Canım ya işallah bir şey yoktur.benden stres çok var.allah ikimizininde uğraşlarını boşa çıkarmasın .eğer bende problem yoksa eşimin sperm sayılarına bakınca ek bir ücret vericezmi bilginiz varmı..
Canım arkadaşım demek stresden bebişler oolmuyor haklısın.arkadaşın için çok sevindim o kadar üz<üntüden sonra yüzü gülmüş.siz daha ilk tüp bebekmi yaptırıcaksınız aşılama denedinizmi?
arkadaşlar günaydın..sevcan arkadaşım daha yeni evlisin..çocuk istemen gayet normal ama bu kadar stres yapmamalısın bence isteyen bütün arkadaşlara söylüyorum.biraz uzun olucak ama bi arkadaşımın hikayesini anlatmak istiyorum..benim aynı gün doğmuş olduğum aynı yıl evlenmiş olduğum hastalığımızın bile aynı olduğu bi arkadaşım var pko hastasıyız ikimizde.4 yıldır tanışıyoruz.7 yıllık evliyiz ikimizde..arkadaşım çok çocuk istedi eşi özellikle ilaçlarla falan olmadı çocuğu 3 kez aşılama yaptırdı 2 kez tüp bebek hiçbiri tutmadı arkadaşım artık psikolojik olarak yıkıldı hergün ağlıyodu ''soft artık tüp bebek yaptırmıcam çok yoruldum normal olursa olur diyodu'' bu konuşmamızın ardından 1 ay geçti geçmedi hamile olduğunu öğrendik havalara uçtuk tabi hepimiz.dünya tatlısı bi oğlu var 8 aylık veeeeeeee 3 aylık da hamile ..benimse bebeğim yok ocakta tüp bebek yapılıcak hayırlısıyla..yani arkadaşlarım eşinizle ilişkiye girerken bu sefer olur düşüncesiyle birlikte olmayın stres yapmayın..hepinize allah gönlünüze göre versin
arkadaşınız adına çok sevindim inşallah bana,size,sevcana ve isteğen herkese nasip olur...
Bizde özele gidiyoruz canım ne kadar ödediniz eğer sorun olmassa sölermisin
Allah razı olsun canım.Her duamda söylüyorum rabbim evlat dileyen herkese bekletmeden nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın diye.ama artık direk adınla da söylerim merak etme.2 ay kısa bir süre.sakın kendini strese sokma.eşinle olan birlikteliklerine de görev miş gibi sadece çocuk için gözüyle bakma. ben öyleydim hep.sanki görevdi benim için aylarca gözyaşı döktüm.ne zaman ki vazgeçtim artık olursa olur olmazsa üzülmek yok başka doktora giderim dedim o ay geldi meleğim.o yüzden rahat ol.herşey güzel olacak inan buna.Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah...bizde 2 aydır uğraşıyoruz inşallah nasip olur bide ufak bir rica hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua edermisniz :) isteğen herkese rabbim o duyguyu taddırsın inşallah...sevgi ile kalın
günaydın arkadaşlarım zeytincim allah sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin.dün akşam doktora gittim alttan muyane etti e kolay değil muyne ettikden sonra ağrım oldu.sonra bende test istedi hormanlarıma bakıcakmış.testi yaptırdım çıkması 2 saati bulur dedi bizde bu akşam sonuçları alıp tekrart gidicez ün beklemedik saat geç olmuşdu acaba ne çıktı ya çok merak ediyorum dua edin kızlar regl muyane çok zormuş yalnız zeytincim çok teşekkürler
...teşekkürler soft.zeytincim çok teşekkürler güzel dileklerin için işallah canım ,y, güzel haberlerii veririm sana.y ben bir şey sorucam biraz öel soru ama adetin kaçıncı günü ilşkiye giriliyor yani bitmeden girilirmi 5.günü falan.benim 5.günü çok az geliyor temzilendikden sonra giriyorum sizler nasıl yapıyosun uz
canım arkadaşım gerçekden çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için .ovilasyon testi onu eczaneden alabilirmiyim eczanede pahalımıdır peki hemen bu aklşam alııym ozaman işallah azın dualı olsun bebeişim bebişlerim gelsin arkadşım senin bebiş uğur getirsin bana.isim düşündünüzmü bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?