• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

tmm ben ankarada yaşıyorum sen git sana aşılama deselerde hiç geç kalma yap belki ikizlerin olur olmadı 2 ci aşilama olmadı 3 olamadı 4 ama olacak oda olmadı tüp bebek garanti veririm sana yeterki sen geç kalma ihmal etme olacak bi şekilde.benimde olacak yani olsun artık diyorum ama hayırlısı olsun herşeyden önce sabret :3:

Evet biraz fazla taktım evet aslında ikiz gebelik isterim olmasını aşılamanın fazla ücretli olmamasına çok ii.bozma moralini arkadaşım olucak ,işallah benim bir arkadaşım var oda bir sefer aşılama yaptırdı tutmadı doktor 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demiş oda 2.aşılama yerine tüpebeği tercih edicekmiş granti olsun diye nasıl uğraşlr veriyoruz arkadaşlarım allah boşa çıkarmasın işallah .çok stres yaptığım için de olmuyor belki yarın anlıcaz hemen diğer sabah bildiircem sizlere saolun

Ankaravan olucak pes etmicez sende etme anneliği hakediyorsun canım hepimiz hkediyoruz bol bol dua edelim.aşılmada acı çekmiyoruz dimi

Arkadaşlar demin okudum bal tarçın birde çörek otunu karıştırıp yiyince bebek oluyomuş bir kaç kişi denemiş faydasını görmüş sizce doğrumudur denedizmi

Ankaravan olucak pes etmicez sende etme anneliği hakediyorsun canım hepimiz hkediyoruz bol bol dua edelim.aşılmada acı çekmiyoruz dimi

yok yaw acı var dersem yalan olur hiç hisetmiyosun bile yapıp bitiriyorlan senin haberin olamaz bile hemde hiç ağrı kesici bile vermezler ama sıkışık olcaksın küçük idrara hiç korkma sadece kendini rahat bırak derin nefes al ver hiç korkma

Arkadaşım ya ben çok paniğim bebek olursa normal doğum bile yapamam heralde iye düşnüüyorum.ama ikiz bebeğim olsun çok isterim.şimdik ben bu akşamı geçiremem yarın muayne olucağım ya çok utanıyorum ve korkuyorum of ya kadın olmak ne zor

Evet biraz fazla taktım evet aslında ikiz gebelik isterim olmasını aşılamanın fazla ücretli olmamasına çok ii.bozma moralini arkadaşım olucak ,işallah benim bir arkadaşım var oda bir sefer aşılama yaptırdı tutmadı doktor 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demiş oda 2.aşılama yerine tüpebeği tercih edicekmiş granti olsun diye nasıl uğraşlr veriyoruz arkadaşlarım allah boşa çıkarmasın işallah .çok stres yaptığım için de olmuyor belki yarın anlıcaz hemen diğer sabah bildiircem sizlere saolun

hayır arkadaşına söyle birinci aşamadan ikinciye geçiş yapmasın bende öyle yapabilirdim ama geri dönüşü olmayan bir yola giremem
önce aşılama sonra tüp bebek gerekirse 6 defa yaptırsın ama önce aşılama nası lolsa en son yöntem tüp bebek olacak acele etmesin yinede kendi bilir

Evet o 6 senedir bebek özlemi çekiyor..çok ilaçlar kullanı doktoru yurtdışından ilaçlar getirdi ama sonuç olumsuz.2 yıl önce hamile kaldı bebek 3 aylıkken ölmüş sezryanla aldılar bir tüpünü almıilar amilayat sırasında bireşeyler olmuş mecbur kalmışlar sonrada dış gebelik geçirdi başka da olmadı aşılma denedi bir efa tutmadı geçenler tüp bebeğe geçicem dedi.doğru sölüypsun arkadaşım .peki sorun yok derse oktor ben kendi isteğimle aşılama yaptırabilirmiyim..

Evet yarın akşam gidicem tamam arkadaşım sorucam yazdırıcam.saol ya gerçekden iyiki varsın iyiki üye olmuşum diyorum

Allah bağışlasın allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun ömürler versin işallah.ilk muyaneyi alttan bakmıştı ilk olduğu için çok canım yandı tekrar korkuyorum sizce neden bebek isteyince bana gelmeniz gerekiyor dedi bnir şeymi gördü acaba benim sormak klıma gelmedi yartın bu sorulrımdan kurtulucam gidicem teşekkürler güzel dilekleriniz için işaallah en kısa zamanda olur

sağol canım benim.ama kızdım sana.
daha dur bakalım yaa.6 aylık evlisin.daha eşinle bile tenleriniz yeni alışıyodur birbirine.öyle kolay değil pat diye bebek yapmak.bakma sen dizilerde filmlerde 2 dk da oluyo.:1: ne hemen aşılama felan düşüncelerine girmişsin.
bak ben 1 yıl boyunca sürekli doktora gittim geldim çok üzüldüm ağladım. her ay kırmızıları görünce yıkıldım.her kafama taktığımda daha geriye gittiğimi gördüm.kafaya takmaktan psikolojimi bozmaktan hiç sorun olmayan hormonlarım alt üst oldu.
sana yardımcı olmak isterim bu konuda cnm. hiç takma hiç stres olma alttan muayene zorunlu adetliykende bakılıyo.bende ne terler dökerdim her muayenede.ama bi süre sonra alışıyosun basit bişey gibi oluyor.
inşallah uzun süre öyle muayenelere girmek zorunda kalmazsın.

Evet o 6 senedir bebek özlemi çekiyor..çok ilaçlar kullanı doktoru yurtdışından ilaçlar getirdi ama sonuç olumsuz.2 yıl önce hamile kaldı bebek 3 aylıkken ölmüş sezryanla aldılar bir tüpünü almıilar amilayat sırasında bireşeyler olmuş mecbur kalmışlar sonrada dış gebelik geçirdi başka da olmadı aşılma denedi bir efa tutmadı geçenler tüp bebeğe geçicem dedi.doğru sölüypsun arkadaşım .peki sorun yok derse oktor ben kendi isteğimle aşılama yaptırabilirmiyim..

ya o arkadaşına çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun konunun içeriğini tam bilmediğim için ne diyeceğimi bilmiyorum ama bende olsa tüp bebek derim çünkü bir tüpünü almışlarsa çok zor olma ihtimali var bana demek düşmez ama ben tüp bebek derim istediği kadar deneyebilir hiç bir sakıncası olmaz

Evet yarın akşam gidicem tamam arkadaşım sorucam yazdırıcam.saol ya gerçekden iyiki varsın iyiki üye olmuşum diyorum

sende iyiki varsın ama şunu onutma herşeyden önce moralini yüksek tut herşeye boşver olursa olur olmazsa canımız sağolsun neyapalım ama olacak ben inanıyorum.herşey yolunda gidecek demekki zamanı var daha hem yaşımız küçük daha önümüzde uuuzun yıllar var daha erken

işallah bebeğiniz olur evet gidicem ve pes etmicem sonun kadar pes etmek yok.allah herkeze versin aratmasın yardımcınız olsun.moralim bozuldu regl olunca umudum vardı.doktora randevu aldım yarın işallah.kızlar kadın doğum sitesinden okudum rahim filmi çekilenler hamile kalıyomuş.ama rahim filmi çok acıyor diye duymuştum

Sen oralara hiç takılma dur bakalım şimdiden önceee yumurtlama hapı falan verirler hepsi aşama aşamaa rahim filmii falan olayına gelirsende aklından istanbul fındıkzadedeki radyomarı çıkarmaa ben orda çekindim veeee hiççç acıı falan duymadımm makineleri ve kullandıkları ilaçları çok farklııı.Oraya daha çok var belki ama aklında bulunsun istedim.

yaw sen yarın bi git bakim ne diyecekler öyle aklını herşeye takma boşver dr nederse sizde onu yapın bende çektirdim hsg röntgeni yumurtalıklara baktılar benimki sol tıkalı sağ açık ağrı kesici fittil falan veriyorlar o yüzde no problem hiç ağrı yok belkide seni sadece alttan ultrasyona verirler ona göre canım daha dur şimdiden kendine stres yapma boşver de olsun bitsin

arkadaşlarım hepinize günaydın .hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için.gerçekden iyiki üye olmuşum bu siteye.kızlar bugün doktora gidiyorum hayırlısıyla herşey çıkıcak meydana yarın da sizlerle paylaşıcam.biraz önce arkadaşım anlattı arkadaşının eşinin sperm sayıları düşükmüş eşine aktardan macun almış yedirmiş en kısa zamanda doktora gitmeden hamile kalmış kızlar çok şaşırdım.bebişleri olanlar bizlere dua edin .

zeytin..arkadaşım haklısın psikoloji çok önemli bende çok stres yapıyorum başdan itibaren.herşeyi olacağa bıraksak belkide herkez gibi normal tedavisiz olucak ama ne yazıkki öyle yapamadım.eşime bir çocuk vermeği çok istiyorum.çok severek evlendik aramzıda yaş farkı var ama o dünyanın en iyi insanı melek gibi kalbi var.onu mutlu görmek sevindirmek istiyorum.evimiz çok boş geziyoruz ama bir yere kadar...ama ikizlerim olsun çok istiyorum.allah herkezin yanında olsun.artık yarın değerlenirmeleri yaparız iyi ki varsınız kızlar

Back