- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
arkadaşım işallah bebişler olur duların için allah razı olsun.eymen çok güzel isim oğluşun oluyor demek çok güzel allah bir ömür boyu bebişinle birlikde mutluluk versin sizlere.ovilsyon testi gebelik testi gibi dimi arkadaşım bu güne kdar 4 tane gebelik testi aldım ama bu günlük diymi bu kşam alıcam netten bir bkıyım olmassa sipariş veriyim.bu akşam testleri götüreceğim yine muayne edicekmi beni arkdaşım sence....benim eşimde erkek bebek olursa ben koyucağım diyordu şimdik ikimiz karar veririz diye :)herşey için teşekkürler iyiki varsın
amin canım allah razı olsun.rabbim seninde göbüşünü doldursun inşallah.
evet canım aynen gebelik testi gibi.her gün aynı saatte yapmaya dikkat et.bunun gebelik testinden farkı.her yaptığında 2 tane çizgi görürsün.birisi silik olur birisi tam belirgin.ikiside belirgin görene kadar devam et.iki çizgide belirgin gördüğünde 48 saat içerisinde yumurtlayacaksın demektir.çift belirgin çizgiyi görünce 2 gün üst üste çalışabilirsin.ama bacakları dikmeyi unutma.dışarı kaçmasınlar.
test sonuçlarına bakar bugün doktorun ve dün ve bugünki sonuçlara göre seni bilgilendirir.tekrar muayene edeceğini sanmam ama sen yinede hazırlıklı git.belki bir ihtimal tekrar bakıp yumurta gelişiyomu görmek isteyebilir.
sende iyiki varsın canım benim.