6 Koca Yas

Yorum yapan, ilham veren, guzel temennilerde bulunan tum bayanlara sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Guzel insanlarin varligi mutlu ediyor insani. Var olun! :)

Kötü olmus ya. 6 yas fazla Bence.
Ama tanidiklarimda yok degil, evli olup
Sürderen yillardir

Bence çok sorun olur biyolojik olarak malesef değerlendirilmesi gereken bir konu (Menepoz durumları çok sorun olur)

Üstelik erkekler kadınların 2 3 yıl gerisinden gelir kafa olarak
Nerden bakarsan bak sıkıntı malesef

kime göre fazla 6 yaş, eğer elalem ne der diye düşünüyorsanız boşverin gitsin. sonuçta her gün herkese karşı bir şeyler hissetmiyor insan. belki sizin için doğru kişidir bilemezsiniz

yaş olarak genç duruyorsanız karşılıklı aşk varsa neden olmasın?

ancak ilerleyen yıllar ne getirir belli olmaz.

kişiyi tanımanız lazım.

nasipse olur, yasin ne önemi var diyenlerdenim ama iste adam ne düsünyor o önemli.. ve simdiden cok kaptirma bence,olacagi varsa olur zaten

Kıyamam yahu içim eridi sanki bişeyler olacakmış gibi hissettim.

Bir ay içinde bi samimiyet oluşacak diyorum.

Yaz bunu bi kenara..

Ve beni haberdar et olur mu? Çok ciddiyim içime doğdu merak ederim sonucu..

Olmadı gerçekten ne o ablası gibi
kadının yaşı erkekten 10 yaş küçük olsa bir doğumla farkı kapatabiliyor
bence olmaz benim fikrim
ben olsam kendimden 1 yaş küçüğe bile aşık olamazdım
insan komplekse girer yahu

ust kat komsumun 18 yasında oglu oldugu halde oglundan dort bes yas buyuk adamla evlenmesı kafamdakı buyun olguyu degıstırmıstı bennn daha kucukken . cevrem de bunun onlarca ornegı var en son 24 yasındakı arkadasım kendısınden 12 yas buyuk hatunla evlendı :)
ılk bulusmanızda yıldırım nıkahı ıle evlenmıceksınız ya hos :)
ne guzel ıcınız kıpır kıpır tadını cıkartın derım ben.

Si problem etmeseniz bile ileride size sıkıntı yaratabilir. Burada esinden 6 ay buyuk oldugu icin kvdeden yemedigi soz kalmayanini da gördük.iyi düşünmek lazim. Aile yapısı da cok onemli. Ama 27 33 aranizda teskil sorun etmez herhalde

Dert ettiğin şeye bak.bir arkadaşım 9 yaş küçük biri ile evlendi çok da mutlular.
Erkek neredeyse yarı yaşındaki kızlarla takılır evlenir ses çıkmaz da
kadın erkekten birkaç yaş büyük olunca auuwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…