Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar umarım herkes iyidir.bi şey paylaşmak istiyorum sizlere.MERYEM suresini 41 gün boyunca her gün bi defa okuduğun zaman çocuğun oluyomuş.yapmak isteyen olur diye yazmak istedim İNŞALLAH hayırlı,sağlıklı,uzuuuuuuun ömürlü bebişlerimiz olurrrrrr...
meraba kızlar umarım herkes iyidir.bi şey paylaşmak istiyorum sizlere.MERYEM suresini 41 gün boyunca her gün bi defa okuduğun zaman çocuğun oluyomuş.yapmak isteyen olur diye yazmak istedim İNŞALLAH hayırlı,sağlıklı,uzuuuuuuun ömürlü bebişlerimiz olurrrrrr...
Mrb arkadaşlar ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum. Dört senedir evliyim, fakat son seneye kadar çocuk istememiştim evliliğim otursun,kendimi hazır hissedeyim diye...Beklediğim için pişman değilim ama keşke bu kadar çok beklemeseymişim.2 sene idealmiş aslında.. Neyse bu sene içinde 6-7 ay denedik tabi ben de hemen olacak zannediyordum, her seferinde aynı hayal kırıklıklarını yaşadım. 2-3 ay olmayınca doktora gitmiştim, doktor bazı sorular sordu simir testi (rahimde kist olup olmadığını gösteren test) yaptı. Senin çocuğun olmaması için bir sebep görünmüyor şimdilik endişelenmek için çok erken, 8 ay-1 sene geçsin o zaman gel dedi. Şimdi gitgide umutsuzluğa kapılıyorum,çünkü 6-7 ay oldu. Hem gitmeye korkuyorum birşey çıkacak diye, hem de belki biraz daha beklesem kendiliğinden olur diyorum... Çünkü o kontrol süreci çok zor ve yıpratıcı oluyormuş..Yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum, ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum...vs. Hepsini denedim. Daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum...
Mrb arkadaşlar ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum. Dört senedir evliyim, fakat son seneye kadar çocuk istememiştim evliliğim otursun,kendimi hazır hissedeyim diye...Beklediğim için pişman değilim ama keşke bu kadar çok beklemeseymişim.2 sene idealmiş aslında.. Neyse bu sene içinde 6-7 ay denedik tabi ben de hemen olacak zannediyordum, her seferinde aynı hayal kırıklıklarını yaşadım. 2-3 ay olmayınca doktora gitmiştim, doktor bazı sorular sordu simir testi (rahimde kist olup olmadığını gösteren test) yaptı. Senin çocuğun olmaması için bir sebep görünmüyor şimdilik endişelenmek için çok erken, 8 ay-1 sene geçsin o zaman gel dedi. Şimdi gitgide umutsuzluğa kapılıyorum,çünkü 6-7 ay oldu. Hem gitmeye korkuyorum birşey çıkacak diye, hem de belki biraz daha beklesem kendiliğinden olur diyorum... Çünkü o kontrol süreci çok zor ve yıpratıcı oluyormuş..Yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum, ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum...vs. Hepsini denedim. Daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum...
mrb arkadaşlar ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum. Dört senedir evliyim, fakat son seneye kadar çocuk istememiştim evliliğim otursun,kendimi hazır hissedeyim diye...beklediğim için pişman değilim ama keşke bu kadar çok beklemeseymişim.2 sene idealmiş aslında.. Neyse bu sene içinde 6-7 ay denedik tabi ben de hemen olacak zannediyordum, her seferinde aynı hayal kırıklıklarını yaşadım. 2-3 ay olmayınca doktora gitmiştim, doktor bazı sorular sordu simir testi (rahimde kist olup olmadığını gösteren test) yaptı. Senin çocuğun olmaması için bir sebep görünmüyor şimdilik endişelenmek için çok erken, 8 ay-1 sene geçsin o zaman gel dedi. şimdi gitgide umutsuzluğa kapılıyorum,çünkü 6-7 ay oldu. Hem gitmeye korkuyorum birşey çıkacak diye, hem de belki biraz daha beklesem kendiliğinden olur diyorum... çünkü o kontrol süreci çok zor ve yıpratıcı oluyormuş..yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum, ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum...vs. Hepsini denedim. Daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum...
gülşencim nasılsın canım?
ben iyiyim bi sorun yok biraz yoğunum. yarın da bebişin odası gelicek.onnla uğraşıcam. haftaya gösteririm sizede resimlerini.
İşte beklediğimiz odamız
Eki Görüntüle 355392 yatağımız
Eki Görüntüle 355393 yatak içi tekstilimiz
Eki Görüntüle 355394 şifonyerimiz
Eki Görüntüle 355395 duvar rafı ile şifonyer
Eki Görüntüle 355396 avizemiz (henüz asılmadı)
Eki Görüntüle 355397 oyuncak sandığımız
Eki Görüntüle 355398 eşyaların odadaki yerleri
Eki Görüntüle 355399 odadaki dolabımız. (süslenecek)
mobilyaya balık süslemeleri yapılacaktı sadece 1 tane kulp takılmış.
yatak tekstilinin kenarları maviydi kırmızı yapmışlar.
avizeyi yuvarlak avize istemiştim bundan yapmışlar.
dolap süslemek için aksesuarlar balık sticker ları gelecekti 3 tane balık getirmişler felan. biraz canım sıkıldı açıkçası.
bide daha perdemiz ve halımız olmadığından pek iyi durmuyo oda ama onlarla tamamlanınca sanırım daha güzel olur.
İşte beklediğimiz odamız
dolap süslemek için aksesuarlar balık sticker ları gelecekti 3 tane balık getirmişler felan. biraz canım sıkıldı açıkçası.
bide daha perdemiz ve halımız olmadığından pek iyi durmuyo oda ama onlarla tamamlanınca sanırım daha güzel olur.
Zeytincim sana anne diyebilirmiyim....:))) bende bunlardan istiyorummm.. çok güzel olmuş çok zevklsin zeytincim... Maşallah... inşallah oğluşunun resimlerinide görürüz bu yatakta sonra oyuncaklarıyla oynarken... oda tamamlanınca diğer resimleride bekliyorum canım.. şey sorcaktım canım bebeğin nasıl çok hareketlimi.. eğer çok hareketliyse son ayda devamlı doktora git canım kalp atışlarını devamlı dinlettir.
Zeytincim merhaba nasılsınnn hayırlı haftalarrrr
Canımmm mobilyalarınız süperrrr ya süperrrrrr bence hiç hiç moralini bozmaaaa kulplar süsler diye süper bir seçim yapmışssınn hele o avize tam erkek adamlık yani annesi bilmişsinnn ALLAHım nasip ederse bende beyaz istiyordum bak nasılda güzel olmuşşşş ALLAHım haırlısıyla bizede nasip eyleeeee AMİNNN
Arkadaşımmm inşallahhh oğluşunda sağsalim gelir yanınıza ve bu güzel odada mışıl mışıl uyur oynar inşallahhhh ALLAHımm güle güle kullunmayı güle güle eskitmeyi nasip etsin canım size iyi günlerde kullanın inşallahhhh AMİNNN
Gülşencim sen nasılsın çaışmalar nasılll ????
Benim adetim bitti bu hafta yumurtlamamın olması gerek yarın akşam itibariyle nasipse çalışmaya başlayalım dedim hayırlısı sende durumlar nasıllll canımmm
Zeytinin bebişin odasını gördünmüüüüüü MAŞŞALLAHHHH süper olmuş ya güle güle kullansınlar inşallahhhh ALLAHım vakit zaman gelince öyle ciciler almayı bizede nasip eder inşallahhhh
odamız tamamlanıncaa yeni resimlerde koyarız teyzeleriiii.
gülşencim evet çok hareketli.hiç hiç durmuyo maşallah
beğenmenize sevindim kızlar. rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah.
İşte beklediğimiz odamız