arkadaşlar günaydın..sevcan arkadaşım daha yeni evlisin..çocuk istemen gayet normal ama bu kadar stres yapmamalısın bence isteyen bütün arkadaşlara söylüyorum.biraz uzun olucak ama bi arkadaşımın hikayesini anlatmak istiyorum..benim aynı gün doğmuş olduğum aynı yıl evlenmiş olduğum hastalığımızın bile aynı olduğu bi arkadaşım var pko hastasıyız ikimizde.4 yıldır tanışıyoruz.7 yıllık evliyiz ikimizde..arkadaşım çok çocuk istedi eşi özellikle ilaçlarla falan olmadı çocuğu 3 kez aşılama yaptırdı 2 kez tüp bebek hiçbiri tutmadı arkadaşım artık psikolojik olarak yıkıldı hergün ağlıyodu ''soft artık tüp bebek yaptırmıcam çok yoruldum normal olursa olur diyodu'' bu konuşmamızın ardından 1 ay geçti geçmedi hamile olduğunu öğrendik havalara uçtuk tabi hepimiz.dünya tatlısı bi oğlu var 8 aylık veeeeeeee 3 aylık da hamile ..benimse bebeğim yok ocakta tüp bebek yapılıcak hayırlısıyla..yani arkadaşlarım eşinizle ilişkiye girerken bu sefer olur düşüncesiyle birlikte olmayın stres yapmayın..hepinize allah gönlünüze göre versin