• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Merhaba mercancım ben iyiim çok şükür çalışıyoruz bakalım hayırlısı benim daha 9 gün var benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı birde tatlı krizlerim tutmaya başladı sanırım bizim tutmadı bu ayda adetten önce tatlı krizi çok yaşarım bende:9: birde ara ara baş dönmem var ama biliyorum bu aralar kolestrolüm yükseldi yediklerim biraz ağırdı kızartmalar çerezler tereyağlarrrr ohh ohhh kolestrolll tavannnn:44: zaten daha geçen hafta yumurtlama günümdü 4-5 günde hamile olunsada zaten baş dönmesi olmaz benimki yediklerimden dikkat etmem lazım kendimeeee boğazı durdurmam lazımmmmm

ümitlenme canım aman ümitlenme adet olursan üzülürsün sonra daha çok moralin bozulur hamilelik varsada eğerki inşallah vardır süprizzz olurrrrr :46: kendini dinlememeye çalış farklı şeylerle uğraş hep unutmaya çalış tatlım bence tabi olmuyor biliyorum insanın aklının bir köşesinde sürekli yiyiyor ama sen uğraş bul kendine 2 gün hemençik geçsinnn ve inşallahh hayırlı mujdeli haberler ver bizeeeeeee :16:

çok fazla ümitli değilin sevgencim ALLAH hayırlısını versn hepimize de tüm isteyenlere de inanın hep dua ediyorum sizlere lütfen sizde edin hayırlısyla,sağlıklı bebişler nasip etsn ALLAH İNŞALLAH :106::106::106::106::106:

iyi geceler canım ben de 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 seneyi geçti bebek istioruz ve bende de polikistik over vardı önce diane 35 isimli doğm kntrol hapı kullandım 6 ay kistim yok oldu sonrasında klomen ve çatlatma iğneleri ama olmadı sonra o doktoru bıraktım başka bi yerde başka bi doktora gittim ve polikistik over olduğunu kullandığım ilaçları söyledim ve bana şeker hastalarının kullandığı glucophage 850 diye bi hap verdi bunu kulln İNŞALLH hamile kalırsın dedi ve ben 2,5 ay kullandıktan sonra hamile kaldım ve maalesef bebeğim 10 haftalıkken kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum 4 ay önce sana tavsiyem bu söylediğim hapı gittiğin ya da gideceğin doktora sor ve kullanmak istediğini söyle geçmiş olsun canım ve lütfen kendini harap etme beterin beteri var dua at YARADANIMIZA sığın ve kafana çok takıp stres yapma derim çünkü stres çok etkiliyomuş hamile kalmayı bak ben de beklemedeyim hala ALLAH'IM bilir ne zaman nasip edeceğini lütfen kendini üzme cnm çok geçmiş olsun İNŞALLAH en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm

çok teşk ederim mercan87.
Amin inş.olur bakalım bu hafta hastalanma haftam ....umarım olur ama hiçte ümitlenemiyorum :(( bende hiçbir sorun yok poliover kistikten başka oda engel değil dedi dortor....bide arkadaşlarım şöyle yapmış eşi rahatladıktan sonra hiç dışarı akmicak şekilde belinin altına yaztık koyup belinide ayaklarıda havaya dikmişler 45 dk falan.bu şekilde hamile kalan çok duydum canım inş.ALLAHIM herkesin gönlüne göre verir.....sende üzme kendini....

çok teşk ederim mercan87.
Amin inş.olur bakalım bu hafta hastalanma haftam ....umarım olur ama hiçte ümitlenemiyorum :(( bende hiçbir sorun yok poliover kistikten başka oda engel değil dedi dortor....bide arkadaşlarım şöyle yapmış eşi rahatladıktan sonra hiç dışarı akmicak şekilde belinin altına yaztık koyup belinide ayaklarıda havaya dikmişler 45 dk falan.bu şekilde hamile kalan çok duydum canım inş.allahım herkesin gönlüne göre verir.....sende üzme kendini....

rica ederim canm evet o söylediğin yöntemi uyguladım ben bu ay bakalım nasip,kısmet hayırlısı olsun hepimiz için cnm hayırlı cumalar lütfen birbirimize dua edelim bu mübarek günlerde lütfennn

Hayırlı cumalar kızlarrr bu mübarek günlerde dualarda buluşalım inşallah hepimiz birbirimize dua edelim allah razı olsun hepimizden inşallah allah hayır kapıları açsın,yüreklerimize genişlik,yüreklerimize ferahlık göbişimize de bebek versn hayırlısıyla inşallah sağlıklı,sıhhatli

rica ederim canm evet o söylediğin yöntemi uyguladım ben bu ay bakalım nasip,kısmet hayırlısı olsun hepimiz için cnm hayırlı cumalar lütfen birbirimize dua edelim bu mübarek günlerde lütfennn

internetten bulduğum dualar....HERKESE HAYIRLI CUMALAR

. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "MuhakKAZENkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini geceleKAZENri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "MuhakKAZENkak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yokKAZENtan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yaKAZENkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınKAZENcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

inş olur bir dua daha okumuştum oda çok güzeldi...ama hatırladığım kadarıyla ben yazayım.Ben boyle dua ediyorum....

Ya Rabbim sen bize çoğalınız diye emrettin.Bizde hayırlısıyla çoğalmak istiyoruz.Bizede evlat sahibi olabilmeyi nasip eyle .Muhammed aşkına onun aşkına bize nasip eyle..Ya Hz.Muhammed seni Allah ile çocuk sahibi olmak isteyenler için aracı eyledik rabbim sen kabul eyle....

mrb yeni katıldım aranıza benım 3/5 senedir bebeğim olmuyor :43:yapmadığım kalmadı herkeze dert anlatmaktan çok sıkıldım o yüzden rahatlamak ve anlayan insanlarla konuşmak için burdayım inşallah hayırlı olurALLAH yardımcımız olsun :14:

mrb yeni katıldım aranıza benım 3/5 senedir bebeğim olmuyor :43:yapmadığım kalmadı herkeze dert anlatmaktan çok sıkıldım o yüzden rahatlamak ve anlayan insanlarla konuşmak için burdayım inşallah hayırlı olurALLAH yardımcımız olsun :14:

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de 3 yılım dolacak evliliğimde bu yaz. Herkese laf anlatmak çok zor. Ben 3 yıldır istemedim ama 7 aydır istiyorum olmadı henüz, korkuyorum :25:
Tabi köydeki akrabalar falan başta istemediğime inanmıyor, 3,5 senedir olmuyor sanıyor. Allah sana da sabır versin herşey gönlünce olsun. Sabret bakalım, Allah herkesin sabrını bir şekilde ölçüyor,seninki de bu şekildedir belki. Bol bol dua et, ben senin güzel haberler alacağına inanıyorum Allah'ın izniyne. O isterse herşeyi yapar...

internetten bulduğum dualar....herkese hayırlı cumalar

. "inne rabbeke hüve'ı-hallâku'l-alîm." = "muhakkazenkak ki rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecelekazenri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "muhakkazenkak ki allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "hüvaııahü'l-hâliku'l-bâriü" = "o yaratandır ve yokkazentan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakazenkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, allah'ın izniyle hâmile kalır. (hâmile kalınkazencaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

inş olur bir dua daha okumuştum oda çok güzeldi...ama hatırladığım kadarıyla ben yazayım.ben boyle dua ediyorum....

Ya rabbim sen bize çoğalınız diye emrettin.bizde hayırlısıyla çoğalmak istiyoruz.bizede evlat sahibi olabilmeyi nasip eyle .muhammed aşkına onun aşkına bize nasip eyle..ya hz.muhammed seni allah ile çocuk sahibi olmak isteyenler için aracı eyledik rabbim sen kabul eyle....
allah razı olsun canım çok güzel dualar paylaşmışsın inşallah tüm isteyenlerin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur cnm

mrb yeni katıldım aranıza benım 3/5 senedir bebeğim olmuyor :43:yapmadığım kalmadı herkeze dert anlatmaktan çok sıkıldım o yüzden rahatlamak ve anlayan insanlarla konuşmak için burdayım inşallah hayırlı olurallah yardımcımız olsun :14:

hoşgeldin aramıza cnm burda kafan rahatlar umarım inşallah en kısa zamanda bebişine alırsın kucağına sağlıkla,huzurla,mutlulukla canm bnm allah yardımcımız olsunn

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de 3 yılım dolacak evliliğimde bu yaz. Herkese laf anlatmak çok zor. Ben 3 yıldır istemedim ama 7 aydır istiyorum olmadı henüz, korkuyorum :25:
Tabi köydeki akrabalar falan başta istemediğime inanmıyor, 3,5 senedir olmuyor sanıyor. Allah sana da sabır versin herşey gönlünce olsun. Sabret bakalım, Allah herkesin sabrını bir şekilde ölçüyor,seninki de bu şekildedir belki. Bol bol dua et, ben senin güzel haberler alacağına inanıyorum Allah'ın izniyne. O isterse herşeyi yapar...

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah bundan sonra burda bebek haberlerini yazar ve paylaşırız allah yardımcımız olsun dualarım sizler için......:54:

çok teşekkürler arkadaşım takmıyım diyorum ama düşünmeden de edemiyorum olmucak korkusu var dua ediyorum allahıma hayırlısıyla gelsin bebişim işallah.aşılama da acı çekiliyormu diye düşünüyordum ama dediğin gibi allahım dayanma gücünü vericektir mutlaka sabredmekden dua etmekden allhıma sığınmakdan başka çare yoktur haklısın yarın kontrolum var önümüzdeki haftada aşılama yapıcak bakalım bugün eşimin tahlil sonuçları çıkıcak sen nasılsın arkadaşım

-- tatlım nasılsın sevcancım..ne durumdasınız kızlar uzun zamandır giremiyorum ben sizleri merak ettim doğrusu ne aşamada sağlığınızın sıhhatiniz canlarım..

meraba kızlar nasılsınızz?Sevcancım sen nasılsın merak ediyorum seni?bu ay da gelmedi bebiş kızlar bugün adet oldum hayırlısı olsun İNŞALLAH.siz de durumlar nasıll?

meraba kızlar nasılsınızz?Sevcancım sen nasılsın merak ediyorum seni?bu ay da gelmedi bebiş kızlar bugün adet oldum hayırlısı olsun İNŞALLAH.siz de durumlar nasıll?

mercancım kimse buraya girmiyor artık zeytin yok sevcan yok sevgen yok,, mercancım hayırlısı olsun canıminşallah birdahaki aya nasip olur. benim 16 mart adet günüm, ama butün hamilelik belirtileri mevcut nerdeyse inşallah bu ay olcak umutluyum canım.

mercancım kimse buraya girmiyor artık zeytin yok sevcan yok sevgen yok,, mercancım hayırlısı olsun canıminşallah birdahaki aya nasip olur. benim 16 mart adet günüm, ama butün hamilelik belirtileri mevcut nerdeyse inşallah bu ay olcak umutluyum canım.

evet canım yaatopik dağıldı kimse girmiyo artık maaleseff:(:(:(:( canım benm inŞALLAH hayırlsyla tutunmuştur bebişin sana bu ay gelir ben kendimi kaptırmamıştım zaten bu ay ümitli değildim yani RABBİM hayırlısını versn cnm he zaman DUALARIMDASINIZ lütfen sizlerde dua edin hayırlısıyla İNŞALLH bu arada sen de kendini çok kaptırma İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH hamilesindir ama olmazsa üzülürsün cnm

evet canım yaatopik dağıldı kimse girmiyo artık maaleseff:(:(:(:( canım benm inŞALLAH hayırlsyla tutunmuştur bebişin sana bu ay gelir ben kendimi kaptırmamıştım zaten bu ay ümitli değildim yani RABBİM hayırlısını versn cnm he zaman DUALARIMDASINIZ lütfen sizlerde dua edin hayırlısıyla İNŞALLH bu arada sen de kendini çok kaptırma İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH hamilesindir ama olmazsa üzülürsün cnm

canım benim hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tez zamanda,, ben bu ay çok kaptırdım kendimi inşallah hayal kırıklığına uğramam canım ya:(((

Kızlarrrr Merhaaba nasılsınızzzzz ?????
Evet ben hergün giremiyorummm işyerim yoğunda ee nasılsınızzz gelişmeler ne durumda sanırım bende bu yada tutmadı çünkü sivilceler ve gögüs acımam dün itibariyle baya arttı birde tatlı krizlerimmm sanırım adet olucam bakalım 16 marttı günüm hayırlısı
Analamdım nasıl oluyor bu bebişler günaşırıda çalıştık yumurtlama günlerinde 2,3 gün üstüstede çalıştık poponun altında yastıklada yattım hatta sabaha kadar banyo bile yapmadım yeterki akmasın geri gitmesin dışarı die ama yok yaa ne zormuşşşş :19:
Korkmaya başlıyorum arada arada panik oluyorum ya olmazsa die:18: sonra hayırlısını düşün hayırlı olanı iste diorum kendi kendime neyse bende öle yani kızlarrrr inşşalahhh tez zamanda hayırlısıyla göbişlerimiz dolarrrrrr İNŞALLAHHHHHH :16::16::16:

Kızlarrrr Merhaaba nasılsınızzzzz ?????
Evet ben hergün giremiyorummm işyerim yoğunda ee nasılsınızzz gelişmeler ne durumda sanırım bende bu yada tutmadı çünkü sivilceler ve gögüs acımam dün itibariyle baya arttı birde tatlı krizlerimmm sanırım adet olucam bakalım 16 marttı günüm hayırlısı
Analamdım nasıl oluyor bu bebişler günaşırıda çalıştık yumurtlama günlerinde 2,3 gün üstüstede çalıştık poponun altında yastıklada yattım hatta sabaha kadar banyo bile yapmadım yeterki akmasın geri gitmesin dışarı die ama yok yaa ne zormuşşşş :19:
Korkmaya başlıyorum arada arada panik oluyorum ya olmazsa die:18: sonra hayırlısını düşün hayırlı olanı iste diorum kendi kendime neyse bende öle yani kızlarrrr inşşalahhh tez zamanda hayırlısıyla göbişlerimiz dolarrrrrr İNŞALLAHHHHHH :16::16::16:

mrb sevgencim.. hemen umutsuzluğa kapılma daha kırmızı kart görmüş değilsin, senin o yaptıklarının hepsini bende yaptım bakalım bu ay benim ne olcak. ayrıca umutsuzluğa kapılma hayırlız zamanda olucak inşallah canım benim...

Back