• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

günaydın canım. iyiyim çok şükür.oğlumda iyi. odada eksikler var canım.tamamlayamadık.fırsat bulamıyorum

Zeytincimm amannnn tek dert bebişin eksilkeri olsunnn paşanız gelsin eksikler o burdaykende olurrr yeteri ALLAHım sapğsalim kucağınıza aldırsın arkadaşım yeterki ALLAHım mis gibi kokusunu koklamanızı nasip etsinnn :16: sor bakalım bebişimizzz sevgen teyzesinden ne isterrrr :34: kargoyla göndeririim canım bakkk

mrb sevgencim, çok şükür hayat güzel gidiyor bi sorun yok senin de dediğin gibi çalışmalara devam. bu ayın 18 ini bekliyorum. inşalalh hamileyizdir canım. ama benim bir haftadır felaket derecede göğüslerim ağrıyor özellikle sol göğsüm oturup ağlayacam nerdeyse hiç bu kadar şiddetli olmamıştı, geceleri beni uykudan uyandırıyor, birde geceleri uyanıyorum ve karnımdan sesler geliyor, bir hafatadırda kasıklarımda ağrılar ve batmalar oluyor, inşallah bunlar hayırlı haberin habercisidir canım. ama göğsümdeki ağrı beni çok korkuttu kötü bişeymi diye şüphelendim ama adet dönemi olduğu için fazla önemsemiyorum. kötü bişey değildir dimi sadece hormon ağrısıdır. :(( sevgen sende bi değişiklik varmı canım adet dönemlerimiz aynı çünkü hatırladığım kadarıyla..

Gülşencim evet adet zamanlarımız yakın bende 16 martta bekliyorum amannn ne beklemesi ya beklemiyorummmm gelmesin kırmızlar :52: tabi inşallahhh gelmezz inşallahh hiç birimizin gelmezde bu ayda toplu bebiş yola çıkar toplu seviniriz inşallahhh :16: benim adetin 15.günü bugün ben sanırım bu ay erken yumurtladım şuanda çünkü hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne yumurtlama belirtisi zamanı beklicem bakalım hayırlısı inşallahhh

mrb canım iyi gidiyo çok şükür her şey yolunda.çalışmalara devam senn gibi:))):) ben de geçen ayın 8 inde lekelenmem başlamıştı bakalım bekliyorum hayırlısıyla olur İNŞALLAH cnm.bugün mide bulantım oldu ama çok ümitlemek isytemiyorum kasıklarımda da batmalar oluyo ama yüzümde sivilceler çıktığı için adet olucam galiba o yüzden pek ümitli değilim canım hepimize bebişli hayırlı aylar diliyorum kızlaaarrr İNŞALLAH hayırlı haberler veririz birbirimize

Mercancım inşallah hayırlsı canım ümitlenme kendini çok dinleme canım olmazsa üzülmeyelim olursada (inşallahh olur tabiii ) süpriz olsun çoookkkk mutlu olalımm benim adetin 15.günü hiç akıntım kalmadı sanırım ben bu ay erken yumurtladım geçen haftaydı sanırım yumurtlamam hiç gögüslerimde acımadı ama neyseeee inşallahh hakkımızda hayırlısı olur kızlarrr inşallahhhh:16:

Son düzenleme:
Zeytincimm amannnn tek dert bebişin eksilkeri olsunnn paşanız gelsin eksikler o burdaykende olurrr yeteri ALLAHım sapğsalim kucağınıza aldırsın arkadaşım yeterki ALLAHım mis gibi kokusunu koklamanızı nasip etsinnn :16: sor bakalım bebişimizzz sevgen teyzesinden ne isterrrr :34: kargoyla göndeririim canım bakkk

Gülşencim evet adet zamanlarımız yakın bende 16 martta bekliyorum amannn ne beklemesi ya beklemiyorummmm gelmesin kırmızlar :52: tabi inşallahhh gelmezz inşallahh hiç birimizin gelmezde bu ayda toplu bebiş yola çıkar toplu seviniriz inşallahhh :16: benim adetin 15.günü bugün ben sanırım bu ay erken yumurtladım şuanda çünkü hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne yumurtlama belirtisi zamanı beklicem bakalım hayırlısı inşallahhh

Mercancım inşallah hayırlsı canım ümitlenme kendini çok dinleme canım olmazsa üzülmeyelim olursada (inşallahh olur tabiii ) süpriz olsun çoookkkk mutlu olalımm benim adetin 15.günü hiç akıntım kalmadı sanırım ben bu ay erken yumurtladım geçen haftaydı sanırım yumurtlamam hiç gögüslerimde acımadı ama neyseeee inşallahh hakkımızda hayırlısı olur kızlarrr inşallahhhh:16:

sevgencim bende beklediğim zamandan iki gün erken yumurtladım yumurtaldığımı hissettim bu kez, insan kendini bu kadar dinleyince hissediyor. zaten yumurtalmadan hemen sonra göğüslerim acımaya başladım. bir acımaki sorma.. inşalalh bunlar hamileliğin belirtileridir. bencede gelmesin tam dokuz ay sonra bekliyorum adetimi :)) ondan önce lütfen hiçbirimize gelmesin. bebişle birlikte gelsin.. toplu halde hamile olmak süper olurdu. 9 ay boyunca hamilelik belirtilerimizi bebişlerimizin ilk tepişlerini hep birlikte paylaşırız inşallah..Aminn...

inşallah mercancım, hayırlısı ile bu ay hepimiz hamiş oluruz.. önce hayırlı haberleri senden bekliyoruz inşallah canım..

canım İNŞALLAH hayırlı haberi önce ben arkasından da sizler verirsiniz bakarsın arka arkaya gelir bebişlerimizzzzzz HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLA,HUZURLA,BEREKETLE GELİR İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ KIZLARRRR hepinie dua ediyorum lütfen sizde edin

kızlar nasılsınız sevgen zeytin gul-sen diğer arkadaşlarım sizleri çok özledim....
zeytincim bebişinin odasına bayıldım çok güzel seçiminiz allah hayırlısıyla kucağına sağlıklı şlekilde almak nasipetsin bizlerede nasip etsin dua et...benim bu ay yine olmadı iğnelerle tutmadı doktor aşılama yapıcak haftaya kabul ettim eşime tekrar spermiogram testi istedi özelde 40 tl yaptırdık .bakalım sonuç ne olucak ama çok yıprandım bıktım biliyomusunuz öylede denirmi allahıma dua ediyorum doktor %10 hareketsizlik var dedi zor dedi serephone ilaç tedavisi yaptı 20 gün şimdikde test yaptı aşılama nasıl acıyormu çok korkuyorum allahım da biliyor ama bebeğim olsun çok istiyorum kızlar tutarmı sizcenapıcam bilmiyorum erkenmi davranıyorum kızlar yardımınıza ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar nasılsınız sevgen zeytin gul-sen diğer arkadaşlarım sizleri çok özledim....
zeytincim bebişinin odasına bayıldım çok güzel seçiminiz allah hayırlısıyla kucağına sağlıklı şlekilde almak nasipetsin bizlerede nasip etsin dua et...benim bu ay yine olmadı iğnelerle tutmadı doktor aşılama yapıcak haftaya kabul ettim eşime tekrar spermiogram testi istedi özelde 40 tl yaptırdık .bakalım sonuç ne olucak ama çok yıprandım bıktım biliyomusunuz öylede denirmi allahıma dua ediyorum doktor %10 hareketsizlik var dedi zor dedi serephone ilaç tedavisi yaptı 20 gün şimdikde test yaptı aşılama nasıl acıyormu çok korkuyorum allahım da biliyor ama bebeğim olsun çok istiyorum kızlar tutarmı sizcenapıcam bilmiyorum erkenmi davranıyorum kızlar yardımınıza ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun

biz iyiyiz çok şükür sevcancımm seni merak ettikk ama sen çok karamsar ve ümitsizsin kendini çok yıpratma lütfen ALLAHA sığın hep dua et çok zor biliyorum canım ama İNŞALLAH en kısa zamanda bebeğine kavuşursun İNŞALLAAAHHHHHHHHH

merhabalar....
ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz doğum kontrol hapı falan kullanmadım.dr.a gittim bi sorun yok dedi.poli over ksitikten dolayı çatlama günlerinize denk gelmiyordur dedi.1 ayda adetimin 5.günü başlayarak 1 kutu klomen kullandım.sonra yine olmadı bende kullanmdaım bidaha.ne yapmam lazım moral olarak çok kötüyüm çünkü benle bir evlenenler benden sonra evlenen bütün arkdaşlarım hamile :(( ne yapmam lazım yazarsanız sevinirim teşk...

merhabalar....
ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz doğum kontrol hapı falan kullanmadım.dr.a gittim bi sorun yok dedi.poli over ksitikten dolayı çatlama günlerinize denk gelmiyordur dedi.1 ayda adetimin 5.günü başlayarak 1 kutu klomen kullandım.sonra yine olmadı bende kullanmdaım bidaha.ne yapmam lazım moral olarak çok kötüyüm çünkü benle bir evlenenler benden sonra evlenen bütün arkdaşlarım hamile :(( ne yapmam lazım yazarsanız sevinirim teşk...

iyi geceler canım ben de 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 seneyi geçti bebek istioruz ve bende de polikistik over vardı önce diane 35 isimli doğm kntrol hapı kullandım 6 ay kistim yok oldu sonrasında klomen ve çatlatma iğneleri ama olmadı sonra o doktoru bıraktım başka bi yerde başka bi doktora gittim ve polikistik over olduğunu kullandığım ilaçları söyledim ve bana şeker hastalarının kullandığı glucophage 850 diye bi hap verdi bunu kulln İNŞALLH hamile kalırsın dedi ve ben 2,5 ay kullandıktan sonra hamile kaldım ve maalesef bebeğim 10 haftalıkken kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum 4 ay önce sana tavsiyem bu söylediğim hapı gittiğin ya da gideceğin doktora sor ve kullanmak istediğini söyle geçmiş olsun canım ve lütfen kendini harap etme beterin beteri var dua at YARADANIMIZA sığın ve kafana çok takıp stres yapma derim çünkü stres çok etkiliyomuş hamile kalmayı bak ben de beklemedeyim hala ALLAH'IM bilir ne zaman nasip edeceğini lütfen kendini üzme cnm çok geçmiş olsun İNŞALLAH en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm

Canımmmm nasılsın bende seni düşünmüştüm hafta sonu inan nasıl oldu acaba durumları nasıl sevcanın die bende aynı canım çalışmalar var ayın 16.sını beklyoruz bakalım yüzümde sivilceklerde çıkmaya başladı akşam ama sanırım olmadı bu ayda bunu söylemek için erkenmi onuda bilmiyorum ya hayırlısı ya artık üzmücem kendimi sende üzme arkadaşım moral bizim için en önemli şey biliyorsun dur bakalım başka doktorlara gittinizmi bir doktorda hemen takılıp kalma benim arkadaşım 3-4 sene olduda anca şimdi tüp bebek yapıcak doktorlar araştırın başka doktorlardanda fikir alın bence ama inşallahhhh en yakın zamanda hayırlısıyla müjdeli haber gelir canım inşallahhh göbişin dolarrr inşallahh hayırlısıyla hepimizin dolarrrrrr '''AMİNNNN''' :16::16::16:

Kızlarr günaydın hayırlı sabahlarrrr nasılsınızzz ????
benim yüzümde akşam sivilceler çıkmaya başladı farkettim bu ay zaten hiç gögüslerde acıma olmadı sadece gecen hafta ara ara kasık acıması ve yumurta beyazı gibi akıntıları farkettim hala daha gögüslerimde hiç acıma yok bunu demek için çokmu erken bilmiyorum ama sanırım bizim bu ayda olmadı yaaa:19:
3.ayda biticek niye nazlanıyorsun ya meleğimmm gel artıkkkkk seninle birlikte bütün nazlı bebişlerrrr gelinnnnnn :3:
bu sefer eşim takıldı acaba bendemi bişey var bende doktora gideyim bari diye kıyamam yaa hayırlısı bakalım inşallahhhh inşallahhhhhh gelirrrr minik mucizemizzz :16:

Son düzenleme:
Canımmmm nasılsın bende seni düşünmüştüm hafta sonu inan nasıl oldu acaba durumları nasıl sevcanın die bende aynı canım çalışmalar var ayın 16.sını beklyoruz bakalım yüzümde sivilceklerde çıkmaya başladı akşam ama sanırım olmadı bu ayda bunu söylemek için erkenmi onuda bilmiyorum ya hayırlısı ya artık üzmücem kendimi sende üzme arkadaşım moral bizim için en önemli şey biliyorsun dur bakalım başka doktorlara gittinizmi bir doktorda hemen takılıp kalma benim arkadaşım 3-4 sene olduda anca şimdi tüp bebek yapıcak doktorlar araştırın başka doktorlardanda fikir alın bence ama inşallahhhh en yakın zamanda hayırlısıyla müjdeli haber gelir canım inşallahhh göbişin dolarrr inşallahh hayırlısıyla hepimizin dolarrrrrr '''AMİNNNN''' :16::16::16:
günaydın sevgencim iyiyim sen nasılsın işallah hayırlısı olur arkadaşım bu ay göbişin dolar .sivilceler kişiden kişiye değişir hamile kalıncada sivilcesiçıkan çok kişi biliyorum en yakınlarımdan belkide hamişssindir bu belirtiler ondandır ...evet doktora gidiyorumdevamlı o aldığım pahalı iğnelerden vuruldum yine yok yarın yine gidiyoruz bu ay aşılama yapıcak sanırım herşeyin hayırlısı olsun ne diyim bol bol dua ediyorum sizlere canım arkadaşım aşılama hakkında bilgin varmı zor mu acırmı diye korkuyorum...

canım İNŞALLAH hayırlı haberi önce ben arkasından da sizler verirsiniz bakarsın arka arkaya gelir bebişlerimizzzzzz HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLA,HUZURLA,BEREKETLE GELİR İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ KIZLARRRR hepinie dua ediyorum lütfen sizde edin

inşallah mercancım inşallah...

sevcancım seni burda gördüğüme çok sevindim, hiç bişeyi kafana takma multaka Allahım hayırlı zamanda vercektir. sen sadece o hayırlı zamanı bekle, hiçbirşeydende korkma aşılamadan falan hiçbir korku bebeğinin önüne geçemez, Allah sana dayanma gücünü mutlaka vercektir. Acıyı veren ALLAH herzaman dayanma gücünüde verir bunu sakın unutma, sen sadece sabret canım..

Kızlarr günaydın hayırlı sabahlarrrr nasılsınızzz ????
benim yüzümde akşam sivilceler çıkmaya başladı farkettim bu ay zaten hiç gögüslerde acıma olmadı sadece gecen hafta ara ara kasık acıması ve yumurta beyazı gibi akıntıları farkettim hala daha gögüslerimde hiç acıma yok bunu demek için çokmu erken bilmiyorum ama sanırım bizim bu ayda olmadı yaaa:19:
3.ayda biticek niye nazlanıyorsun ya meleğimmm gel artıkkkkk seninle birlikte bütün nazlı bebişlerrrr gelinnnnnn :3:
bu sefer eşim takıldı acaba bendemi bişey var bende doktora gideyim bari diye kıyamam yaa hayırlısı bakalım inşallahhhh inşallahhhhhh gelirrrr minik mucizemizzz :16:

günaydın sevgencim,, sen neden hemen moralini bozuyorsun yapma böyle, herşeyin hayırlısı, sabretmekten başka çaremiz yok:((( birde bu sabah serviste arkadaşımla birlikte gelirken oda benim moralimi bozdu, "gülşen bence sen bu ay hamile değilsin, sen bir kaç ay sonra hamile olcaksın ve kızın olcak diyip" durdu. oysa ben bu ay bu bebeğe kendimi çok hazırladım. bütün belirtilerim var. hamile gibide hissediyom kendimi falan dedim yok gülşen psikolojik olarak sen kendin yapıyon bunları dedi, çok sinirimi bozdu inşallah söylediklerinde haklı çıkmaz.. tabi olmazsada yapcak bişey yok inşallah hamileyizdir sevgen ya, ama görüyüroumki hepimizin sakinleşmeye ve morale ihtiyacı var çok kafaya taktık bundan sonra burda hamilelik değilde başka şeylermi konuşsak..ayy bilmiyorum Allahım inşalalh bu ay gönlümüzdeki muradı verir bebişlerimizi verir inşallah.... AMİN....

sevcancım seni burda gördüğüme çok sevindim, hiç bişeyi kafana takma multaka Allahım hayırlı zamanda vercektir. sen sadece o hayırlı zamanı bekle, hiçbirşeydende korkma aşılamadan falan hiçbir korku bebeğinin önüne geçemez, Allah sana dayanma gücünü mutlaka vercektir. Acıyı veren ALLAH herzaman dayanma gücünüde verir bunu sakın unutma, sen sadece sabret canım..

çok teşekkürler arkadaşım takmıyım diyorum ama düşünmeden de edemiyorum olmucak korkusu var dua ediyorum allahıma hayırlısıyla gelsin bebişim işallah.aşılama da acı çekiliyormu diye düşünüyordum ama dediğin gibi allahım dayanma gücünü vericektir mutlaka sabredmekden dua etmekden allhıma sığınmakdan başka çare yoktur haklısın yarın kontrolum var önümüzdeki haftada aşılama yapıcak bakalım bugün eşimin tahlil sonuçları çıkıcak sen nasılsın arkadaşım

çok teşekkürler arkadaşım takmıyım diyorum ama düşünmeden de edemiyorum olmucak korkusu var dua ediyorum allahıma hayırlısıyla gelsin bebişim işallah.aşılama da acı çekiliyormu diye düşünüyordum ama dediğin gibi allahım dayanma gücünü vericektir mutlaka sabredmekden dua etmekden allhıma sığınmakdan başka çare yoktur haklısın yarın kontrolum var önümüzdeki haftada aşılama yapıcak bakalım bugün eşimin tahlil sonuçları çıkıcak sen nasılsın arkadaşım

hiç korkma sevcancım, sen olcağına inan Allaha sığın dua et Allahım OL DER OLUR, herşey Allahın kudretinde, bende iyiyim canım ayın 18 ini bekliyorum. bakalım inşalalh bu ay o müjdeli aydır diye Allahıma dua ediyorum. bütün belirtiler var hamilelik adına ama adet belirtileri ile aynı olduğu için fazla ümitte bağlayamayıorum. ama içimde hamile olduğuma dair bir his var inşallah bu ay hepimiz hamilelik müjdesini alırız canım.. sen sakın korma Allah herşeyin kolaylığını vercektir canım benim. senin işler ne oldu canım buraya çok sık giremiyorsun, tekrardan işe girdinmi canım..

meraba kızlar nasılsınızz umarım hepiniz çok iyisinizdir.adetime 2 gün kaldı acaba hamile miyimdir ara ara midem bulanıyo belim çok ağrıyo ve kasıklarımda batmalar oluyo ümitlenmek istemiyorum çünkü yüzümde sivilceler çıktı

meraba kızlar nasılsınızz umarım hepiniz çok iyisinizdir.adetime 2 gün kaldı acaba hamile miyimdir ara ara midem bulanıyo belim çok ağrıyo ve kasıklarımda batmalar oluyo ümitlenmek istemiyorum çünkü yüzümde sivilceler çıktı

Merhaba mercancım ben iyiim çok şükür çalışıyoruz bakalım hayırlısı benim daha 9 gün var benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı birde tatlı krizlerim tutmaya başladı sanırım bizim tutmadı bu ayda adetten önce tatlı krizi çok yaşarım bende:9: birde ara ara baş dönmem var ama biliyorum bu aralar kolestrolüm yükseldi yediklerim biraz ağırdı kızartmalar çerezler tereyağlarrrr ohh ohhh kolestrolll tavannnn:44: zaten daha geçen hafta yumurtlama günümdü 4-5 günde hamile olunsada zaten baş dönmesi olmaz benimki yediklerimden dikkat etmem lazım kendimeeee boğazı durdurmam lazımmmmm

ümitlenme canım aman ümitlenme adet olursan üzülürsün sonra daha çok moralin bozulur hamilelik varsada eğerki inşallah vardır süprizzz olurrrrr :46: kendini dinlememeye çalış farklı şeylerle uğraş hep unutmaya çalış tatlım bence tabi olmuyor biliyorum insanın aklının bir köşesinde sürekli yiyiyor ama sen uğraş bul kendine 2 gün hemençik geçsinnn ve inşallahh hayırlı mujdeli haberler ver bizeeeeeee :16:

Son düzenleme:
:
oğlum sevgen teyzesinden arkadaş istiyomuş. başkada bişey istemiyoooo. birdeee kafana hiçbişey takmaaaaa. rahat ol ki gelsin meleğin.......

canım benim nerelerdesin merak ediyorum seni. odamızı beğenmene sevindim.
aşılama için bence erken ama sen kararını vermişsin zaten hayırlısı olsun. kafandan negatif düşünceleri sil artık.herşeyin hayırlısı olur inşallah.

mrb arkadaşlar bende yeni evliyim 4 aydır deniyoruz ama olmadı geçen adetimden sonra bitmesine rağmen kahverengi leke geldi 2gün devam etti bileniniz varmı normal mi leke gelmesi daha önce yaşamamıştım hiç

Back