Bir erkeğin beyin yaşı kendi yaşından 5 yaş küçük oluyor. Kendi yaşı 27 ise yüksek ihtimalle tavırları vs. 22 yaşındaki bir erkeğe tekabül eder. Bu durumda da kafa yapısı olarak sizden 11 yaş küçük olmuş oluyor... Dışarıda olgun tavırlar sergileyebilir ama aynı evin içinde bu işler genelde böyledir. O yüzden ı ıh, ben sıcak bakamadım tatlış..
Olgun olmayan davranışlar deyince körebe oynamak mı geldi aklına ?Disarida olgun davranislar sergilerken evde nasil olur mesela? Korebe falan mi oynamak ister?
Olgun olmayan davranışlar deyince körebe oynamak mı geldi aklına ?
O zaman ben şu kadarını söyleyeyim. İnsanların dışarıdaki halleriyle evdeki hallerini asla bir sanma. Çünkü sen, ben de dahil dışarıda herkes maskeleriyle dolaşıyor. Ev ortamında o maskeler düşüyor. O yüzden çok olgundur, çok bilmem nedir deme. Erkekler zaten çok çocuksu.. Senden 6 yaş küçük bir erkekten bahsediyoruz. Mutlaka sıkıntı çıkacaktır. Bunu söyledim. Tabiki karar senin kararın.. Ben söyliyim de, ister körebe anla ister evcilik anla nasıl ve ne anlayacağın sana kalmış..Hayir, gelmedi.
O zaman ben şu kadarını söyleyeyim. İnsanların dışarıdaki halleriyle evdeki hallerini asla bir sanma. Çünkü sen, ben de dahil dışarıda herkes maskeleriyle dolaşıyor. Ev ortamında o maskeler düşüyor. O yüzden çok olgundur, çok bilmem nedir deme. Erkekler zaten çok çocuksu.. Senden 6 yaş küçük bir erkekten bahsediyoruz. Mutlaka sıkıntı çıkacaktır. Bunu söyledim. Tabiki karar senin kararın.. Ben söyliyim de, ister körebe anla ister evcilik anla nasıl ve ne anlayacağın sana kalmış..
Is baglantisi var calistigimiz firmalar arasinda.
Ne oldu biliyor musunuz? Bugun aradim onu is amaciyla. Imzasinda yer alan telden aramistim. Ne olduysa cekmedi gibi telefon, ozel hattindan aradi hemen. "Bu numaradan da ulasabilirsiniz" dedi. :) Eridim resmen sesini duyunca. Baktim birkac dakika sonra rehbere eklemis beni cunku birkac dakika sonra whatsapp'ta fotografi ve durumu belirdi. :)
Gecen hafta bir toplantida tanismistik. Goz goze geldik epey ama o gun bugundur 4 islem yapiyorum. Su sene mezun olsa yasi bu, aramizdaki fark bu, vs.
Ne vardi sanki yas denen kavram olmasaydi ki? :/
Ozlemisim bu duygulari...
cnm resmen benı anlatmıssın :)
bende ısyerınden bi cocukla tanıstım.. hoslanma var.. faceden ekledım yası yazmıordu ama bende senın gibi mezunıyet falan katıp hesapladıgımda 25 cıkıyordu ama megersem 27ymıs sonradan facede dogum gununu acınca farkettım.. benden 2 yas kucuk yanii bende 29 yasımdayım..kara kara dusunuorum . cocukla muhabbetimiz var ama henuz bişiler ıcelım demedi. ufak bı not: bu işe bslayalı 1 ay oluyor cocuklada tanısmam 2 hafta. acaba yeni muhabbetimiz var dıye mı yoksa akılsız oldugundanmı anlamadım yanii :)
tarz yarısmasında 1. olmustum ordan verdiler proyuBenim herifte benden üç yas küçük ..heç yanasmaa zoriş
Kız sen nasl pro oldun bende istiyom asıgmasıık:)
Size mantıklı gelsin diye söylemedim zaten. Ben kendi bildiklerimi paylaştım. Sizin hayatınız seçimde sizin. Banane yahu.Mantikli gelmedi soyledikleriniz.
yaşlar kaç canım :)
itiraf edin zıpzıp'ı özlediniz
hiçbi fikrim yoklakasız olacak ama ne oldu o kız ya, resmen gözlerim arıyor
cnm resmen benı anlatmıssın :)
bende ısyerınden bi cocukla tanıstım.. hoslanma var.. faceden ekledım yası yazmıordu ama bende senın gibi mezunıyet falan katıp hesapladıgımda 25 cıkıyordu ama megersem 27ymıs sonradan facede dogum gununu acınca farkettım.. benden 2 yas kucuk yanii bende 29 yasımdayım..kara kara dusunuorum . cocukla muhabbetimiz var ama henuz bişiler ıcelım demedi. ufak bı not: bu işe bslayalı 1 ay oluyor cocuklada tanısmam 2 hafta. acaba yeni muhabbetimiz var dıye mı yoksa akılsız oldugundanmı anlamadım yanii :)
erkeğin büyük olmasından yanayımBirinden hoslandim ilk goruste. Arastirdim ve 6 yas kucuk oldugunu ogrendim. Oldu mu simdi?
Hmm helall kızz.. pro sartlarını bilmiyorimda belli bi msj kotası yada yıl koysalar bu süre zarfinda aktif olanlara pro üyelik versinlerr.. aha bende istiyomtarz yarısmasında 1. olmustum ordan verdiler proyu
yaşlar kaç canım :)
itiraf edin zıpzıp'ı özlediniz