• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

zeytincim evet sabredelim ki güzel şeyler olsun dimi.hamilelik çok zor anladığım kadarıyla ama değer canım bebiş için küçük adam için değer annesi...arkadaşım stres yapmayarak işallah bizlerde bebişleri alıcaz kucağımıza zeytin de bize destek oluyor iyiki varsın canım sağlıcakla kalın allaha emanet olun

inşallah sevcancım..dediğim gibi dert varsa dermanı da vardır elbet..sabır sabır sabır..zamanını bekleyeceğiz..sende allaha emanet ol güzel haberlerinle :)

Zeytincim evet sabredelim ki güzel şeyler olsun dimi.hamilelik çok zor anladığım kadarıyla ama değer canım bebiş için küçük adam için değer annesi...arkadaşım stres yapmayarak işallah bizlerde bebişleri alıcaz kucağımıza zeytin de bize destek oluyor iyiki varsın canım sağlıcakla kalın allaha emanet olun
çok zor değil be canım aslında.biz anne olmayı kafamıza koyduğumuzda zaten herşeyin çok kolay olacağını düşünmüyoruz ki.zorluklar olacak elbet.hem herkes zor geçirmiyo.benim biraz sıkıntılı oldu ama o kadar çok da güzel yanları varki.hele onu ultrasonda ilk gördüğünde.o eller kollar kıpır..sonra ilk hareketlerini hissetmeyi bekliyosun.çok güzel duygular.allahım size de verecek.göreceksiniz.o zorlukları hiç umursamayacaksınız.

çok haklısın zeytincim..işte böyle ince düşündüğüm için erteliyordum hazır hissetmemin sebebide bu ..ama şimdi de allah a büyük mü konuştum da böyle oluyor diye takılmaya başladım..inşallah öyle bir günaha giripde böyle bir cezaya düşmemişimdir diyorum..inanıyorum ne olursa olsun derdi veren de o ,derman verende..tedbiri alıp gerisni allaha bırakmak lazım diyorum
çok sağolun iyi ki üye olmuşum diyorum böyle raht paylaşım yapabilince..:)

öyle düşünüp kendine haksızlık etme.ne insanlar var doğurup sokağa atıyo evlatlarını. sen bi hata yapmamışsın ki sadece hazırolmayı beklemişsin. rabbimde doğru zamanı bekliyor merak etme gelecek meleğin.
ne kadardır evlisin?

çok zor değil be canım aslında.biz anne olmayı kafamıza koyduğumuzda zaten herşeyin çok kolay olacağını düşünmüyoruz ki.zorluklar olacak elbet.hem herkes zor geçirmiyo.benim biraz sıkıntılı oldu ama o kadar çok da güzel yanları varki.hele onu ultrasonda ilk gördüğünde.o eller kollar kıpır..sonra ilk hareketlerini hissetmeyi bekliyosun.çok güzel duygular.allahım size de verecek.göreceksiniz.o zorlukları hiç umursamayacaksınız.

öyle düşünüp kendine haksızlık etme.ne insanlar var doğurup sokağa atıyo evlatlarını. Sen bi hata yapmamışsın ki sadece hazırolmayı beklemişsin. Rabbimde doğru zamanı bekliyor merak etme gelecek meleğin.
Ne kadardır evlisin?

inşallah canım
2 yıl oluyor evleneli tedaviye bir hfta oldu başlayalı..fartulla başladım regl yi bkliyorum bakalım o zamn ne yorum yapacak dr.

slm canım ne yaptın gittinmi dr a ne dedi merak ediyorum umarım herşey yolundadır ...sende canını sıkma ya olazsa bilmem ne aklına sakın öyle şeyler getirme yoksa olmaz hep ümitli ol demekki daha zamanı var.bebişin .:3:

slm canım ne yaptın gittinmi dr a ne dedi merak ediyorum umarım herşey yolundadır ...sende canını sıkma ya olazsa bilmem ne aklına sakın öyle şeyler getirme yoksa olmaz hep ümitli ol demekki daha zamanı var.bebişin .:3:
selam canım

gitmedim henüz tatlım.ilaca devam ilaç bitiminde regliyi bekliyorum sanırım önümüzdeki hafta olurum 3üncü günü dr.bni bekliyor bakalım ne yorum yapacak..haklısın hayırlısı demkten başka çare yok canım :3:

zeytincim vildancım ankravan ve diğer arkadaşlarım hepinize günaydınlar dün doktora gittim kızlar prolaktinim yüksek çıktı.diğer tahliller çok iyimiş.o yüksek olduğu için bebek olmuyomuş.ilaç verdi 3 adet bunlrı kullan ayın 24.gel dedi.ama bebek istiyorsan vericem çünkü hamile klıcaksın dedi.kızlar allahıma şükürler olsun bir şey çıkmadığınıa fazla sevindim.akşam ilk defa sevinçle uyudum eşim bebek olucak diye çılgına dönüyor odasını nasıl hazırlasak ikiz olsa çok güzel olur diyor.sanki evimiz değişti şimdik bize düşen dua etmek ve çalışmaları hızlandırmak...kızlar zeytincim eymen bize uğur getirsin allah herkezin kucağını boş bırakmasın...

canım ya ben şimdiden onu içimde hissedersem nasıl davranıırm diye düşünmeye başkladım.çok heyacanlıyım normalde zeytincim artık senden bol bol fikir alırım iyiki varsın ....

zeytincim vildancım ankravan ve diğer arkadaşlarım hepinize günaydınlar dün doktora gittim kızlar prolaktinim yüksek çıktı.diğer tahliller çok iyimiş.o yüksek olduğu için bebek olmuyomuş.ilaç verdi 3 adet bunlrı kullan ayın 24.gel dedi.ama bebek istiyorsan vericem çünkü hamile klıcaksın dedi.kızlar allahıma şükürler olsun bir şey çıkmadığınıa fazla sevindim.akşam ilk defa sevinçle uyudum eşim bebek olucak diye çılgına dönüyor odasını nasıl hazırlasak ikiz olsa çok güzel olur diyor.sanki evimiz değişti şimdik bize düşen dua etmek ve çalışmaları hızlandırmak...kızlar zeytincim eymen bize uğur getirsin allah herkezin kucağını boş bırakmasın...

canım ya ben şimdiden onu içimde hissedersem nasıl davranıırm diye düşünmeye başkladım.çok heyacanlıyım normalde zeytincim artık senden bol bol fikir alırım iyiki varsın ....

ohhhh çok şükür binlerce şükür...ben sana dedim dimi stres yapma iyi düşün herşey güzel olacak.prolaktin sorunu basit bir sorun ama bebek için çok önemli bi sorun.bende yaşadım bu sorunu.
doktorun açıklama yaptımı bilmiyorum da ben kısaca sana anlatayım bu hormonu.prolaktin süt hormonudur canım.vücudun süt hormonunu salgıladıkça gebeliği engellemek için yumurtaları bozar.hani duymuşsundur.lohusalar yeni doğum yapanlar gebe kalmam sütüm korur derler ya o mantık bundan ileri geliyo.(istisnalar olabiliyo tabi arada.oda allahın hikmeti.)
bu hormonu da eğer yeni doğum yapmadıysan veya doğumun yakın felan değilse sadece senin psikolojin yükseltio.sürekli bebek isteği bebek olsun diye yaptığın çalışmalar hep bu hormonu tetikliyor.yani bu engele sadece senin psikolojin sebep oluyor.
bende senn gibi ya olmazsa neden olmuyo her eşimle birlikteliğimiz sanki görev gibi aman çalışalım yumurtlamayı kaçırmayalım bebek olsun şeklinde olduğu için prolaktinim yükseldi ve bebişime biraz daha uzaklaştım.sonra dostinex denen ilacı kullandım ve çok şükür ki bu hormon çok çabuk düzene giren bir hormon.sadece ilaçlarını ihmal etme ve şu kafandaki düşünceleri bir kenara bırak.

demekki canımın içi şimdi napıyoruz...önce kafamızı rahatlatıyoruz.ovulasyon testimizi alıyoruz yumurtlamadan emin olmak adına.istersen önümüzdeki ay al.bu ay ilaçlarla birlikte hemen olmasa daha iyi.kocişi severken de:38: bebiş olsun diye görev şeklinde değiiilll onu istediğin için seveceksin.
sevdikten sonra popişe yastık bacaklar foraaaa :1: sonra gelsin minnak meleğin...
oğlumla ben sana dua ediyo olucaz bitanem.dua etmeyi şükretmeyi unutma.rabbim herşeyin hayırlısını verecek inan buna...

inşallah canım
2 yıl oluyor evleneli tedaviye bir hfta oldu başlayalı..fartulla başladım regl yi bkliyorum bakalım o zamn ne yorum yapacak dr.

geçen 2 yılı hiç düşünme şimdi.herşey daha yeni başlamış.ne güzel 2 yıl doya doya eşinle zaman geçirmişsiniz evliliğinizi oturtmuşsunuz.
şimdi bebek mücadelesi başlıyor.kafandan sil olmayacak düşüncelerini öncelikle.
duanı eksik etme hiç. rabbimden dile evladını ve kontrollerini de aksatma. gelecek melekleriniz allahın izniyle...
oğlumla sana da dua ediyoruz teyzesi...herşey güzel olsun diyee....:54:

canım arkadaşım senin şuanda melek gibi bir insan olduğunu biliyorum.allah oğluşunla eşinle bir ömür yıllar nasip etsin sizlere.içimi aydınltıyosun evet arkadaşım işallah bebeişimiz olucak .gerçekden çok teşekkür ediyorum.doktorun demesine göre bu y hamile kalabilirmişim.sen ilaçlardan ne kadar süre sonra hamile kaldın.ikiz olma şansı vr mı canım hemşire olabilir dedi.arkadaşım her insan mutlu olmayı hakediyor.işallah güzel haberleri de yazarım sana.duaların için allah razı olsun bende dularım eksik etmiceğim senden.demek o yüzden olmuyormuş diğerleri herşey düzgün çıktı.

canım arkadaşım senin şuanda melek gibi bir insan olduğunu biliyorum.allah oğluşunla eşinle bir ömür yıllar nasip etsin sizlere.içimi aydınltıyosun evet arkadaşım işallah bebeişimiz olucak .gerçekden çok teşekkür ediyorum.doktorun demesine göre bu y hamile kalabilirmişim.sen ilaçlardan ne kadar süre sonra hamile kaldın.ikiz olma şansı vr mı canım hemşire olabilir dedi.arkadaşım her insan mutlu olmayı hakediyor.işallah güzel haberleri de yazarım sana.duaların için allah razı olsun bende dularım eksik etmiceğim senden.demek o yüzden olmuyormuş diğerleri herşey düzgün çıktı.

ayy bitanem allah razı olsun.rabbim hepimize evlatlarımızla sevdiklerimizle huzurlu ömür nasip etsin inşallah.
bu ay olabilir tabi canım allah bilir. hangi ilacı verdi doktor. dostinex de reçetede bebeğe zarar verebileceği yazıyodu ama doktorun bi sorun olmaz hamile kalırsan hemen keseriz demişti.ama benim hemen o ay olmadı zaten.2 kutu dostinex kullandım. ama ben zihnimi hemen düzeltememiştim o yüzden 3 ay felan geçti aradan yanlış hatırlamıyorsam.
ama hiç belli olmaz sen kafanı rahat tut hemen gelir belkide belli mi olur annesi.
hemde öyle çok ikiz olsun düşüncesine kapılma. hiç kolay değil zaten ikiz bakması.benim yiğenlerim varda neler çektiler onları büyütene kadar. :)
allahım hayırlısını nasip etsin ikiz ikiz diye dua etme.hayırlı evlat nasip et diye dua et canım.

Canım benim ya evet alllaha hayırlı evlar nasip eyle dua ediyorum.ama ikiz de çok istiyorum evet bakması zordur ki biz çalışan bayanlar için daha da zor olucaktır.y ilaçaları bugün başladım ama isimleri aklımda değil sabah aceleden içtim bıraktım evde yarın sölerim arkadaşım.yalnız küçük şişedeki ilaçın içinde 4 adet var.haftada bir tane yarım içiyosun.24 aralık da gittiğim zaman alttan bakar mı arkadaşım yoksa karından ultrasyondanmı bakar

Canım benim ya evet alllaha hayırlı evlar nasip eyle dua ediyorum.ama ikiz de çok istiyorum evet bakması zordur ki biz çalışan bayanlar için daha da zor olucaktır.y ilaçaları bugün başladım ama isimleri aklımda değil sabah aceleden içtim bıraktım evde yarın sölerim arkadaşım.yalnız küçük şişedeki ilaçın içinde 4 adet var.haftada bir tane yarım içiyosun.24 aralık da gittiğim zaman alttan bakar mı arkadaşım yoksa karından ultrasyondanmı bakar

hmm senn ilaçların farklı anladığım kadarıyla.benim dostinex de 8 tane minik ilaç vardı bi kutuda.haftada 2 kez tam doz alıyodum.ama onu genelde yarım veriyomuş doktorlar.bana tam vermişti.

canım artık her gittiğinde alttan muayene olursun.bundan sonra yumurtaların kontrol edilir.yumurtanın gelişimi felan.hamile kalıp kese görünene kadar alttan muayene.bebeğin kesesi oluştuktan sonra karından muayeneye geçiyosun.

günaydınnn arkadaşlarımm herkese hayırlı cumalar
kısslarrr hadi bakalım dün akşam itibariyle başladık çalışmalara hayırlısı dün adetin 7.günüydü bitti hemen başladık biraz erkenmi oldu acaba ama 26 günde bir adet görüyorum 9aralıkda adetin ilk günüydü bir sonraki adet tarihim 3 ocak şimdi nasıl olcak asıl gidicek kafam bulanmış durumda yaaa :((( hayırlısı bakalımmm
ALLAHım benimle birlikte isteyen tüm herkese nasip etsinn inşallahhh :)

günaydın canlarım..

sevcancım sevindim çok iyi haberlerine..allah kalbine göre versin inşallah hayatım...senin güzel haberlerin beni de mutlu etti ve umutlandırdı..daha iyi haberlerini bekliyor olacağım allahın izniyle tatlım :))

kısslarrr hadi bakalım dün akşam itibariyle başladık çalışmalara hayırlısı dün adetin 7.günüydü bitti hemen başladık biraz erkenmi oldu acaba ama 26 günde bir adet görüyorum 9aralıkda adetin ilk günüydü bir sonraki adet tarihim 3 ocak şimdi nasıl olcak asıl gidicek kafam bulanmış durumda yaaa :((( hayırlısı bakalımmm

bat 3 ocak a denk geliyo.21 aralık da tahmini yumurtlama dönemin. yani sen en sıkı 18 aralık la 24 aralık arası çalışmalısın. yani erken değil çalışmaya başlaman.adet döngün kısa. erken yumurtlama durumuda göz önünde bulundurulursa çok iyi yapmışsın çalışmaklar. birdahaki adete kadar gün aşırı çalışmayı ihmal etme özellikle az önce yazdığım tarih aralığını atlama.
hakkında hayırlısı olsun canım.

geçen 2 yılı hiç düşünme şimdi.herşey daha yeni başlamış.ne güzel 2 yıl doya doya eşinle zaman geçirmişsiniz evliliğinizi oturtmuşsunuz.
şimdi bebek mücadelesi başlıyor.kafandan sil olmayacak düşüncelerini öncelikle.
duanı eksik etme hiç. rabbimden dile evladını ve kontrollerini de aksatma. gelecek melekleriniz allahın izniyle...
oğlumla sana da dua ediyoruz teyzesi...herşey güzel olsun diyee....:54:

.. aman doya doya da vakit mi geçer ayol :DD...işden eve evden işe :3: :)..ben geliyorum o gidiyor izin günlerimiz bile farklı böle streste çocuk olur tatlım :DD...çok şükür k i oturmuş olan bir evliliğimiz var nihayetinde öyle yada böyle senini o kocaman gönlüne sağlık bebeğim <3 dualarınızı bekleyeceğim..dualarımda sizinde her daim canlarım ..teyzesi eymenin de güzel haberlerini beklemekte :))

hayırlı cumalar sevgenciğim :)

haydii hayırlısı diyelim güzel haberlerini bekleyelim tatlım :D

Back