• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

nasılsın? Herşey yolunda mı?

günaydın zeytinciğim

şimdilik yolunda görünüyr canım..regl olmak için ilaca devam ediyorum pazar günü son ilaçlarımı içeceğim ve adetimi bekleyeceğim sanırım önümüzdeki hafta ortası olurum..dr.um 3 günü bekliyor..özel hastane esasında ve çalışan bayan olduğum için acaba tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim 150 tl civarı birşey tutuyor...varmı fikriniz ?

.. aman doya doya da vakit mi geçer ayol :DD...işden eve evden işe :3: :)..ben geliyorum o gidiyor izin günlerimiz bile farklı böle streste çocuk olur tatlım :DD...çok şükür k i oturmuş olan bir evliliğimiz var nihayetinde öyle yada böyle senini o kocaman gönlüne sağlık bebeğim <3 dualarınızı bekleyeceğim..dualarımda sizinde her daim canlarım ..teyzesi eymenin de güzel haberlerini beklemekte :))

ya canım en azından ilk zamanlarını üzüntüyle geçirmemişsin evliliğinin. ben henüz 1.5 yıllık evliyim. evlenince çok çabukistedik bebeğimiz olsun her ay hüsran her ay gözyaşı kendime de eşimede zehir ediyodum günleri.eşimde çok stres yaşıyodu.sperm testleri felan yapıldı.ben bazen haftanın 4 günü hastaneye gidiyodum yumurta takibi için felan.çok stresli zamanlardı.
bebeğim bize evlilik yıldönümü hediyesi teyzesi.
yıldönümünüzde durumlar çok iyi değildi hediye alamamıştık birbirimize meğer o zamn hamiş mişim.bikaçgün sonra öğrendik meleğimin bizimle olduğunu. dünyanın en güzel hediyesi minik meleğimiz olmuştu bizim.

ya canım en azından ilk zamanlarını üzüntüyle geçirmemişsin evliliğinin. Ben henüz 1.5 yıllık evliyim. Evlenince çok çabukistedik bebeğimiz olsun her ay hüsran her ay gözyaşı kendime de eşimede zehir ediyodum günleri.eşimde çok stres yaşıyodu.sperm testleri felan yapıldı.ben bazen haftanın 4 günü hastaneye gidiyodum yumurta takibi için felan.çok stresli zamanlardı.
Bebeğim bize evlilik yıldönümü hediyesi teyzesi.
Yıldönümünüzde durumlar çok iyi değildi hediye alamamıştık birbirimize meğer o zamn hamiş mişim.bikaçgün sonra öğrendik meleğimin bizimle olduğunu. Dünyanın en güzel hediyesi minik meleğimiz olmuştu bizim.

süper olmuş böyle hediyeye can kurban :)..esasında benim eşimde çok cocuk düşkünü ilk zamanlardan beri gözümün içine bakıyordu bebek mevzusunda ama dediğin gibi ben biraz oturmasını bekliyordum herşeyin ve açıkcası hazırda hisstmiyordum,ama düzensizlkler devam edince ateş bacayı sardı..tek umut doğum yapıp kistleri içerden atmak sanırım..pko lu olarak doğumdan sonra geçer deniliyor ama en azından bir tane bebeişimiz olsunda gerisi stres yapmaz nihayetinde diye düşünmye başladım....ne güzel ki maddi değil de manevi ve en kalıcı bir hediyeye kavuşmuşsunuz canım..

bat 3 ocak a denk geliyo.21 aralık da tahmini yumurtlama dönemin. yani sen en sıkı 18 aralık la 24 aralık arası çalışmalısın. yani erken değil çalışmaya başlaman.adet döngün kısa. erken yumurtlama durumuda göz önünde bulundurulursa çok iyi yapmışsın çalışmaklar. birdahaki adete kadar gün aşırı çalışmayı ihmal etme özellikle az önce yazdığım tarih aralığını atlama.
hakkında hayırlısı olsun canım.

zyetincim vildancım çok teşekkür ederim kıslarrr sağolun
zeytincim sana bişi sorucam ama utanıyorumda hani 18 - 24 aralık demişssin ya bende öyle hesaplamıştım yani şey :) bugün yani 16 aralık 18 aralık 20 aralık 22 aralık 24 aralık çalışma yapsak nasılllll:)

süper olmuş böyle hediyeye can kurban :)..esasında benim eşimde çok cocuk düşkünü ilk zamanlardan beri gözümün içine bakıyordu bebek mevzusunda ama dediğin gibi ben biraz oturmasını bekliyordum herşeyin ve açıkcası hazırda hisstmiyordum,ama düzensizlkler devam edince ateş bacayı sardı..tek umut doğum yapıp kistleri içerden atmak sanırım..pko lu olarak doğumdan sonra geçer deniliyor ama en azından bir tane bebeişimiz olsunda gerisi stres yapmaz nihayetinde diye düşünmye başladım....ne güzel ki maddi değil de manevi ve en kalıcı bir hediyeye kavuşmuşsunuz canım..

evet teyzesi en kıymetli hediyem oğlum.
pko konusunda çok bilgim yok canım ama sen yeterki umutsuzluğa kapılma herşey güzel olur. kafan ne kadar rahat olursa ne kadar çok meleğinin geleceğine inanırsan o kadar çabuk gelir miniğin sana.
umutsuzluk asla yok.

evet teyzesi en kıymetli hediyem oğlum.
Pko konusunda çok bilgim yok canım ama sen yeterki umutsuzluğa kapılma herşey güzel olur. Kafan ne kadar rahat olursa ne kadar çok meleğinin geleceğine inanırsan o kadar çabuk gelir miniğin sana.
Umutsuzluk asla yok.

haklısın canım benim...iyi ki varsınız çok sağolun kızlar.. :54:

zeytincim sana bişi sorucam ama utanıyorumda hani 18 - 24 aralık demişssin ya bende öyle hesaplamıştım yani şey :) bugün yani 16 aralık 18 aralık 20 aralık 22 aralık 24 aralık çalışma yapsak nasılllll:)

utanma fıstıkım.
olur canım. zaten rahim içine giren spermler bi süre canlı kalabiliyor. o yüzden gün aşırı çalışma yapınca zaman kaybın olmuyo.
ama 21 inde çalışmış olayım diye istiyosan da ister bigün atla istersen 2 gün üst üste çalışma da yapabilirsin mesela 20-21 23 25 felan.
ama kendini şartlama sakın. bu senin görevim gibi düşünme. eşini gerçekten istediğin için onu sev :38: bebek olsun diye değil.
çalışmalardan sonra da popiş altına yastık ve bacaklar makas havaya dikmeyi unutmaaa :34: tohumlarımız dışarı kaçmasın dime :34:

utanma fıstıkım.
olur canım. zaten rahim içine giren spermler bi süre canlı kalabiliyor. o yüzden gün aşırı çalışma yapınca zaman kaybın olmuyo.
ama 21 inde çalışmış olayım diye istiyosan da ister bigün atla istersen 2 gün üst üste çalışma da yapabilirsin mesela 20-21 23 25 felan.
ama kendini şartlama sakın. bu senin görevim gibi düşünme. eşini gerçekten istediğin için onu sev :38: bebek olsun diye değil.
çalışmalardan sonra da popiş altına yastık ve bacaklar makas havaya dikmeyi unutmaaa :34: tohumlarımız dışarı kaçmasın dime :34:

kızlar benim iki kızım var biri 11 ...diğeri 10 yaşında ... 7 sene sonra eşimden ayrıldım ... ve başka bir evlilik yaptım ...
neredeyse 6 senedir evliyiz bir kere gebe kaldım ve onu aldırdım ... kortum ... günaha girdim ...
sonra bütün cabalarıma rağmen gebe kalamadım , doktora gittim problem yok dedi yumurtalama iyi dedi ...
biraz daha arastırdım .. neyse sonunda ortaya prolaktinim yüksek çi,kti..bu ay ilaca basladım ..meğere prolaktin engeliyormuş gebeliği
sonra hemen rahim filmi çektirdim ..gece gündüz dua ediyorum bir bebegim olsun diye tövbe üstüne tövbe ...ediyorum nasıl ben böyle bir hata yaptım ..
şimdi 2 hafta sonra adet günüm .. inşallah rabbim bana merhamet eder ... size tavsiyem prolaktin ölctürün

utanma fıstıkım.

zeytincim gerçekten çok sağolllllll tatlım kocaman teşekkür ederimmm :)
günler belli oldu 16 - 18 - 20 - 21 - 23 - 25 ...... veee devamm canım eşimi çok seviyorum hatta ona aşığım daha 6 aylık evliyiz cicim aylarındayız:) ama kasıyorum işte kendimi çok ya olmazsa die bu daha 2.ay denememiz ama ne bilimmm bir garip oluyor insan artık hayırlısı herşey ALLAHımda hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve kucaklara bakıp özendirmesin isteyen herkese yaşatsın o mutluluklarııı AMİNNNNNN

kızlar benim iki kızım var biri 11 ...diğeri 10 yaşında ... 7 sene sonra eşimden ayrıldım ... ve başka bir evlilik yaptım ...
neredeyse 6 senedir evliyiz bir kere gebe kaldım ve onu aldırdım ... kortum ... günaha girdim ...
sonra bütün cabalarıma rağmen gebe kalamadım , doktora gittim problem yok dedi yumurtalama iyi dedi ...
biraz daha arastırdım .. neyse sonunda ortaya prolaktinim yüksek çi,kti..bu ay ilaca basladım ..meğere prolaktin engeliyormuş gebeliği
sonra hemen rahim filmi çektirdim ..gece gündüz dua ediyorum bir bebegim olsun diye tövbe üstüne tövbe ...ediyorum nasıl ben böyle bir hata yaptım ..
şimdi 2 hafta sonra adet günüm .. inşallah rabbim bana merhamet eder ... size tavsiyem prolaktin ölctürün

evet canım prolaktin yüksekliği yumurtayı bozduğu için gebe kalmayı engelliyor.
rabbim dualarını kabul etsin sana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah.

günler belli oldu 16 - 18 - 20 - 21 - 23 - 25 ...... veee devamm canım eşimi çok seviyorum hatta ona aşığım daha 6 aylık evliyiz cicim aylarındayız:) ama kasıyorum işte kendimi çok ya olmazsa die bu daha 2.ay denememiz ama ne bilimmm bir garip oluyor insan artık hayırlısı herşey ALLAHımda hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve kucaklara bakıp özendirmesin isteyen herkese yaşatsın o mutluluklarııı AMİNNNNNN

kıs daha çiçeğin burnunda dur stres yapma hemen.gelir meleğin. sen kafanı rahat tut sadece.
allahım senin önce göbüşünü 9 ay sonrada kucağını doldursun inşallah.

sevgennn kısss sen dün akşam çalıştım dimedin miii. ee bugünde çalışma o zaman.dur çok hızlı çıktın. dün akşamı unuttuk bis.
15 inde çalıştın zaten. 17-19-21-23-25-27-29 öyle çalışcaksın. :20::20: seni seniiii beni kandırdın dimiii.hem dün hem bugün çalışacaktın. öyle hep üst üste olmass :1: annadık aşıksın kocişine de adamada yasık dime hergün hergün :20:

sevgennn kısss sen dün akşam çalıştım dimedin miii. ee bugünde çalışma o zaman.dur çok hızlı çıktın. dün akşamı unuttuk bis.
15 inde çalıştın zaten. 17-19-21-23-25-27-29 öyle çalışcaksın. :20::20: seni seniiii beni kandırdın dimiii.hem dün hem bugün çalışacaktın. öyle hep üst üste olmass :1: annadık aşıksın kocişine de adamada yasık dime hergün hergün :20:

HAHAHA İLAHİ KIZLAR :)))

FIRSATLARI KAÇIRMIYORUZ MAŞALLAH :p

HAHAHA İLAHİ KIZLAR :)))

FIRSATLARI KAÇIRMIYORUZ MAŞALLAH :p

:1::1: gördün mü vildancım sevgen beni kandırıyoooo :1::1:
kocişi çok sevmek istiyoooo.
sevgencim kızma sakın bana şaka yapıyorum bitanem. ama çok fazla üst üste sevmekçok ii değil cnmcım.ondan diyorum :34:

zeyttincim yakalandımmı :)) heheee tatlım açıkcası benim adetim 26 günde bir oluor ya 26-14=12 benim yumurtlama günüm sanırım adetin 12,gününde oda 20 aralık ben 12,gün die takdım:) o yüzden dün daha adetin 7,günüydü çok erkendi olmaz bişi dedim bugünde olsun sonra bir gün arayla olsun dedim ondan adetin 8,10,12,13,15,17 günlerine denk gelen 16aralık, 18aralık , 20aralık, 21aralık, 23aralık, 25aralık die günleri koydum :) ayyy anlatabildimmi bilmiyorummm canım yaaaa :)))))

sevgencim kızma sakın bana şaka yapıyorum bitanem. ama çok fazla üst üste sevmekçok ii değil cnmcım.ondan diyorum :34:

kıssslaarrrrr ama utandırmayın beniiiii :))))) kızarmıyım hiç canım yanımda oluyorsunuz yardım ediyorsunuz ya aksine çok teşekkür ediyorum canımmm :)

zeyttincim yakalandımmı :)) heheee tatlım açıkcası benim adetim 26 günde bir oluor ya 26-14=12 benim yumurtlama günüm sanırım adetin 12,gününde oda 20 aralık ben 12,gün die takdım:) o yüzden dün daha adetin 7,günüydü çok erkendi olmaz bişi dedim bugünde olsun sonra bir gün arayla olsun dedim ondan adetin 8,10,12,13,15,17 günlerine denk gelen 16aralık, 18aralık , 20aralık, 21aralık, 23aralık, 25aralık die günleri koydum :) ayyy anlatabildimmi bilmiyorummm canım yaaaa :)))))

zeytincim yada çalışmayı adetin 7 , 9 , 11 , 12 , 13 , 15 ...... diemi yapsam muhtemel yumrtlama günüm 12 civarı ya ogünler 1gün önce ve sonrası ardarda diğer günler birgün arayla
işte benim kafam bu hesapten karışıooooooo canım yaaaa:(((((

-

:)) seni gidi sevgen seniii ;))

doğru söylediğin ama sık sevmek sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum..az olsun öz olsun :PP :1:

Son düzenleme:
Back