Aile Planlaması 6 Düsük yaptim ve korkuyorum...

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Hamile kalmaya nıyet ettiğiniz az yumurtlamadan sonra progestron kullanın sabahakşam

Canim hic gebe kalmadm malesef ama bi arkadasimda öyleydi kan pihtilasmasindan dolayi hep düsük oluyordu en az 3 kez oldu sanirim kan degerlerine bakilmali hemde cok detayli sekilde..
Neredeyse 1 yil arastirma yaptilar, ama bisey cikmadi simdide ilaclardan vs cok kilo aldigim icin adetim duzensizlesti ve asilamayla denedik 2 ay hamile kalamadim sorunun esimde oldugnu soyluyolar simdi

Neredeyse 1 yil arastirma yaptilar, ama bisey cikmadi simdide ilaclardan vs cok kilo aldigim icin adetim duzensizlesti ve asilamayla denedik 2 ay hamile kalamadim sorunun esimde oldugnu soyluyolar simdi
Pko mu var canim bende pko varda kilo aldiriyo tabi ilaclarda aldirir hormon cok yükleyince normal .. koenzim Q10 al kendine omega 3 ic kendi basina adetin gelir bi kac ay düzenli alirsan ben 3 sene evliyim hic gebe kalamadim ins tez zamanda nasip olur istiyen herkese.

Amin canim insallah bizede nasip olur. Adet duzensizligim yoktu ama son 1 yildir yasiyorum bu sorunu doktora gittim normal bisey yok diyor ama neye göre normal bilmiyorum. 2018 den beri ugrasiyorum cok yoruldum ve biktim artik hep hayalkirikligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…