Kızlar Selam .
2 yıllık bir evliliğimiz var . Aşık olarak evlendik ve iyi anlaşıyoruz ama bir sorun var . Sorun bende mi özeleştiri yapamıyorum bu konuda Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? 26 haftalık hamileyim biraz sorunlu. sürekli baş dönmesi ve sırt ağrılarından yatıyorum . Hamile kaldığımdan beri eşim bir dengesizleşti bir gün iyi bir gün çok kötü . Hayatımızda yaşamadığımız kavgaları hamilelik döneminde yaşamaya başladık ( kısaca 7 yıldır doğum günümü kutlasın istiyorum ısrarla kutlamıyor . Yanlış anlamayın maddi bir beklentim yok güzel bir mesaj biraz ilgi sadece .Sevmiyormuş özel günleri Israrla o gün normal bir gün gibi geçiştirdi aksine dalga geçer gibi hareketlerde bulundu bende patladım haliyle . sonra özür diledi ama her yıl -Sevgililik boyuncada - hep böyle kabullendim artık neyse ) Asıl sorun şu ki inanılmaz kalabalık bir ailesi sadece çekirdek ailesi 23 kişi . Ve ailesine çok düşkün onların yanında çok başka biri oluyor bana karşı Tanıyamıyorum . Özellikle büyük ablasının yanında ( annesi yerinde ) bana karşı daha soğuk ve temkinli . Ailenin en küçüğü ve kim ne dese Yapacak halde hazır bekliyor sürekli . Her neyse ablasının yazlığı var ve bütün aile tatil için sözleştiler (10 gün ) ama ev 3+1 ve evde 20 kişi var asla kimse o eve sığamaz ve ben 4 kişilik küçük bir ailede büyüdüm bana çok kalabalık geliyor ve o kalabalığa herkesle aynı anda giremiyorum . Alışmaya çalışıyorum ama yapamıyorum içindeki çocukları hiç saymıyorum bile . Hamilelikten dolayı 8 saatlik bir yolculuk da yapamıyorum Dr onaylı . Eşim tutturdu gidelim diye . Ben de sen git ben gelemem dedim hemen kabul etti
Ay sinirden gülüyorum artık
Evde yalnızım ailem benim yalnız kaldığımı duysa baya sıkıntı çıkarır onlardan da gizliyorum bu durumu . Velhasıl eşim benim bırakıp ailesiyle Şuan aşırı mutlu ve keyifle tatilin tadını çıkarıyor instagram stroylerinden herkes çılgınlar gibi eğleniyor . Asla kimse beni arayıp sormuyor yokmuşum gibi . Günde 2-3 defa vicdan rahatlatma mesajı atıp geçiyor . Galiba kıskanıyorum bu durumla nasıl başa çıkabilirim. Hormonlarım beni ele mi geçiriyor ? Siz olsanız ne yapardınız . Kısada olsa yardımcı olursanız çok sevinirim