• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

arkadaşım işallah bebişler olur duların için allah razı olsun.eymen çok güzel isim oğluşun oluyor demek çok güzel allah bir ömür boyu bebişinle birlikde mutluluk versin sizlere.ovilsyon testi gebelik testi gibi dimi arkadaşım bu güne kdar 4 tane gebelik testi aldım ama bu günlük diymi bu kşam alıcam netten bir bkıyım olmassa sipariş veriyim.bu akşam testleri götüreceğim yine muayne edicekmi beni arkdaşım sence....benim eşimde erkek bebek olursa ben koyucağım diyordu şimdik ikimiz karar veririz diye :)herşey için teşekkürler iyiki varsın

amin canım allah razı olsun.rabbim seninde göbüşünü doldursun inşallah.
evet canım aynen gebelik testi gibi.her gün aynı saatte yapmaya dikkat et.bunun gebelik testinden farkı.her yaptığında 2 tane çizgi görürsün.birisi silik olur birisi tam belirgin.ikiside belirgin görene kadar devam et.iki çizgide belirgin gördüğünde 48 saat içerisinde yumurtlayacaksın demektir.çift belirgin çizgiyi görünce 2 gün üst üste çalışabilirsin.ama bacakları dikmeyi unutma.dışarı kaçmasınlar.
test sonuçlarına bakar bugün doktorun ve dün ve bugünki sonuçlara göre seni bilgilendirir.tekrar muayene edeceğini sanmam ama sen yinede hazırlıklı git.belki bir ihtimal tekrar bakıp yumurta gelişiyomu görmek isteyebilir.
sende iyiki varsın canım benim.

özelden yazıcam ama 100 mesaj hkkımı doldurmadan yzamıyorum :)bugünkü durumu yrın konuşuruz arkadaşım ona göre ben ovilasyon testlerimi alırım ve çalışmalara başlarız.saol gerçekden ben bunları bilmiyordum.allah hep bizleri mutlu eder dilerim.bana vakit ayırıp derdime derman oluyosun çok teşekkür ederim.hamielliğin başlangıcında mideniz çok bulandımı en çok neyi aşerdiniz erkek ya erkek çocuğunda aşerme olmaz diyolar şunuda söliyim arkadaşım allah hyırlı evlat versin ama ben hep erkek bebeğim olsun çok istemişimdir işllah gönlüme göre olur:)

benim yaptığım hamilelik testlerinde hep tek çizgi çıktı bu zaman kadar hep hüsrana uğruyordum birde ovilasyonu deniyelim sayende arkadaşım saol

özelden yazıcam ama 100 mesaj hkkımı doldurmadan yzamıyorum :)bugünkü durumu yrın konuşuruz arkadaşım ona göre ben ovilasyon testlerimi alırım ve çalışmalara başlarız.saol gerçekden ben bunları bilmiyordum.allah hep bizleri mutlu eder dilerim.bana vakit ayırıp derdime derman oluyosun çok teşekkür ederim.hamielliğin başlangıcında mideniz çok bulandımı en çok neyi aşerdiniz erkek ya erkek çocuğunda aşerme olmaz diyolar şunuda söliyim arkadaşım allah hyırlı evlat versin ama ben hep erkek bebeğim olsun çok istemişimdir işllah gönlüme göre olur:)

benim yaptığım hamilelik testlerinde hep tek çizgi çıktı bu zaman kadar hep hüsrana uğruyordum birde ovilasyonu deniyelim sayende arkadaşım saol

istediğin zaman yaz canım sorun değil fırsat buldukça yazarım sana.çalışıyorum ya canım sürekli bakamıyorum.
çok zor geçti canım benim ilk 4 ayım.su içsem çıkardım.sürekli ekşi ve tuzlu yedim.
rabbim gönlüne göre nasip eder inşallah.

şunun için dedim canım gebelik testi gibi değildir diye. gebelik testinde silik de olsa ikinci çizgiyi görünce hamile olduğun anlamına geliyor.
ama ovulasyon testinde silik çizgi yumurtladığın anlamına gelmiyo.ikiside koyu çizgi olunca yumurtladığını gösterir.

canım arkadaşım bende çalışıyorum anlıyorum sık sık bakamıyor insan şimdik anladım. benim bu testen almam lazım işallah yarın alıcam işallah bana vesile olur arkadaşım. amin allah seninde herşeyi gönlüne göre versin bebeişinle uzun yıllar nasip etsin yarın sabah işe gelir gelmez yazıcam doktorun sölediklerini evde net olmadığı için akşamdan yazamam.kolay gelsin arkadaşım ben arada bakıyorum yazarım

bir de işe gidince hamilelik zor geçiyordur allah kolaylık versin arkadaşım allah bu günleri banada göstersin regl muayene çok zor oluyor bugün 3.günüm işallah herşey yolunda gider

bir de işe gidince hamilelik zor geçiyordur allah kolaylık versin arkadaşım allah bu günleri banada göstersin regl muayene çok zor oluyor bugün 3.günüm işallah herşey yolunda gider

reglimin üçüncü günü beni de muayeneye çağırdı acaba alttan mı muayene edecek diye tedirgin olmaya başladım...zor l-oluyor derken can acısımı yoksa utanma bbabında mı zorluk yaşanıyor :)

canım hem çekingenlik oluyor hemde canın acıyor ağrı oluyor.yapcak bir şey yok bebeişler için değer canım gitmelisin kesin alttan ediyor muayene

canım hem çekingenlik oluyor hemde canın acıyor ağrı oluyor.yapcak bir şey yok bebeişler için değer canım gitmelisin kesin alttan ediyor muayene

herşeye hazırlıklıyız umarım dilediğimiz gibi olur bizlerde o duyguları yaşarız...bu arada ovulasyon testisi laçla regli görenlerde kullanabiliyormu acaba,düzensiz adet görüpte bu şeklde olumlu sonuç verme olasılığını deneyen varmıdır...çareler tükenmez her yolu denemeye koyuldum artık :(

sevcan cım çok fazla düşünüyor gördüm seni bütün yazdıklarını okudum. bu kadar düşünme bence. ben bi seneyi geçti uğraşıyorum olmuyor. artık kaç ay oldu saymıyorum bile. ben daha üç ay önce baktırdım hormonlarıma reglimin 3. günüydü. bişey cıkmadı sadece prolaktin 30 çıktı normalde 23 24 gibi bişi olması gerekiyomuş. onun içinde ilaç verdi. doğru düzgün içmedim bile çünkü reçetede gebelikte zararlıdır yazıyodu. gebelik ihtimalinden sonraları içmedim sadece adetliyken içtim yani. zaten prolaktin stresten yükseliyomuş. gerçi ben araştırdım bu hormonun 60 70 ken bile hamile kalan arkadaşlar olmuş. Allah isterse olur canım ama biz böyle yaparak sanki bizim elimizdeymiş gibi davranıyoruz. sadece dua ve sabır etsek sanırım daha doğru olur. sonra eşimde test yaptırdı onada normal dediler. sonra ben ik ay önce rahim filmi çekildim. orda da bişey çıkmadı tüplerim açıkmış. doktor üç ay daha deneyin olmassa gelin dedi ve olmadı maalesef kaldı bi ay. gidince napıcak bilmiyorum belki yumurta takibi sonra da aşılama yapar bilmiyorum. benim çevremde ki herkes hemen hamile kaldı bi ben kalamadım ama hepsi de bilmeden olan gebeliklerdi keşke bende oluruna bıraksaydım diyorum bazen. hatta bi arkadaşım vajinusmustu ilk gece sadece denemişler başaramamışlar ama eşide dışarı boşalmış. sonrada kız korkusundan bi ay kendine yaklaştırmamıştı ağlıyodu hergün. sonra öbür ay hamile oldugunu öğrendi. duyunca şok oldum. takdri ilahi işte. üzme bu kadar kendini.

canım arkadaşım bende çalışıyorum anlıyorum sık sık bakamıyor insan şimdik anladım. benim bu testen almam lazım işallah yarın alıcam işallah bana vesile olur arkadaşım. amin allah seninde herşeyi gönlüne göre versin bebeişinle uzun yıllar nasip etsin yarın sabah işe gelir gelmez yazıcam doktorun sölediklerini evde net olmadığı için akşamdan yazamam.kolay gelsin arkadaşım ben arada bakıyorum yazarım
benimde evde netim yok canım.bende şirkete geldikçe bakıyorum.

..acaba denesem bende yararını göreilir miyim
al tabi canım bu testler sana doğru zamanı bilmen açısından yardımcı oluyor.yumurtaların çatlamasına yakın iki koyu kırmızı çizgi görüyosun ve o zaman daha sıkı çalışıyosun.çalışmadan sonrada hemen ayağa kalkmak yok.sevcana da dedim.popiş altına yastık bacaklar makas ve havaya dikilecek.pozisyon kötü kabul ediyorum ama yumurtalara ulaştırmak için spermleri bunu yapmak lazım.herşey bebişiçin dime :34:

sorma canımçok zorluk çektim.birde ben şirketteki tek bayanım beni anlayacak hiçkimse yok.kusup kusup geldim yine işin başına oturdum.
rabbim nasip edecek inanıyorum sana da.sadece sabret ve dua et canım.

reglimin üçüncü günü beni de muayeneye çağırdı acaba alttan mı muayene edecek diye tedirgin olmaya başladım...zor l-oluyor derken can acısımı yoksa utanma bbabında mı zorluk yaşanıyor :)

muhtemelen alttan bakıp yumurtanı kontrol edecek canım rahat ol kendini sıkma muayene sırasında.demesi kolay diyosun belkide bana ama inan o kadar terler dökerek aylarca bazen haftada 3-4 gün o muayene masasına çıktım bende.kendini rahat bırakırsan canın acımaz.insan utanıyo tabi en büyük sıkıntı o.hele bide adetliyken.

Evet ben fazlasıyla takıntı haline getirdim.hiç hamileliği düşünmeyenler stres yapmayanlar gebe kalıyorlar.allaha dua etmeyelim günü saatini bekliyor.stres yapmıcam bu akşam bir gidiyim kendi haline bırakıcam ovilasyon testini alıcam onunl takip ederim.sizin için de dua ediceğim.işallah olur en kısa zaman da bebişiniz.umutlarımız tükenmesin allah ellerimizi boş bırakmasın.eytin arkdaşımın bebişi uğur getirsin bizlere.:)

Evet arkadaşım bol bol dua ediceim .şirkette tek bayan olman çok zor rkadaşım fzl yorma kendini .eymen bebeğe ii bak annesi.allahın izniyle kucağına almana az kalmış bebişini sabret bizlerde sabredelim

benimde evde netim yok canım.bende şirkete geldikçe bakıyorum.

Al tabi canım bu testler sana doğru zamanı bilmen açısından yardımcı oluyor.yumurtaların çatlamasına yakın iki koyu kırmızı çizgi görüyosun ve o zaman daha sıkı çalışıyosun.çalışmadan sonrada hemen ayağa kalkmak yok.sevcana da dedim.popiş altına yastık bacaklar makas ve havaya dikilecek.pozisyon kötü kabul ediyorum ama yumurtalara ulaştırmak için spermleri bunu yapmak lazım.herşey bebişiçin dime :34:

Sorma canımçok zorluk çektim.birde ben şirketteki tek bayanım beni anlayacak hiçkimse yok.kusup kusup geldim yine işin başına oturdum.
Rabbim nasip edecek inanıyorum sana da.sadece sabret ve dua et canım.

Muhtemelen alttan bakıp yumurtanı kontrol edecek canım rahat ol kendini sıkma muayene sırasında.demesi kolay diyosun belkide bana ama inan o kadar terler dökerek aylarca bazen haftada 3-4 gün o muayene masasına çıktım bende.kendini rahat bırakırsan canın acımaz.insan utanıyo tabi en büyük sıkıntı o.hele bide adetliyken.

.....
öyle bir durumdayım ki rahim inceliği var deidler tutunamaz diyorlar..eşim ve çevremdekiler beklentide ben ne kadar hazırlıksız hissediyor olsamda kendimi, bu sağlık sorunu çıkınca karşıma korku sardı doğal olarak ılımlı duruma dönüştürmeye çalışıyorum kendimi...bende sizler gibi çalışan bir bayanım ve tek personelim..bunlarıda düşününce sarpa sarıyor ama rabbim hayırlısını nasip etsin...rahim inceliğine rağmen denemek istiyorum o halde ben de bu testi..

evet ben fazlasıyla takıntı haline getirdim.hiç hamileliği düşünmeyenler stres yapmayanlar gebe kalıyorlar.allaha dua etmeyelim günü saatini bekliyor.stres yapmıcam bu akşam bir gidiyim kendi haline bırakıcam ovilasyon testini alıcam onunl takip ederim.sizin için de dua ediceğim.işallah olur en kısa zaman da bebişiniz.umutlarımız tükenmesin allah ellerimizi boş bırakmasın.eytin arkdaşımın bebişi uğur getirsin bizlere.:)

amin canım benim..elbet bir vakti zamanı vardır ama ister istemez panik haline dönüşüyoruz..eymen bebek de hayırlısııyla açsın gözlerini dünya ya bizden de iyi haberler gelecektir inşallah ..:)

sevcan cım çok fazla düşünüyor gördüm seni bütün yazdıklarını okudum. Bu kadar düşünme bence. Ben bi seneyi geçti uğraşıyorum olmuyor. Artık kaç ay oldu saymıyorum bile. Ben daha üç ay önce baktırdım hormonlarıma reglimin 3. Günüydü. Bişey cıkmadı sadece prolaktin 30 çıktı normalde 23 24 gibi bişi olması gerekiyomuş. Onun içinde ilaç verdi. Doğru düzgün içmedim bile çünkü reçetede gebelikte zararlıdır yazıyodu. Gebelik ihtimalinden sonraları içmedim sadece adetliyken içtim yani. Zaten prolaktin stresten yükseliyomuş. Gerçi ben araştırdım bu hormonun 60 70 ken bile hamile kalan arkadaşlar olmuş. Allah isterse olur canım ama biz böyle yaparak sanki bizim elimizdeymiş gibi davranıyoruz. Sadece dua ve sabır etsek sanırım daha doğru olur. Sonra eşimde test yaptırdı onada normal dediler. Sonra ben ik ay önce rahim filmi çekildim. Orda da bişey çıkmadı tüplerim açıkmış. Doktor üç ay daha deneyin olmassa gelin dedi ve olmadı maalesef kaldı bi ay. Gidince napıcak bilmiyorum belki yumurta takibi sonra da aşılama yapar bilmiyorum. Benim çevremde ki herkes hemen hamile kaldı bi ben kalamadım ama hepsi de bilmeden olan gebeliklerdi keşke bende oluruna bıraksaydım diyorum bazen. Hatta bi arkadaşım vajinusmustu ilk gece sadece denemişler başaramamışlar ama eşide dışarı boşalmış. Sonrada kız korkusundan bi ay kendine yaklaştırmamıştı ağlıyodu hergün. Sonra öbür ay hamile oldugunu öğrendi. Duyunca şok oldum. Takdri ilahi işte. üzme bu kadar kendini.

bende de hormonal dengesizlk vardı ve düzenleyici olarak yasmini vermişti yan etki yaptı koca bir ay regl olmuştum,ondan sonra progestan verdi aynı şekldei laç bitmeden 5 inci günü regl olmaya başladım anı ay içinde 2 kez regl olmuştum...şimdide pko ve rahim inceliği denildi..karatmak istemiyorum ama 3 gündür moralman iyi hissetmiyorum kendimi.....umarım siz ve sevcan hanım ve birçoğumuz gönlümüze göre erişiriz bu duygulara...

Evet arkadaşım bol bol dua ediceim .şirkette tek bayan olman çok zor rkadaşım fzl yorma kendini .eymen bebeğe ii bak annesi.allahın izniyle kucağına almana az kalmış bebişini sabret bizlerde sabredelim
elimden geleni yapıyorum yorulmamak için ama biraz yoğun çalışıyorum.akşam olduğunda çok yorgun zor atıyorum kendimi eve.
sabredicez tabi canım.boşuna dememişler sabrın sonu selamettir diye.

.....
öyle bir durumdayım ki rahim inceliği var deidler tutunamaz diyorlar..eşim ve çevremdekiler beklentide ben ne kadar hazırlıksız hissediyor olsamda kendimi, bu sağlık sorunu çıkınca karşıma korku sardı doğal olarak ılımlı duruma dönüştürmeye çalışıyorum kendimi...bende sizler gibi çalışan bir bayanım ve tek personelim..bunlarıda düşününce sarpa sarıyor ama rabbim hayırlısını nasip etsin...rahim inceliğine rağmen denemek istiyorum o halde ben de bu testi..
onu rabbim bilir canım sen kendini bunları düşünerek umutsuzluğa itme. ne olmaz denilenler oldu bu hayatta.dua edelim hepimiz.allahım evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
sen kendini hazır hissetmiyorsan çevrendekiler seni etkilememeli.o bebeği sen taşıyacaksın.zaten hamilelik hiç düşünüldüğü kadar kolay değil.sırtına çok sorumluluk biniyo.resmen karnındaki bebek için yaşıyosun.hayatında herşeyi kısıtlaman gerekiyo.psikolojin çok farklı oluyo.o yüzden hazır olduğunda mücadeleye başla.kimsenin beklentisi etkilemesin seni.

Zeytincim evet sabredelim ki güzel şeyler olsun dimi.hamilelik çok zor anladığım kadarıyla ama değer canım bebiş için küçük adam için değer annesi...arkadaşım stres yapmayarak işallah bizlerde bebişleri alıcaz kucağımıza zeytin de bize destek oluyor iyiki varsın canım sağlıcakla kalın allaha emanet olun

elimden geleni yapıyorum yorulmamak için ama biraz yoğun çalışıyorum.akşam olduğunda çok yorgun zor atıyorum kendimi eve.
Sabredicez tabi canım.boşuna dememişler sabrın sonu selamettir diye.

Onu rabbim bilir canım sen kendini bunları düşünerek umutsuzluğa itme. Ne olmaz denilenler oldu bu hayatta.dua edelim hepimiz.allahım evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen kendini hazır hissetmiyorsan çevrendekiler seni etkilememeli.o bebeği sen taşıyacaksın.zaten hamilelik hiç düşünüldüğü kadar kolay değil.sırtına çok sorumluluk biniyo.resmen karnındaki bebek için yaşıyosun.hayatında herşeyi kısıtlaman gerekiyo.psikolojin çok farklı oluyo.o yüzden hazır olduğunda mücadeleye başla.kimsenin beklentisi etkilemesin seni.

çok haklısın zeytincim..işte böyle ince düşündüğüm için erteliyordum hazır hissetmemin sebebide bu ..ama şimdi de allah a büyük mü konuştum da böyle oluyor diye takılmaya başladım..inşallah öyle bir günaha giripde böyle bir cezaya düşmemişimdir diyorum..inanıyorum ne olursa olsun derdi veren de o ,derman verende..tedbiri alıp gerisni allaha bırakmak lazım diyorum
çok sağolun iyi ki üye olmuşum diyorum böyle raht paylaşım yapabilince..:)

Back