar yaş büyük olmalı" diyoruz? Dayanağı nedir böyle bir söylemin? Bu gibi durumlarda hiç mi sorun yaşanmıyor? Gerçekten de cinsel hayatları çok mu fevkalade ilerliyor? Menopozdan bahsedildi bir yorumda. Her şey vücut, her şey cinsellik, değil mi? Benim iyi ahlaklı, dürüst, vicdan sahibi, hanımefendi, vs. olmamın hiç mi önemi yok?

vanilyalimuffin ; Çok şekersiniz. :) Bunların içinize doğması beni de mutlu etti. Bakalım artık. Oluruna bırakacağım. Bir gelişme olduğunda sizi haberdar ederim muhakkak. :)

bencede olabilcek bişey neden olmasın. zaten bahsettiğiniz kadar kültürlü biriyse buna takılmayacaktır

Interneti talan ettim. Bir bayan ile 1-2 fotografi var gecmis zamandan kalma ama sevgilisi mi bilmiyorum. Hep tek cekilmis fotograflarini ekliyor. O bayandan da ne begeni var, ne yorum.

Sans varsa olur. Yoksa da saglik olsun.
Üzgünü ama evli olabilir o zaman
Eski sevgilisi olsa kesin kaldırırdı.
Ama erkekler bir kaç kez profil fotolarına eşlerini koysalar da sonra hep tek koyuyorlar. Bu benim eşim ve tanıdığım bir çok erkekte böyle.
Eşlerinin sosyal medyadan pek görünmesini istemiyorlar.
Bi ihtimal de kardeşi olabilir.

Son düzenleme:

Ah bu ihtimaller... :)

Evet, her şey mümkün ama evli olmasına pek ihtimal vermiyorum. Olsa olsa sevgilisidir çünkü aynı yerde yüksek lisans yapıyorlar, muhtemelen de orada tanışmışlardır.

Ha evli, ha sevgilisi var. Benim için ikisi de aynı şeydir. Her iki durumda da saygı gösterip uzaklaşmak gerekir. İstediğini elde edene dek mücadele eden kadınlardan olmadım hiç (özel hayat açısından).

Keşke bu 2 durumdan biri olsa da Hepii de bu "6 yaş sendromu"ndan kurtuluverse!

bence problem olucak bi yaş durum yok, aranızdaki o iletişim de çok hoş olmuş içim umut doldu umarım güzel şeyler olur :)

adam 18 siz 24 olsanız abes de, adam 27 olmuş yolun yarısına yaklaşmış neredeyse

Belirli bir yerden sonra insanların arasında yaş sınırının kalktığını düşünüyorum ben mesela 20 yaşında biriyle 25 yaşında biri arasında dağlar kadar fark vardır ama 24-25 ten sonra bu durum kalkıyor diye düşünüyorum.25 ile 35 de olsa sorun olmaz bence ayrıca ha kadın büyük olmuş ha erkek ne fark eder? ve bayılırım sıradan kalıplara sığmayan canı istediği gibi yaşayan insanlara umarım gönlünüzden geçeni yaşarsınız.

hepii sendrom yapılacak bir durum yok ortada inan bana.eşimle aramda 4 yaş var.bugün olsa yine aynı şeyi yaparım.
hiç pişman olmadım

Aynen bir doğumla yaş farkı kapanıyor
aşk iradeye bağlı evet benden büyük olduğunu öğrenince o niyete girmem zaten
alımla çalımla ne ilgisi var bunun
yaş ortada ben bunu kafa olarak bildikten sonra
neyse hem konu açıp hem teşekkür ediyorsunuz
sonra düşüncelerimizi sığ deyip eleştiriyorsunuz
o zaman konu açarken lütfen olumlu eleştiri yapacaklar yazsın de
biz de yazmayalım
benim fikrim düşüncem bu aynı düşünmek zorunda değiliz değil mi ?

O zaman doğum yapmayınca sorun yok. Güzel. Buradan yırttık.

Hissetmek iradeye bağlı değildir, insanın elinde de değildir. "Şuna aşık olmalıyım" tarzında bir cümlenin kimsenin ağzından çıktığına şahit olmadım. Demek ki irademiz dışında gerçekleşen bir şey.

Kompleks demiştiniz bir önceki yorumunuzda, ben de buna istinaden alım çalımdan bahsettim.

Sığ buldum yorumunuzu çünkü hakikaten sığ idi. Eleştirebilme hakkım olduğumu düşünüyorum.

Pide söylemeye devam edin lütfen.

40 yaşına gelip ergenlikten kurtulamamış insanlar da var. Kafa yapısı örtüşüyorsa samanlık seyran olur bence. :) Takılmayın yaşa falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…