- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
aynen öyle malesef...temmuz ayında hatta hiç unutmuyorum 19 temmuzda gazetede vardı ve haberlerde de izlemiştim daha sonradan da araştırırken bu haberlerle karşılaşınca umutlarım tükendi diyebilirim...sadece memurlara veremezler 6 ay ücretli izni, özeldekilere de aynı hakkı sağlamak zorundalar.bunu da hiçbir özel şirket istemez, yani koç, sabancı,yaşar vb. bu yasaya karşı çıkmıştır eminim,adamlar zengin ve piyasa bunların elinde..mutlaka baskı yapıyorlardır.ee sadece memurlara verilirse de bu kez haklı olarak özelde çalışan anneler de isyan edecektir,ki tabi herkese verilmeli bu hak..Sağlık bakanının dediğine göre henüz karar vermiş değiliz diyor bu röportajında.((
aynen öyle malesef...temmuz ayında hatta hiç unutmuyorum 19 temmuzda gazetede vardı ve haberlerde de izlemiştim daha sonradan da araştırırken bu haberlerle karşılaşınca umutlarım tükendi diyebilirim...sadece memurlara veremezler 6 ay ücretli izni, özeldekilere de aynı hakkı sağlamak zorundalar.bunu da hiçbir özel şirket istemez, yani koç, sabancı,yaşar vb. bu yasaya karşı çıkmıştır eminim,adamlar zengin ve piyasa bunların elinde..mutlaka baskı yapıyorlardır.ee sadece memurlara verilirse de bu kez haklı olarak özelde çalışan anneler de isyan edecektir,ki tabi herkese verilmeli bu hak..
aile bakanlığına, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına, ayrıca meclise de dilekçe yazalım kızlar ne dersiniz?
vallahi yazalım biri önderl,k etsin bize o zaman nasıl yapacagz. netten maıl atamıyormuyuz. medyaya mı yazsak aslında yazıları
Bayanlar ben 184 Sağlık Bakanlığı iletişim merkezi aradım.doğum izninin artıp artmayacağı konusunu sordum daha sonra bana döndüler bu konuda bilgilerinin olmadığını ifade ettiler yine de farkındalık olması açısından sizlerde 184 ü arayıp konuyu ilgililere sorarsanız ve sağlık bakanına bu konuyu iletmelerini rica ederseniz faydalı olur diye düşünüyorum...
ekim 2010 da vermiş kanun teklifini hala komisyonda ondan birşey çıkmaz sanırım.doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 10 hafta olsun diye vermiş..Meclis sitesinden gördüm, Mehmet ŞANDIR, doğum izninin, doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olmak üzere toplam 24 hafta olması için teklif vermiş, ama bunun şu kürtaj yasasıyla ilgisi yok, bakalım hayırlısı, İnşallah yasalaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?