6 Koca Yas

Bir erkeğin beyin yaşı kendi yaşından 5 yaş küçük oluyor. Kendi yaşı 27 ise yüksek ihtimalle tavırları vs. 22 yaşındaki bir erkeğe tekabül eder. Bu durumda da kafa yapısı olarak sizden 11 yaş küçük olmuş oluyor... Dışarıda olgun tavırlar sergileyebilir ama aynı evin içinde bu işler genelde böyledir. O yüzden ı ıh, ben sıcak bakamadım tatlış..

Bana aşık olan biri vardı. Benden 6 yaş küçüktü ve yaşımı da başından itibaren biliyordu. Neden olmasın yani.

Disarida olgun davranislar sergilerken evde nasil olur mesela? Korebe falan mi oynamak ister?

O zaman ben şu kadarını söyleyeyim. İnsanların dışarıdaki halleriyle evdeki hallerini asla bir sanma. Çünkü sen, ben de dahil dışarıda herkes maskeleriyle dolaşıyor. Ev ortamında o maskeler düşüyor. O yüzden çok olgundur, çok bilmem nedir deme. Erkekler zaten çok çocuksu.. Senden 6 yaş küçük bir erkekten bahsediyoruz. Mutlaka sıkıntı çıkacaktır. Bunu söyledim. Tabiki karar senin kararın.. Ben söyliyim de, ister körebe anla ister evcilik anla nasıl ve ne anlayacağın sana kalmış..

Sizin çocugunuz olsa boyunuz kadar olurdu şimdiye :)
Ama ayni sey 27 yasindaki içinde gecerli.
Sorun olmaz kafada bitirirseniz.

Mantikli gelmedi soyledikleriniz.

cnm resmen benı anlatmıssın :)

bende ısyerınden bi cocukla tanıstım.. hoslanma var.. faceden ekledım yası yazmıordu ama bende senın gibi mezunıyet falan katıp hesapladıgımda 25 cıkıyordu ama megersem 27ymıs sonradan facede dogum gununu acınca farkettım.. benden 2 yas kucuk yanii bende 29 yasımdayım..kara kara dusunuorum . cocukla muhabbetimiz var ama henuz bişiler ıcelım demedi. ufak bı not: bu işe bslayalı 1 ay oluyor cocuklada tanısmam 2 hafta. acaba yeni muhabbetimiz var dıye mı yoksa akılsız oldugundanmı anlamadım yanii :)

2 yas nedir ki? :) Ben kara kara dusunuyorum, gerci aklima getirmemeye calisiyorum ama biliyorum ki bir daha arasa, bir daha sesini duysam kendimden gececegim. :)

Acele etmeyin. Insallah guzel seyler olur sizin icin. :)

H hepii

Şekerim bu konuya yazmistim ama aklima yeni geldi.
Bizim komsu bir abla kendisinden 6 yas kucuk biri ile evlendi yillar once. Masallah yakisikli bir ogullari ve dunya guzeli bir kizlari var. Bildigim kadari ile bir sorunlari yok, Allah bozmasin. Tabi evlerinin icini bilemem.

Ay nolur gelişmeleri yaz, ben çok merak ettim nolucak diye. İnşallah hepi ending olur, ayyy okuyunca ben bilem heyecanlandım burda ayol :):) Monoton hayatıma renk geldi :)
Hayırlısı olsun güzelim, bazısı var demo gibi kendinden on yaş küçük adamla mutlu oluyor bazısı kendinden 20 yaş büyükle.

iki yaş dediğin nedir ki? bir de sen daha genç duruyorsan hiçbir şey.

ben de kendimden iki yaş küçük birinden hoşlanıyordum. neyse o iş kaldı da öyle hiç sorun etmedim yaş farkını.

acele etme bence daha çok bir zaman olmamış ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…