6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

meraba kızlar umarım herkes iyidir.bi şey paylaşmak istiyorum sizlere.MERYEM suresini 41 gün boyunca her gün bi defa okuduğun zaman çocuğun oluyomuş.yapmak isteyen olur diye yazmak istedim İNŞALLAH hayırlı,sağlıklı,uzuuuuuuun ömürlü bebişlerimiz olurrrrrr...

evet canım bende duymuştum onu birçok kişiden ben anneme okutuyorum şimdi o benim yerime okuyo hani adet olunca okuyamıcamız için sonuçta 41gün sürüyo inşallah öylede kabul olur

kizlar bende cuma gunu cuma vakti 1000 taneYA EVVEL cekiyorm. bunu 4 cuma yapiyorsun. belki yapmak isteyen olur diye yazdim. ayrica adet olsan bile tesbih cekebiliyorsun. paylasmak istedim

ben meryem suresini 41 gün okudum kızlar.hatta her muradın halli içinde on bin ihlas okunur dıye görmüştüm bir yasin cüzünde onuda okudum.41 yasinde okudum.hatta aşılama yapılacağı gün bir 41 yasin daha okuduk.daha neler neler okudum.ama maalesef hala hamile kalamadım.

katılıyorum bende 700 yasın okuttum 3 ay boyunca meryem suresı okudum olmadı demekkkı halen vaktını beklıyor.dua dan vazgecmeyelım ınsallah.

Mrb arkadaşlar ben de sizlerle aynı sorunu yaşıyorum. Dört senedir evliyim, fakat son seneye kadar çocuk istememiştim evliliğim otursun,kendimi hazır hissedeyim diye...Beklediğim için pişman değilim ama keşke bu kadar çok beklemeseymişim.2 sene idealmiş aslında.. Neyse bu sene içinde 6-7 ay denedik tabi ben de hemen olacak zannediyordum, her seferinde aynı hayal kırıklıklarını yaşadım. 2-3 ay olmayınca doktora gitmiştim, doktor bazı sorular sordu simir testi (rahimde kist olup olmadığını gösteren test) yaptı. Senin çocuğun olmaması için bir sebep görünmüyor şimdilik endişelenmek için çok erken, 8 ay-1 sene geçsin o zaman gel dedi. Şimdi gitgide umutsuzluğa kapılıyorum,çünkü 6-7 ay oldu. Hem gitmeye korkuyorum birşey çıkacak diye, hem de belki biraz daha beklesem kendiliğinden olur diyorum... Çünkü o kontrol süreci çok zor ve yıpratıcı oluyormuş..Yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum, ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum...vs. Hepsini denedim. Daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum...

inş olur canım biran önce bebegin bende beklemedeyim bakalım ilşkiden sonra hemen banyo yapma yani aksam olduysa sabah yap ve yerinden kalkma bacakları havaya kaldır bidse ilşkiden önce eşine kahve içir sipermleri hızlandırıyormuş diye duymuştum

Bebek sahibi olmak için 10. güne dikkat Faydaları, Kullanımı, Yararları, Nereden alırım?

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama dün adet oldum yine.. Bu ay da olmadı yani.. Bir de adetin etkisinden midir nedir çok karamsarım...

merhaba canım.ben de 2.5 senelik evliyim ve bir senedir çocuk istiyoruz ben de kistvardı 6 ay doğm kntrol hapı kullandım ve kistler kayboldu şimdilik.sonra başka bi doktora gittim bana glucophage 850 hapı verdi 2,5 ay kullandım hamile kaldım ama maalesef bebeğimin kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım 4 ay olacak kürtaj olalı şimdi tekrar bekliyoruz.evet bu süreçler çok fazla ama allahtan ümit kesilmez.benim sana tavsiyem çok düşünmemeye çalış çünkü psikolojikmen etkiliyomuş çocuk olmaması için.sen gönlünü feah tut bak doktor da sölemiş hiç bi sorun yok diye ve şunu unutma beterin beteri var.doktor sana hiç bi zaman hamile kalamzsın deseydi napıcaktın allaha şükr ve dua et canım vardır rabbimin bildiği ve o bebeğin geleceği gün,saat.inşallah en kısa zamanda anne olursun ve sağlıklı,hayırlı,uzuuuuuuuun ömürlü evlatların olur canım.kendini çok yıpratma.

canım çok stres yapma şimdiden.doktorun verdiği süre dolsun bi. saonra gerekirse ilaç tedavisi görürsün.o da olmadı iğne böylece tedavin başlar.inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırsın.bu arada bol bol incir ye.bi yerde okumuştum incir hamile kalmayı kolaylaştırırmış.

gülşencim nasılsın canım?
ben iyiyim bi sorun yok biraz yoğunum. yarın da bebişin odası gelicek.onnla uğraşıcam. haftaya gösteririm sizede resimlerini.

mrb zeytincim iyiyim bende sağol canım,, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, ne güzel heyecanlar bebişin odası gelcek ona kıyafetler alıncak, bende hafta sonu eşimde birlikte bebek ürünleri kıyafetleri satan yerlere gittim gezdim. olmadan gezmek görmek bile çok heyecan vericiydi. birde seni düşünüyorum canım benim Allah sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin.. Amin..bu hafta resimleri bekliyoruz o zaman canım. birde sen izin alınca bir daha buraya girmicekmisin.. konuşamayacakmıyız ben güzel haberleri sana nasıl vercemm..:)))

İşte beklediğimiz odamız

Eki Görüntüle 355392 yatağımız
Eki Görüntüle 355393 yatak içi tekstilimiz
Eki Görüntüle 355394 şifonyerimiz
Eki Görüntüle 355395 duvar rafı ile şifonyer
Eki Görüntüle 355396 avizemiz (henüz asılmadı)
Eki Görüntüle 355397 oyuncak sandığımız
Eki Görüntüle 355398 eşyaların odadaki yerleri
Eki Görüntüle 355399 odadaki dolabımız. (süslenecek)

mobilyaya balık süslemeleri yapılacaktı sadece 1 tane kulp takılmış.
yatak tekstilinin kenarları maviydi kırmızı yapmışlar.
avizeyi yuvarlak avize istemiştim bundan yapmışlar.
dolap süslemek için aksesuarlar balık sticker ları gelecekti 3 tane balık getirmişler felan. biraz canım sıkıldı açıkçası.

bide daha perdemiz ve halımız olmadığından pek iyi durmuyo oda ama onlarla tamamlanınca sanırım daha güzel olur.

Son düzenleme:

Zeytincim sana anne diyebilirmiyim....:))) bende bunlardan istiyorummm.. çok güzel olmuş çok zevklsin zeytincim... Maşallah... inşallah oğluşunun resimlerinide görürüz bu yatakta sonra oyuncaklarıyla oynarken... oda tamamlanınca diğer resimleride bekliyorum canım.. şey sorcaktım canım bebeğin nasıl çok hareketlimi.. eğer çok hareketliyse son ayda devamlı doktora git canım kalp atışlarını devamlı dinlettir.

Zeytincim merhaba nasılsınnn hayırlı haftalarrrr
Canımmm mobilyalarınız süperrrr ya süperrrrrr bence hiç hiç moralini bozmaaaa kulplar süsler diye süper bir seçim yapmışssınn hele o avize tam erkek adamlık yani annesi bilmişsinnn ALLAHım nasip ederse bende beyaz istiyordum bak nasılda güzel olmuşşşş ALLAHım haırlısıyla bizede nasip eyleeeee AMİNNN
Arkadaşımmm inşallahhh oğluşunda sağsalim gelir yanınıza ve bu güzel odada mışıl mışıl uyur oynar inşallahhhh ALLAHımm güle güle kullunmayı güle güle eskitmeyi nasip etsin canım size iyi günlerde kullanın inşallahhhh AMİNNN

Gülşencim sen nasılsın çaışmalar nasılll ????
Benim adetim bitti bu hafta yumurtlamamın olması gerek yarın akşam itibariyle nasipse çalışmaya başlayalım dedim hayırlısı sende durumlar nasıllll canımmm
Zeytinin bebişin odasını gördünmüüüüüü MAŞŞALLAHHHH süper olmuş ya güle güle kullansınlar inşallahhhh ALLAHım vakit zaman gelince öyle ciciler almayı bizede nasip eder inşallahhhh

odamız tamamlanıncaa yeni resimlerde koyarız teyzeleriiii.
gülşencim evet çok hareketli.hiç hiç durmuyo maşallah

beğenmenize sevindim kızlar. rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah.

mrb sevgencim.. benim çalışmalar hızlı bi şekilde devam ediyor. yaptığım herşeyi yazıyorum. ne zaman birlikte olduysam günü saati ile takvimlere not alıyorum.. eşim benle dalga geçiyor.. halime gülüyor.:)) senin yumurtlaman erken oluyor o zaman. benimde iki gündür felaket kasıklarım ağrıyor batmalar var bilmiorum neden oluyor. benimde yumurtlama günüm hesaplayıcılara göre 29 ile 2 si arası inşallah bu ay nasip olur canım ya çok umutluyum... eşimede keçiboynuzu kürü yapcam bu akşamdan itibaren inşallah Allahım bu ay nasip etcek.. Allah bütün isteyenlere nasip etsin canımm...
zeytinin bebek odasını gördüm çok güzel çok beğendim bende beyaz istiyorum,, bu ay hamile olursam mavi beyaz olcak galiba:)) çin takvimine göre bu ay ve önümüzdeki ay erkek ayım.. sen hiç çin takvimine baktınmı canım bu ay hamile olursan ne olcak diye...

odamız tamamlanıncaa yeni resimlerde koyarız teyzeleriiii.
gülşencim evet çok hareketli.hiç hiç durmuyo maşallah

beğenmenize sevindim kızlar. rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah.

ayy teyzesi yer onu maşallah zeytincim... bende geçen hafta arkadaşın eşi doğum yaptı onu görmeye gittim.. bebeği zor aldılar elimden.. sevmeye doyamadım. inşallah en yakın zamanda kendi bebeklerimizide severiz. bizim için dua et zeytin(

ayyyyyyyyyyyyy zeytincimm çookkkk beğendim hayırlı uğurlu olsun canım.ALLAH sağlıkla kucağına alıp,o beşiğe yatırmayı nasip etsin inşallah bize de nasip eder RABBİM nhayırlısıylz dua et bizlere lütfen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…