- 22 Şubat 2009
- 472
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah çok güldüm ya kzuum başka hobin yok mu senin :)))naniknaniklaelaelaelaelaehahahah koptumm yhaa süpperr olmussunuzz :)))))))))))))))))
makyaji yaparken kimbilir ne eziytler cektiniz :))))))))))))))
duygu allah belani vermesin :roflol:
len o sari gaci senmisin.. ki birtek o kaliyor digerlerini eleyincee:roflol:
walla deil kocan anan bile taniyamaz kizim seni böle :roflol:
ben gecen babama gösterdim resmi.. neden gösteriyon bu kim dedi:roflol:
ben gülünce ..önce kuzenin X mi dedi.. yok dedim baba benim :)))
hii.. bilgisayar programiylami yaptin dedi :roflol: yok yaf kendim boyandim dedim.
adamin kalbine inecekti-- baska hobin yokmu kizim die sölendi brz -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: ayyy ölcem wallaAllah belemı verecek :roflol:
hiç sarı geyşa olur mu bak olmamış işte puanlar gitti güme :roflol:
benim eşimde işten gelip bugun nereni boyadın diye sorar oldu lülülülülülü
sırayla fıkırlerımı yazıyım kendımede yazıyım da belli olmasın=)Artezcim haketiğini alıyorsun tatlım a.s. Maşallah kuzum bu arada gerçekten geyşalara benzemişsin:))
Ne zaman açıklancak sonuçlar ?
sırayla fıkırlerımı yazıyım kendımede yazıyım da belli olmasın=)
düşüm yirim seni bebegım.rumuzumu yazdıgın için cevp verıom=) numaramı sylemıom valla kıslarr=)
düşüm bayıldım bnde sana o gözleri de nerde olsa tanırım yaneee=) maşallah güellıkle bırleşınce geysalıkta anlam kazanıyoo
1 numara seni tanıayamadım ama cok hoş görünüon burnun süpermişş gözler fılan cok hoşş
2 numara yelpazelerını ve bakışlarını severım senın pek masum görünüon masum geuşa seni=)
3 numara kıyafet saclar fılan cok hoş ama makyaj cok uzak cekmişin yüzünü belli olmiyy
4numara seni tanıdım bebek yorumumuda yazdım=)
5 numara senide tanıdım keşke blurlastırmasydın fotoyu da görseydik=)
6 numara fazlamı boyanmışsın ne=)
7 numara makyaj renkler süper ama sankı daha fantastık gıbı geldı bana bu arda senıde tanıdım..