günaydın canım. iyiyim çok şükür.oğlumda iyi. odada eksikler var canım.tamamlayamadık.fırsat bulamıyorum
Zeytincimm amannnn tek dert bebişin eksilkeri olsunnn paşanız gelsin eksikler o burdaykende olurrr yeteri ALLAHım sapğsalim kucağınıza aldırsın arkadaşım yeterki ALLAHım mis gibi kokusunu koklamanızı nasip etsinnn sor bakalım bebişimizzz sevgen teyzesinden ne isterrrr kargoyla göndeririim canım bakkk
mrb sevgencim, çok şükür hayat güzel gidiyor bi sorun yok senin de dediğin gibi çalışmalara devam. bu ayın 18 ini bekliyorum. inşalalh hamileyizdir canım. ama benim bir haftadır felaket derecede göğüslerim ağrıyor özellikle sol göğsüm oturup ağlayacam nerdeyse hiç bu kadar şiddetli olmamıştı, geceleri beni uykudan uyandırıyor, birde geceleri uyanıyorum ve karnımdan sesler geliyor, bir hafatadırda kasıklarımda ağrılar ve batmalar oluyor, inşallah bunlar hayırlı haberin habercisidir canım. ama göğsümdeki ağrı beni çok korkuttu kötü bişeymi diye şüphelendim ama adet dönemi olduğu için fazla önemsemiyorum. kötü bişey değildir dimi sadece hormon ağrısıdır. ( sevgen sende bi değişiklik varmı canım adet dönemlerimiz aynı çünkü hatırladığım kadarıyla..
Gülşencim evet adet zamanlarımız yakın bende 16 martta bekliyorum amannn ne beklemesi ya beklemiyorummmm gelmesin kırmızlar tabi inşallahhh gelmezz inşallahh hiç birimizin gelmezde bu ayda toplu bebiş yola çıkar toplu seviniriz inşallahhh benim adetin 15.günü bugün ben sanırım bu ay erken yumurtladım şuanda çünkü hiç bir belirtim yok ne adet belirtisi ne yumurtlama belirtisi zamanı beklicem bakalım hayırlısı inşallahhh
mrb canım iyi gidiyo çok şükür her şey yolunda.çalışmalara devam senn gibi:))):) ben de geçen ayın 8 inde lekelenmem başlamıştı bakalım bekliyorum hayırlısıyla olur İNŞALLAH cnm.bugün mide bulantım oldu ama çok ümitlemek isytemiyorum kasıklarımda da batmalar oluyo ama yüzümde sivilceler çıktığı için adet olucam galiba o yüzden pek ümitli değilim canım hepimize bebişli hayırlı aylar diliyorum kızlaaarrr İNŞALLAH hayırlı haberler veririz birbirimize
Mercancım inşallah hayırlsı canım ümitlenme kendini çok dinleme canım olmazsa üzülmeyelim olursada (inşallahh olur tabiii ) süpriz olsun çoookkkk mutlu olalımm benim adetin 15.günü hiç akıntım kalmadı sanırım ben bu ay erken yumurtladım geçen haftaydı sanırım yumurtlamam hiç gögüslerimde acımadı ama neyseeee inşallahh hakkımızda hayırlısı olur kızlarrr inşallahhhh
Son düzenleme: