Merhaba kızlar,
Ben de 5 hafta + 6 günlük hamileyim,
Doktor kese var ama daha kalp atışı yok,olması lazımdı falan gibi olumsuz konuştu canımı sıktı,
Ama ultrasondaki kadın doktor haftaya duyulur kalp atışları dedi çok olumlu konuştu,
Hiç anlamıyolar bazı doktorlar ilk gebeliğimiz hassasız yani insan güzelce açıklar herşeyi değil mi?
canım kalp atışı duyulmayabilir bu dönemde merak etme
benım de ilk randevum çarşamba bakalım bebeğim iyi mi?:18:
meraba arkadaşlar ben de 6 hafta 2 günlük hamileyim. bebeğimn kesesini gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktorumuz. 8. hafta geç değil değil mi bunun için??
canım 8 hafta geç değil merak etme ben 6+1 iken gördüm kalp atışını daha küçük olduğu için zarar görebilirmiş o yüzden dinletmedi doktor hatta bende düşük riski vardı hiç duyamadan bebeimi kaybedebilirdim ama çok şükür benle kaldıı kalp atışını 5.haftada duyanlarda var 8.haftada endişelenme
doktor 5+6 dedi. çalışmayı bırakıyorum. çünkü yeterince gelişmemiş. çok küçükmüş. beslenmeme ve dinlenmeme dikkat etmem gerekmiş. ben adliyede çalışyıroum. 3-4 gündür öğlenleri kahvaltımı yapabiliyordum. doktorda bırak işini dedi. ve işten ayrılıyorum bebeğim için. aslında hiç alışık değilim evde oturmaya ama bebeğim iyi olacaksa oturum evde artık
1 senedir evlıyım evlendıgım gunden berı çocuk istiyorum.6ay once düşük yaptım çok korkmustum ama allahıma şukurler olsunki geçen gün hamile oldugumu öğrendım idarda ikinci çizgi silinik çıkınca kan verdim 241 çıktı 28.de doktra gıdıcem 241 çıkan varmı sonucu kaç haftalık hamıle oluyorum yaa çok heyecanlıyım zaman nasıl geçıcek bılemıorum :)) RABBİM BEBİŞ İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNSALLAH.