Kızlar merhaba günaydınlar nasılsınızzz ????
SEVCANCIM nasılsınn bu aralar hiç girmeyince anladım tatlım işten çıkış olduğunu hakkında hayırlısı olsun tazminatlar falan nasıl olsu anlaştınızmı imza atmasaydın bebiş çalışmları baya varmış canım ama inşallahh hamilesindir ve daha fazla yormaz sizi sen kafana takma canım herşey olacağı yere veriyor biz kendimizi üzüyoruz moralimizin iyi olması gerek bizim ama tek doktorla kalma bence bir başka doktorada git derim ben inşallahh hayırlısıyla tez zamanda göbişin göbişimiz dolar arkadaşım arada yaz bize merak ederim seniiii
bende bildiğin çalışmalara devam dün doktora gittim çok şükür bişi çıkmadı devam çalışmaya dedi bakalım hayırlısı inşallahhh
ZEYTİNCİM sen nasılsın bebiş nasıl küçük bey nasıllll ???? canım ben dün gittim doktor ultrasonla muayene etti baktı kist,idrar yolu enfaksiyonu hiç sorun yok dedi yumurtalıklar iyi hatta fazla bile çalışıyor dedi kadınlık organında şikayetin varmı dedi kanama yanma acıma koku v.s. hayır dedim (çok şükür) çok ii dedi sonra turdu güzelce anlattı herşeyi 3 aydır demiştim yaşın küçük 1 yıl süre dedi daha 9 ayımız var önümüzde %99 bu 9 aylık sürede hamile kalacaksın dedi moralde verdi ama kan testi yapmadı ve alttan muayene etmedi onda takıldım ben acaba beni baştanmı sağdı dedim :26: hatta ablama birlikte gitmiştik ama çok ilgilendi neden onları yapmadıki 3 ay süre az diemi hiç sorun görmediği içinmi acaba bir tek ona takıldım zeytincim neden olabilirki folikasit verdi 2,3 gün arayla ilşki dedi en iyisi dedi hergün sperm için iyi değil dedi öle işte bakalım zeytincim dün içim rahatladı kontrol iyi geldi bana inşallahh hayırlısıyla göbişimde dolarrrr benim ve isteyen tüm herkezin inşallahhhh