• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

ayy teyzesi yer onu maşallah zeytincim... bende geçen hafta arkadaşın eşi doğum yaptı onu görmeye gittim.. bebeği zor aldılar elimden.. sevmeye doyamadım. inşallah en yakın zamanda kendi bebeklerimizide severiz. bizim için dua et zeytin:((

ayyyyyyyyyyyyy zeytincimm çookkkk beğendim hayırlı uğurlu olsun canım.ALLAH sağlıkla kucağına alıp,o beşiğe yatırmayı nasip etsin inşallah bize de nasip eder RABBİM nhayırlısıylz dua et bizlere lütfen cnm

sağolun kızlar. inanın hep dua ediyorum sizlere.inşallah rabbim en kısa zamanda evlatlarınıza kavuşmanızı nasip edecek.

Canım ben 1 senedır denıyorum bır senede hormonlara ve vajınal muane yaptırdım tedavıye baslıyosun ben daha baslamadımda onlarada cvp vermezse bunyen daha detaylı teslerın tedavılerın yapılır

kızlar günaydın. sevgen, zeytin, mercan nerdesiniz kızlar hiç yoksunuz burda, gelinde accık dertleşek...

kızlar günaydın. sevgen, zeytin, mercan nerdesiniz kızlar hiç yoksunuz burda, gelinde accık dertleşek...

Gülşencim merhaba nasılsın arkadaşım benim işyerim çok yoğun işler çokkk fazla oyüzden ara ara bakıp çıkıyorummm yazamıyorumm ama özledim valla yazışıp dertleşmelrimizi canım zeytinde mercanda yok baksana ayrıca sevcanda yok giremedi sanırım oda bu aralar nete ara ara giricem demişti ama neyse amann inşallah iyilerdir sorunları yokturrda
Eeeee gülşencim senden naber sen anlat bakimm çalışmalar durumlar nasılll ???? bizim adetin 11.günü bügun işte 9.gün çalıştık bugünde çalışıcaz nasipse bakalım kendimi dinlemek istemiyorum ama arada kafama takılıyor kasıklarım acıdı acaba yumurta çatladımı ama gögüslerim acımadı çatlamadımı falannnn die hemen kafamdan atmaya çalışıyorummm ama :21: birde adetken çok hevesli oluyorum bu ay ALLAHın izniyle olucak inanıyorum diyorum kendi kendime ama adet bitip iş çalışma vakitlerine gelince içime bi huzursuzluk bi korku giriyor olmucak bu ayda diyorum biranda:19: karamsarlığa kapılıyorum ama yine hemen kendimi toplamaya çalışıyorum kötü olumsuz düşünceleri aklımdan atmaya gayret ediyorum ama bakalım nasip artık hayırlısı yaa inşallahhh göbişlerimizi ALLAHım hayırlısıyla doldurur bende durumlar işte böle canımmmm:34:

Son düzenleme:
meraba kızlar nasılsınızz?ben iyiyim çok şükür ara ara giriuorum ama kimsecikler olmuyooo...ben de beklemedeyim kızlar:26::26::26::26::26::26:.size bi şey sorucam beniö adetim geçen ay 4 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu 5.gün tamamen geldi ben şimdi adetim gecikirse hangi günü baz alıcam yani o lekelenmenin başladığı gün adetmi oldum sayacam yoksa 5.günü mü kafam karıştı da eğer lekelenmeyi baz alırsam bu ayın 8 inde adet olmam gerekiyo lekelenmenin bittiği adetn başladığı günü baz alırsam 12 veye 13 martı hangisini kızlarr beni bilgilendirin lütfen yaaaaaaaaaaaaaa daha önce böle bi şey yaşayan var mııı

Gülşencim merhaba nasılsın arkadaşım benim işyerim çok yoğun işler çokkk fazla oyüzden ara ara bakıp çıkıyorummm yazamıyorumm ama özledim valla yazışıp dertleşmelrimizi canım zeytinde mercanda yok baksana ayrıca sevcanda yok giremedi sanırım oda bu aralar nete ara ara giricem demişti ama neyse amann inşallah iyilerdir sorunları yokturrda
Eeeee gülşencim senden naber sen anlat bakimm çalışmalar durumlar nasılll ???? bizim adetin 11.günü bügun işte 9.gün çalıştık bugünde çalışıcaz nasipse bakalım kendimi dinlemek istemiyorum ama arada kafama takılıyor kasıklarım acıdı acaba yumurta çatladımı ama gögüslerim acımadı çatlamadımı falannnn die hemen kafamdan atmaya çalışıyorummm ama :21: birde adetken çok hevesli oluyorum bu ay ALLAHın izniyle olucak inanıyorum diyorum kendi kendime ama adet bitip iş çalışma vakitlerine gelince içime bi huzursuzluk bi korku giriyor olmucak bu ayda diyorum biranda:19: karamsarlığa kapılıyorum ama yine hemen kendimi toplamaya çalışıyorum kötü olumsuz düşünceleri aklımdan atmaya gayret ediyorum ama bakalım nasip artık hayırlısı yaa inşallahhh göbişlerimizi ALLAHım hayırlısıyla doldurur bende durumlar işte böle canımmmm:34:

mrb tatlım, bende senin gibiyim canım çalışmalara başlınca umutsuzlaşıyorum, elim kolum işten kesiliyor haliyle o iştende :)) ama sonra neden böyle düşünüyorumki bu ay olmazsa öbür ay olur diyorum. ben üzerime düşeni yapayımda diyorum yok aslında bu gece yapmalıydık. yok şu kürü denemeliydim falan diye kendimi yemiyeyim diyorum ve ha gayret çalışmaya başlıyorum (her türlü) :))) bende kendimi çok dinliyorum zaten bi kaç gündür kasıklarımda batmalar oluyor, yumurtlama tarihim geldi ondan diyorum. bu gün yarın yumurtlarım :))) inşallah herşeyde yolunda gider ve bebişlerimiz göbüşlerimizi doldurur inşallah, ama bu ay inancım çok yüksek olcakmış gibi geliyor. ama herşeyin hayırlısı canım... birde eşime üç gündür keçiboynuzu kürü içiriyorum. bende meryem suresini okuyorum. birde bu akşam incir kürü yapcam ama bi kez yapıp içcem başka içmicem. ve gün aşırı düzenli ilişkiye giriyoruz. herşey tıkır tıkır işliyor, inşalalh olcak sevgencim.. inşallah bu ay ikimizin yüzüne ALLAHIM bakcak yüzümüzü güldürcek.. ama sakın sende bende moralimizi bozmayalım, Allah hayırlı zamanı bekliyor sadece o hayırlı zamanın bir an önce gelmesi için dua edelim canım..

meraba kızlar nasılsınızz?ben iyiyim çok şükür ara ara giriuorum ama kimsecikler olmuyooo...ben de beklemedeyim kızlar:26::26::26::26::26::26:.size bi şey sorucam beniö adetim geçen ay 4 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu 5.gün tamamen geldi ben şimdi adetim gecikirse hangi günü baz alıcam yani o lekelenmenin başladığı gün adetmi oldum sayacam yoksa 5.günü mü kafam karıştı da eğer lekelenmeyi baz alırsam bu ayın 8 inde adet olmam gerekiyo lekelenmenin bittiği adetn başladığı günü baz alırsam 12 veye 13 martı hangisini kızlarr beni bilgilendirin lütfen yaaaaaaaaaaaaaa daha önce böle bi şey yaşayan var mııı

mrb mercancım, bence tatlım hiç bir şeyi düşünme hatta 9 ay boyunca hiç adet olmamayı, hamile olmayı düşün. çünkü o günü hesaplasanda hesaplamasanda yumurtlama günün geçmiş sanırım yada bu gün yada yarın yumurtlaman gerekiyor.. sen kendini rahat tut elinden geleni yap.. stres yapma lütfen canım

canım bende 6,5 yıllık evliyim .hiç gebe kalamadım.açıklanamayan infertilite tanısı konuldu

Kızlarrr günaydın hepinize hayırlı haftalarrr
Zeytincim, Gülşencim, Mercancım, Sevcancım ve diğer arkadaşlarrr nasılsınız hayat nasıl gidiyorrrr çalışmalar ne durumdaaa bende çalışmalara devam hayırlısı artık bakalım inşallah bu ay ALLAHın izniyle yola çıkar bebişş inşallahhh tabi hepimizin kızlarrrrr :16: zeytincim sen nasılsın oğluun nasılll inşallah iyidir rahatı odanızı hazırladınızmı :34:

Zeytincim, Gülşencim, Mercancım, Sevcancım ve diğer arkadaşlarrr nasılsınız hayat nasıl gidiyorrrr çalışmalar ne durumdaaa bende çalışmalara devam hayırlısı artık bakalım inşallah bu ay ALLAHın izniyle yola çıkar bebişş inşallahhh tabi hepimizin kızlarrrrr :16: zeytincim sen nasılsın oğluun nasılll inşallah iyidir rahatı odanızı hazırladınızmı :34:

günaydın canım. iyiyim çok şükür.oğlumda iyi. odada eksikler var canım.tamamlayamadık.fırsat bulamıyorum

mrb sevgencim, çok şükür hayat güzel gidiyor bi sorun yok senin de dediğin gibi çalışmalara devam. bu ayın 18 ini bekliyorum. inşalalh hamileyizdir canım. ama benim bir haftadır felaket derecede göğüslerim ağrıyor özellikle sol göğsüm oturup ağlayacam nerdeyse hiç bu kadar şiddetli olmamıştı, geceleri beni uykudan uyandırıyor, birde geceleri uyanıyorum ve karnımdan sesler geliyor, bir hafatadırda kasıklarımda ağrılar ve batmalar oluyor, inşallah bunlar hayırlı haberin habercisidir canım. ama göğsümdeki ağrı beni çok korkuttu kötü bişeymi diye şüphelendim ama adet dönemi olduğu için fazla önemsemiyorum. kötü bişey değildir dimi sadece hormon ağrısıdır. :(( sevgen sende bi değişiklik varmı canım adet dönemlerimiz aynı çünkü hatırladığım kadarıyla..

günaydın canım. iyiyim çok şükür.oğlumda iyi. odada eksikler var canım.tamamlayamadık.fırsat bulamıyorum

zeytincim kolay gelsin, canım eksiklerini inşallah en yakın zamanda tamamlarsın, kafana takma sakın sen en büyük eksikliği tamamlamışsın diğerlerini her halükarda tamamlarsın canım benim...

mrb canım iyi gidiyo çok şükür her şey yolunda.çalışmalara devam senn gibi:))):) ben de geçen ayın 8 inde lekelenmem başlamıştı bakalım bekliyorum hayırlısıyla olur İNŞALLAH cnm.bugün mide bulantım oldu ama çok ümitlemek isytemiyorum kasıklarımda da batmalar oluyo ama yüzümde sivilceler çıktığı için adet olucam galiba o yüzden pek ümitli değilim canım hepimize bebişli hayırlı aylar diliyorum kızlaaarrr İNŞALLAH hayırlı haberler veririz birbirimize

mrb sevgencim, çok şükür hayat güzel gidiyor bi sorun yok senin de dediğin gibi çalışmalara devam. bu ayın 18 ini bekliyorum. inşalalh hamileyizdir canım. ama benim bir haftadır felaket derecede göğüslerim ağrıyor özellikle sol göğsüm oturup ağlayacam nerdeyse hiç bu kadar şiddetli olmamıştı, geceleri beni uykudan uyandırıyor, birde geceleri uyanıyorum ve karnımdan sesler geliyor, bir hafatadırda kasıklarımda ağrılar ve batmalar oluyor, inşallah bunlar hayırlı haberin habercisidir canım. ama göğsümdeki ağrı beni çok korkuttu kötü bişeymi diye şüphelendim ama adet dönemi olduğu için fazla önemsemiyorum. kötü bişey değildir dimi sadece hormon ağrısıdır. :(( sevgen sende bi değişiklik varmı canım adet dönemlerimiz aynı çünkü hatırladığım kadarıyla..

canım aklına kötü düşünceler getirme rahat ol İNŞALLAH hayırlı haberi bekliyoruz senden bu ay.İNŞALLAH hamilesindir,İNŞALLAH hamileyizdir kızlarr hayırlısıylaa

Kızlar bi şey duyduğum ve tecrübeyle sabitlenmiş bi şey paylaşmak istiyorum sizlerle.1 litre sütün içine bir demet maydonozu atıp kaynattıktan sonra onun buharına yarım saat oturduktan sonra ilişkiye girince çocuk sahibi olunabiliyomuş içini temizliyomuş ama bunu 1 hafta kaynatıp yapmak lazımmış ve yarım saat oturup kalktığında hiç üşütmemek lazımmış yani yatmadan yarım saat önce yapıp hemen yatağa girip eşinle ilşkiye girmek lazımm.ben henüz yapmadım ama adet olursam temizlendikten sonra yapmayı düşünüyorum belki yapmak istersiniz şunu da söyliyim bi bayanın da çocuğu olmuyomuş bu yöntemi denemiş iki çocuk vermiş allah ona bakalım hayırlısı hepimiz için kendinize ii bakın

canım aklına kötü düşünceler getirme rahat ol İNŞALLAH hayırlı haberi bekliyoruz senden bu ay.İNŞALLAH hamilesindir,İNŞALLAH hamileyizdir kızlarr hayırlısıylaa

inşallah mercancım, hayırlısı ile bu ay hepimiz hamiş oluruz.. önce hayırlı haberleri senden bekliyoruz inşallah canım..

Back