6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

arkadaşlar günaydın..sevcan arkadaşım daha yeni evlisin..çocuk istemen gayet normal ama bu kadar stres yapmamalısın bence isteyen bütün arkadaşlara söylüyorum.biraz uzun olucak ama bi arkadaşımın hikayesini anlatmak istiyorum..benim aynı gün doğmuş olduğum aynı yıl evlenmiş olduğum hastalığımızın bile aynı olduğu bi arkadaşım var pko hastasıyız ikimizde.4 yıldır tanışıyoruz.7 yıllık evliyiz ikimizde..arkadaşım çok çocuk istedi eşi özellikle ilaçlarla falan olmadı çocuğu 3 kez aşılama yaptırdı 2 kez tüp bebek hiçbiri tutmadı arkadaşım artık psikolojik olarak yıkıldı hergün ağlıyodu ''soft artık tüp bebek yaptırmıcam çok yoruldum normal olursa olur diyodu'' bu konuşmamızın ardından 1 ay geçti geçmedi hamile olduğunu öğrendik havalara uçtuk tabi hepimiz.dünya tatlısı bi oğlu var 8 aylık veeeeeeee 3 aylık da hamile ..benimse bebeğim yok ocakta tüp bebek yapılıcak hayırlısıyla..yani arkadaşlarım eşinizle ilişkiye girerken bu sefer olur düşüncesiyle birlikte olmayın stres yapmayın..hepinize allah gönlünüze göre versin

Canım ya işallah bir şey yoktur.benden stres çok var.allah ikimizininde uğraşlarını boşa çıkarmasın .eğer bende problem yoksa eşimin sperm sayılarına bakınca ek bir ücret vericezmi bilginiz varmı..

biz özel bi labaratuvar da yaptırmıştık ücret ödedik ama hastaneler nasıl bilmiyorum

Canım arkadaşım demek stresden bebişler oolmuyor haklısın.arkadaşın için çok sevindim o kadar üz<üntüden sonra yüzü gülmüş.siz daha ilk tüp bebekmi yaptırıcaksınız aşılama denedinizmi?

ek para konusunda bilgim yok özel hastaneye mi gidiyorsun?bazen onlar paket halinde oluyor zaten orada bilgi verirler size.önce kadınla baya ilgileniyorlar herşeye bakıyorlar en son zaten erkeğe bakılır.

ben aşılama denemedim denemicem direk tüp bebek yaptırcam arkadaşım

arkadaşınız adına çok sevindim inşallah bana,size,sevcana ve isteğen herkese nasip olur...

Hayırlısı arkadaşım benim bir arkadaşım aşılama denemeden direk tüp bebek yaptırdı ilk yaptırışda tuttu.şimdik ikiz erkekleri var 3 defa dış gebelik geçirmişti sonra tüp yptırdı.7 yıl bebekleri olmuyordu .işllah llah yrdımcın olsun bebeişlerine kvuş en ykın zmnda

Allah razı olsun canım.Her duamda söylüyorum rabbim evlat dileyen herkese bekletmeden nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın diye.ama artık direk adınla da söylerim merak etme.2 ay kısa bir süre.sakın kendini strese sokma.eşinle olan birlikteliklerine de görev miş gibi sadece çocuk için gözüyle bakma. ben öyleydim hep.sanki görevdi benim için aylarca gözyaşı döktüm.ne zaman ki vazgeçtim artık olursa olur olmazsa üzülmek yok başka doktora giderim dedim o ay geldi meleğim.o yüzden rahat ol.herşey güzel olacak inan buna.

sağol bitanem.rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda.evet alttan muayene zordur hele adetliyken.ama sabret canım.hepsi gerekli şeyler. sonuçlarını alınca haber ver mutlaka.dua ediyorum sana.rabbim hayırlı olanı nasip etsin sana.

...teşekkürler soft.zeytincim çok teşekkürler güzel dileklerin için işallah canım ,y, güzel haberlerii veririm sana.y ben bir şey sorucam biraz öel soru ama adetin kaçıncı günü ilşkiye giriliyor yani bitmeden girilirmi 5.günü falan.benim 5.günü çok az geliyor temzilendikden sonra giriyorum sizler nasıl yapıyosun uz

sevcan hanım umarım olumlu gelişmeler alırsınız..

bende bir buçuk yıllık evliyim ilk evrelerde düşünmedim ama şimdilerde sıkıntı yaşıyorum umarım kolylıkla aşarız:s üç gündür inanılmaz sıkıntılı hissediyorum kendmi ne olacak,olacak mı ya olmazsa paronayaları başladı..çok zor pko durumu insanın psikoljisini mahvediyor..6 aydır regl olmuyordum dr.gitmeyeceğim diye inatlaştım ama sonunda gitmek zorunda kaldım ve pko dışında rahimde incelikte görüldü..şimdilerde farlutalle adetimi bekliyorum olunca tahlillere gideceğim..ve dr.umuda değiştirdim umarım doğru ve hayırlı bir karar almış oluruz..

sevgiler

5. gün erken canım.bekle tamamen bitsin sonra.hem hijyen açısından da sağlıklı olmaz.beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama tarihidir. meselaayın 26 sında adet olacaksan.14 gün geriye gel.12 si yumurtlama günün. 9 unda başlayıp 15 ine kadar aksatmadan gün aşırı çalışman lazım. tabi diğer günlerde çalış ama en önemli günler o günler.
hatta benden sana bi tavsiye.ovulasyon testi al. eczanelerde de satılıyo ama internetten bakabilirsin.ben gittigidiyor dan almıştım.laboquick di markası. 20 tane yumurtlama testi yanında 6 tane gebelik testi hediyeli 25 tl mi ne almıştım. onu kullandığım ay hamile kaldım.

çalışma sonrasıda popişe yastık ve bacakları sıkıştırıp havaya dik tamam mı.gelecek meleğin

canım arkadaşım gerçekden çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için .ovilasyon testi onu eczaneden alabilirmiyim eczanede pahalımıdır peki hemen bu aklşam alııym ozaman işallah azın dualı olsun bebeişim bebişlerim gelsin arkadşım senin bebiş uğur getirsin bana.isim düşündünüzmü bebişe

eczanede de var canım ama fiyatları daha fazladır sanırım.onu hergün yapıyosun çift çizgiyi görene kadar.ben eczaneden almadığım için onu bilemiyorum.hep dua ediyorum canım rabbim hayırlı zamanda verecek evlatlarını sana.

bizim isim meselesi biraz sorunlu canım.eşim evlenmeden önce takmıştı ismi erkek olursa kartal koyucam diye. bende o zamanlar evli bile olmadığım için ii koyarsın demiştim. ama şimdi gerçekten oğlum oluyo ve bu ismi koymak istemiyorum.baya bi sorun yaşıyoruz bu konuda. iki isim koymak da istemiyo.bende eymen olsun istiyorum. bakalım hayırlısı bi doğsunda oğluşum.

internetten de alabilirsen hemen 2 günde gelmişti benimkiler. hem daha zamanın var senin. bugün 3. günün değil mi. adet döngüne göre değişiyo tabi de 8. 9.günlerde felan başlasan yeterli.kaç günde bir adet döngün. düzenli midir?

arkadaşım işallah bebişler olur duların için allah razı olsun.eymen çok güzel isim oğluşun oluyor demek çok güzel allah bir ömür boyu bebişinle birlikde mutluluk versin sizlere.ovilsyon testi gebelik testi gibi dimi arkadaşım bu güne kdar 4 tane gebelik testi aldım ama bu günlük diymi bu kşam alıcam netten bir bkıyım olmassa sipariş veriyim.bu akşam testleri götüreceğim yine muayne edicekmi beni arkdaşım sence....benim eşimde erkek bebek olursa ben koyucağım diyordu şimdik ikimiz karar veririz diye :)herşey için teşekkürler iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…