Merhaba mercancım ben iyiim çok şükür çalışıyoruz bakalım hayırlısı benim daha 9 gün var benimde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı birde tatlı krizlerim tutmaya başladı sanırım bizim tutmadı bu ayda adetten önce tatlı krizi çok yaşarım bende birde ara ara baş dönmem var ama biliyorum bu aralar kolestrolüm yükseldi yediklerim biraz ağırdı kızartmalar çerezler tereyağlarrrr ohh ohhh kolestrolll tavannnn:44: zaten daha geçen hafta yumurtlama günümdü 4-5 günde hamile olunsada zaten baş dönmesi olmaz benimki yediklerimden dikkat etmem lazım kendimeeee boğazı durdurmam lazımmmmm
ümitlenme canım aman ümitlenme adet olursan üzülürsün sonra daha çok moralin bozulur hamilelik varsada eğerki inşallah vardır süprizzz olurrrrr kendini dinlememeye çalış farklı şeylerle uğraş hep unutmaya çalış tatlım bence tabi olmuyor biliyorum insanın aklının bir köşesinde sürekli yiyiyor ama sen uğraş bul kendine 2 gün hemençik geçsinnn ve inşallahh hayırlı mujdeli haberler ver bizeeeeeee
çok fazla ümitli değilin sevgencim ALLAH hayırlısını versn hepimize de tüm isteyenlere de inanın hep dua ediyorum sizlere lütfen sizde edin hayırlısyla,sağlıklı bebişler nasip etsn ALLAH İNŞALLAH :106::106::106::106::106: