zeytincim sevgencim sesim kısık 3 günden fazla oldu ballı süt içiyorum geçmiyor antibotikde alamam napıcam ben birde çok belim ağrıyor of kızlar işallah herşey yolunda gider
canım geçmiş olsun. dikkat et kendini ilaç felan da kullanma. sıcak şeyler iç.bol bol vitaminli şeyler ye. benim boğazıma ballı limonlu sıcak su çok iyi gelir. denersin belkisana da iyi gelir.arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız?
sevgencim nasıl oldun gelişme var mı?
zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi canım?
kızlar akşamdan itibaren sol tarafım kopuyor ağrıdan inanın çok kötü ağrıyor akşam eczaneden test aldım yaptım boş çıktı 2 saat geçti tekrar baktyım hiç çizgi çıkmadı ...sonrada sabah atmadan bakıyım dedim siik çizgi vardı yanınada mürekkep gibi kaymış çok erkendi ama sırf merakdan) herşeyin hayırlısı ne diyim işallah allah gönlümüze göre verir arkadaşarım işallah bebişimiz olur
Zeytincim sanada günaydın sen nasılsınnn ???
Kızlar bende hala durum aynı bugün 27.gün adetin bakalım gelen giden olacakmı hala gelen yok bebiş yoksa zaten bu aralar gelir adetim, sevcancım benimde olmuştu sol kasığımda ağrı 3-4 sefer kısa süreli sancı gibi ama şuan hiç birşey yok ben bekliyeceğim hayırlısı inşallah . Zeytincim sende hemilelikle ilgli ilk belirtiler ne zman olmuştu birde nelerdi bu baş dönmesi falan ne zman oluyor ???
canım kahve yapar gibi aynı cezveye soğuk suyun içine biraz nişastayı koy içine birasda şeker koy kısık ateşte sürekli karırtırarak pişiriceksin ben tatlı sevdiğim için şekeri biras fazla koyuyorum tatlı daha güzel oluyor çünkü karıştırırken yavaş yavaş rengi değişip olucak şeffaf gibi birşey olucak olduğunuda puding kıvamına gelecek ordan anlarsın adı pelte ya aynı pelte kıvamında oluyor sonra sıcak sıcak kaşıkla yersin boğazlara iyi gelir biz kışın çok yaparız afiyet olsun canım inşallah işe yarar sendede
ayy canım sorma hemde nasıl süpriz olur bebiş varsa ama ben alıştırdım kendimi adet olucam die gelicekse gelsinn gelmicekse şu günler çabuk geçsinnnn beklemek en zoruymuşşş
canım geçmiş olsun. dikkat et kendini ilaç felan da kullanma. sıcak şeyler iç.bol bol vitaminli şeyler ye. benim boğazıma ballı limonlu sıcak su çok iyi gelir. denersin belkisana da iyi gelir.
test için daha çok erken canım.şimdiden yapıp moralini bozma.biraz sabret lütfen yaa.
günaydın tatlım.iyiyim sen nasılsın.
sabır bakalım hayırlısı inşallah bebişin seninledir. senn normalde 26 günde mi oluyodu?
canım belirtiler herkeste farklı oluyo. benim adetime daha 10 günden fazla varken göğüslerde acıma vardı. sonra 3-4 gün kala biraz bulantım oldu. çok halsizdim hep uyumak istiyodum.2 gün varkende zaten test yaptım çok çok silik 2. biçizgi daha çıkmıştı.eşim ihtimal vermediğinden boşver kendini kaptırma yine yoktur boşuna sevinmeyelim demişti.ama o gün halsizliğim çok fazla olunca akşamına gidip kan verdim. ramazandı. kan verip gittik yemek yedik iftar saatiydi. sonra sonuç almaya gidince labratuardaki adam kağıdı hayırlı olsuuunn diyerek uzatınca ben aptal aptal bakmıştım suratına
eşime dedim ne dedi adam.oda hayırlı olsun dedi diyo.ama oda şokta tabi. bizde hiç tepki yok.
testin yan tarafında hangi değerler kaç haftalık oluyo onlar yazıyo.en üstte negatif olan değerler yazıyodu altında da git gide artıyo işte 3-5 hafta
6-8 hafta felan bhcg değerleri yazıyo.
eşimde oraya bakmış en üstte negatif yazan yere bakıp ama burda negatif yazıyo bu adam neden hayırlı olsun dediki şimdi demişti.
sonra kağıdı elime aldım bi baktım benim bhcg değerim 375.8
ben hamileyiiimmm deyip ağlamaya başlamıştım. eşim halaama orda negatif yazıyoo diyodu
o zaten bebeğin kendisini ultrasonda görene kadar hep şoktaydı inanmıyo gibiydi. ultrasonda kollarını bacaklarını kıpır kıpır görünce ağlamaya başladı saatlerce ağlamıştı kıyamam.
allahım sizede yaşatacak en kısa zamanda inşallah.çok güzel anlar.
canım geçmiş olsun. dikkat et kendini ilaç felan da kullanma. sıcak şeyler iç.bol bol vitaminli şeyler ye. benim boğazıma ballı limonlu sıcak su çok iyi gelir. denersin belkisana da iyi gelir.
test için daha çok erken canım.şimdiden yapıp moralini bozma.biraz sabret lütfen yaa.
günaydın tatlım.iyiyim sen nasılsın.
sabır bakalım hayırlısı inşallah bebişin seninledir. senn normalde 26 günde mi oluyodu?
canım belirtiler herkeste farklı oluyo. benim adetime daha 10 günden fazla varken göğüslerde acıma vardı. sonra 3-4 gün kala biraz bulantım oldu. çok halsizdim hep uyumak istiyodum.2 gün varkende zaten test yaptım çok çok silik 2. biçizgi daha çıkmıştı.eşim ihtimal vermediğinden boşver kendini kaptırma yine yoktur boşuna sevinmeyelim demişti.ama o gün halsizliğim çok fazla olunca akşamına gidip kan verdim. ramazandı. kan verip gittik yemek yedik iftar saatiydi. sonra sonuç almaya gidince labratuardaki adam kağıdı hayırlı olsuuunn diyerek uzatınca ben aptal aptal bakmıştım suratına
eşime dedim ne dedi adam.oda hayırlı olsun dedi diyo.ama oda şokta tabi. bizde hiç tepki yok.
testin yan tarafında hangi değerler kaç haftalık oluyo onlar yazıyo.en üstte negatif olan değerler yazıyodu altında da git gide artıyo işte 3-5 hafta
6-8 hafta felan bhcg değerleri yazıyo.
eşimde oraya bakmış en üstte negatif yazan yere bakıp ama burda negatif yazıyo bu adam neden hayırlı olsun dediki şimdi demişti.
sonra kağıdı elime aldım bi baktım benim bhcg değerim 375.8
ben hamileyiiimmm deyip ağlamaya başlamıştım. eşim halaama orda negatif yazıyoo diyodu
o zaten bebeğin kendisini ultrasonda görene kadar hep şoktaydı inanmıyo gibiydi. ultrasonda kollarını bacaklarını kıpır kıpır görünce ağlamaya başladı saatlerce ağlamıştı kıyamam.
allahım sizede yaşatacak en kısa zamanda inşallah.çok güzel anlar.
çok teşekkürler sevgencim bende tatlı seviyorum bu akşam yaparım afiyetlede yerim valla:)evet beklemek çok zor canım ama sabret günler kaldı öğrenmene işallah güzel habelr verirsin bizlere
çok saol zeytincim bu sıralar meyva da çok yiyorum ama yine rahatsızlandım..balı süt içiyordum bende ama öylede denerim arkadaşım.evet sanıyorum biraz acele ettim zeytincim adetime 3 gün kala yapsam çıkar heralde sana olmuşmuydu sol tarafım da karnımda ağrı var gece daha kötüydü beime doğr gidiyor birde afadersin idrarda renk değişmi OLUYOR MU ARKADAŞIM ZRYTİNCİM DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA HEP AKLIM DA AKŞAMLARI BU İAÇ BENİ UYUTUYOR ERKENDEN SABAH İÇİNCEDE FELAKET UYKUM GELİYOR SANA DA OUYORMUYDU ADETİME 9 GÜN KALDI ZEYTİNCİM BO BOL DUA EDİYORUM İŞAAH O İĞİNELERE GEREK KALMAZ....
canım evet evlendikten sonra çoğunluk 26 günde geldi hatta 24 25 günde geldiğide oldu kızken hep 3-4 gün geri gelirdi sonra 1hafta falan geri gelmeye başladı sanırım buayda 3 - 4 gün geri gelicek diorum ben yani 28 - 29 ocak falan diyorum 31 aralıkda adet olmuştum
daha erken biliyorum bi 26 gün geçti tek bu aralar bugün yarın gelir diorm zeytincim birde haftasonundan beri hafif baş dönmem oluo aslında dönmede değil tam böle bir anda kalıyorum bi anda sersem gibi oluyor başım ama haftasonu yatılı arkadaşlarım vardı ya yeme içme biras fazla oldu çerez falan çok tüketmem ama baya yedik kızartma patates falan 2 kez yedik herhalde kolestrol yükseldi diorum başım için ben ne zaman test yapmalıyım tekrar canım ya (tabi gelmezse)
herkesde erken çıkmayabilir canım. Benim 2 gün kala çıkmıştı ama bazı kişilerde bikaçgün geçince anca çıkıyo felan. Bu durum döllenme zamanına bağlı bişey.
Ağrı herkes de aynı olmuyo canım.benim öğrenmeden önce öyle pek şiddetli bi ağrım olmuyodu.sadece ara sıra adet olacakmışım gibi oluyodu.ama öğrendikten sonra bebek tutunma zamanları sanırım o zmanlar çok ağrım oldu.
Idrar da renk değişimi hakkında bilgim yok canım ya hiç öyle bişey yaşamadım inanki.sen bol bol su iç vücudun susuz kalıyo olabilir.ondan da idrar rengi koyulaşır.
Eğer hamileysen bu uyku haliçok normal zaten.inşallah da öylesindir.
Ben sürekli uyumak istiyodum.hele ilk öğrendiğimde tatile gitmiştik bütün tatil boyunca uyudum.odadan çıkmadım
Progestan da biraz uyku verir zaten.
Inşallah hamişsindir canım.
bu ayın bitmesini bekle canım.31 ine kadar gelmezse eğer o zaman yaparsın.inşallah da gelmez.
baş dönmesi halsizlik felan hamilelikten olabilir canım ama hemen umutlanmayalım sonra üzülmemek için. 1 hafta daha bekle bakalım sonra tekrar test yaparsın.
haklısın arkadaşım en iyisi bekliyim ama kan testi yaptırsam şuanda bile çıkar dimi..adet sancısı gibi ağrıda oluyor
su içmeyi fazla sevmiyorum belkide ondan olabiir. Zeytincim işalah hamileyimdir dua et arkadaşım evet akşamları 8 gibi yemekden sonra uyuyoruz eşimde ben uyuyunca uyumak zorunda kalıyor aalahım hayırlısını versin arkadaşım ama eğer olmassa ben aşılama olmak istemiyorum zeytin.eşime dün akşam iaçları fakir birisne verriz dedim bende öyle düşünmüştüm dedi hamile kalırsan hayır our diye ama bu fikri sen nerdn söyedin arkadaşım söyledi netten dedim gerçekden çok düzgün birisimiymiş dedi allah zeytin bu fikri söylediya allah gönlüne göre versin dedi zeytin gerçekden sen mükememml birisn allahım da gönlne göre vermiş burda bana destek olduğun için saol var ol zeytincim sence gebe olabikirmiiym doktor ebe omasam o iacı vermezmiydi
haklısın arkadaşım en iyisi bekliyim ama kan testi yaptırsam şuanda bile çıkar dimi..adet sancısı gibi ağrıda oluyor
su içmeyi fazla sevmiyorum belkide ondan olabiir. Zeytincim işalah hamileyimdir dua et arkadaşım evet akşamları 8 gibi yemekden sonra uyuyoruz eşimde ben uyuyunca uyumak zorunda kalıyor aalahım hayırlısını versin arkadaşım ama eğer olmassa ben aşılama olmak istemiyorum zeytin.eşime dün akşam iaçları fakir birisne verriz dedim bende öyle düşünmüştüm dedi hamile kalırsan hayır our diye ama bu fikri sen nerdn söyedin arkadaşım söyledi netten dedim gerçekden çok düzgün birisimiymiş dedi allah zeytin bu fikri söylediya allah gönlüne göre versin dedi zeytin gerçekden sen mükememml birisn allahım da gönlne göre vermiş burda bana destek olduğun için saol var ol zeytincim sence gebe olabikirmiiym doktor ebe omasam o iacı vermezmiydi
benim klavye tuşları zor basıyor eksik harfer için kusura bakma arkadaşım
evet sen öyle düşün ihtimal verme değilim diye düşün ki eğer hamişsen hep birlikte sevinçten coşalım.evet zeytincim inan üzülmemek için hiç umutlanmıyorum bu ay tam anlamıyla ilk denmemizdi ya olmazsa gerçekten üzülücem biliyorum hemde çok üzülücem
baş dönmesini sersemlik hissini yediklerime kolestrol yükseldi diye bağladım kasık agrısı gögüs acımasınıda hep adete yordum sırf üzülmemek için birde 2 aydır ilişki oluyordu ertesi güne adet oluyordum en son perşem akşamı ilişki oldu haftasonu zaten misafririm vardı pazartesi gitti arkadaşlarım ondan sonrada yorgunluk hissimi neden bilmiyorum hiç istek yok içimde kaç gündür 1 hafta oldu:) birde kocama adet olasıya kadar bekliyelim dedim 2 aydır ilişki oldu ertesi gün adet oldum dedim kıyamam oda tamam dedi :)))
kızlarrr sanırım adet oluyorum kasık çok ağrım şiddetlendi ve afedersiniz tuvalette tuvalet kağıdında akıntının içinde küçüçük kırmızı pıhtı gibi bişi çıktı sanırım başlıcak adetim yada başlıyorrrr üzülmek istemiyorummmm hayırlsı nasip dicemmm ÜZÜLMEK YOKKKK SEVGENNN ÜZÜLMEK YOKKK ÇOK ŞÜKÜR BAK SAĞLIKLISIN VE DÜZENLİ BİR ADETİN VAR DİMİ KIZLARRRRR
şşşştttt dur bakalım üzülmek yooookkk. geliyosa geliyooo.buda sevinmemizi gerektiren bi durum. düşünsene ya düzenli olamasaydı adetin. bisürü insan sadece bunun tedavisi için yıllarca ilaç kullanıyo. doğum kontrol haplarıyla düzenlemeye çalışıyo. o hapları kullanırken bide hiç hamile kalabilme ihtimalinde olmuyo.
bak şükret senin öyle bi sıkıntın da yok maşallah.zamanında geliyo. hem kendin dedin daha bu ay sadece ilk defa tam anlamıyla çalıştık. sen böyle bir ayda üzüleceksen benim ölmem gerekirdi 10 ay bekledim.
yadaşöyle düşün hiç evlat sahibi olamayan insanlar var.çaresiz ömrü boyunca bi evlat için bekleyenler onlar napsin dimi.
şimdi hemen toparlan bakalım. daha tam anlamıyla gelmedi bile. hem gelirse gelsin yaa çok şükür sağlığın yerinde. bu ayda bi doktor ayarla kendine. git bakalım.de doktora biz artık bebek düşünüyoruz. birkaç aydır korunmayı bıraktık. genel bi kontrol olmak istiyorum felan. bi muayene ol.bak bakalım bisorun varmı yokmu.daha hiç doktora bile gitmeden üzülmen hata olur canım dur bakalım insanlar doktor kapılarını aşındırıyolar. yeri geliyo hergün gidiyolar.
sakin ol tamam mı canım benim üzülmek yok
inan hep aklımdasın canım hep dualarımda senide ekliyorum. acele etme bitanem bekle biraz. bazen çünkü kanda bile çıkmayabiliyor.benim hamile olmadan önceki ay ilk defa 10 gün geçmişti adetim.ilk geçtiği zaman gittim hemen kan verdim çıkmadı.çok üzüldüm tabi. aradan 1 hafta geçti hala gelmedi başka doktora gittim. ben test yaptırdım geçen hafta hamile değilim demiştim. doktor da dedi ki ooo 1 haftada neler değişir sen biliyomusun.belkide hamilesin ama kanda o zaman çıkmadı demişti.bi daha yapmıştı.gerçi yine negatif çıktı ama olsun yani olabiliyomuş kanda da görünmeme. şimdi hamiş değilsen bile hemen aşılama yapmak mantıksız zaten canım.önce eşinin testleri yapılmalı.ondada bi sorun çıkmazsa 1 yıl korunmadan ilişki yaşamış olmanız lazım.yine olmadıysa rahim filmine felan bakılmalı senin.öyle hemen aşılama yapılması saçma olur zaten.
ben ameliyat olacaktım ayaklarımdan liseyi bitirdiğim sene.hastaneye bile yattım.sabahına ameliyata girecektim. ama ayrıntılarını çok bilmiyodum.öğrendimki 1.5yıl ben koltuk değneği olmadan yürüyemeyecektim.ve okumak istediğim için ameliyattan vazgeçip çıktım gittim.o kadar çok ilaç serum ameliyat malzemesi aldırmışlardıki anlatamam koli koli.bütün ilaçları aldım bizim orda bi hastane vardı bi hemşire buldum ona anlattım böyle böyle bisürü elimde ameliyat malzemeleri ve çok fazla serum var.onları durumu olmayan ameliyat olması gereken birisine vermek istiyorum demiştim.onlar bihasta ayarladı ve hepsini vermiştim. inşallah işe yaramıştır.
sende öyle yaparsın inşallah hamilesindir.bebeğinin hayrı olur inşallah.verdiğin kişide inşallah hamile kalır ve onunda bisürü duasını alırsın.
ben hamile olduğunu düşünüyorum ne yalan söylim. ama hayırlısı olsun diyelim. doktor da progestanı vermişki oda büyük ihtimal hamile olduğunu düşünüyo.ama sen sabret stres yapma.şurda bi 9 günün kaldı.dayan azıcık.
evet sen öyle düşün ihtimal verme değilim diye düşün ki eğer hamişsen hep birlikte sevinçten coşalım.
ah o kocişler yokmuuu nasıl tatlılar dime.ne desek tamam diyolar.
Zeytincimm canım arkadaşım gerçekten sağolllll iyiki seni tanımışım :) tabi canım insanlar neler çekıyorlar benim etrafımdada var bebek özlemi çeken olmayan çok yakın bir teyzem var olmadı bebekleri yıllarca sonra oldu düştü en son evletlık aldılar hatta ama bir görsen sanki kendi çoçukları bu kadarmı benzerrr
şuan gayet normalim sadece çok fazla uykum var ve halsizim işyerimde yoğun biran önce akşam olmasını ve evime gitmeyi istiyorum üzülmüyorum canım inan ne oldu bilmem herşeyde vardır bir hayır şükrediyorum halime sorunum yok derdim yok BİN ŞÜKÜR
koçişi aradım üzülme çalışıcaz sürekli gerekirse hergün diyor iyi beslenicez moralini bozma diyor :)
Zeytincimm canım arkadaşım gerçekten sağolllll iyiki seni tanımışım :) tabi canım insanlar neler çekıyorlar benim etrafımdada var bebek özlemi çeken olmayan çok yakın bir teyzem var olmadı bebekleri yıllarca sonra oldu düştü en son evletlık aldılar hatta ama bir görsen sanki kendi çoçukları bu kadarmı benzerrr
şuan gayet normalim sadece çok fazla uykum var ve halsizim işyerimde yoğun biran önce akşam olmasını ve evime gitmeyi istiyorum üzülmüyorum canım inan ne oldu bilmem herşeyde vardır bir hayır şükrediyorum halime sorunum yok derdim yok BİN ŞÜKÜR
koçişi aradım üzülme çalışıcaz sürekli gerekirse hergün diyor iyi beslenicez moralini bozma diyor :)
canım arkadaşım benim allah razı olsun ben de sana dua ediyorum oğluşunu sağlıklı bir şekilde kucağına alman için aah yüzünü güdürsün hep mutlu ol sevgencim oğluşunla ailenle birlikde işallah sen burda bana çok yardımcı oldun doktorumdan daha fazla herşey için tekrar teşekkürler...bak kanda bile beli olmadığını bilmiyordum iyi ki söyedin düşünsene kan testine güveniyorum sonuç olumsuz çıkıyor birde psikolojimim bozarım sonradan olumluya dönüyor insanı yıpratır hakikaten en iyisi zamanını beklemek zeytincim hakısın..
evet aşılama için bende erken diye düşüünyorum ama anlamak istemediğim doktor düşünmedimi erken olduğunu hemde türkiyenin sayılı doktorlarından tüp bebek uzmanı bunda da bir hayır vardır ne diyim...canım benim burda üzülerek çok geçmiş olsun diyorum ayaklarında ki sorun geçtimi peki ...sen çok vefalı çok iyimser birisiymissin zeytincim senin yaptığını kimse yapmazdı emin ol o kadar ilaçları demekki gittin verdin sana burdan helal olsun diyorum alah karşılığını kat kat versin belkide ayakalrın da iyieşti dimi herşey gönlünce olsun arkadaşım benim
ay zeytincim işallah hamileyimdir dayanıcam 9 gün çabuk geçer arkadaşım evet bana hamile olabilrisin dedi ağır kadırma dedi şüphelenmiş dimi yoksa öyle söyemezdi belkide umut vermemek için çünkü bende çok sevindim diye söylemiştim
evet bak etrafında da varmış onları düşün şükret. eşinde sende sağlıklısın çok şükür. beslenmenize dikkat edin. bolbol vitaminli enerji verici yiyecekler yiyin eşinle. hem senin hem eşin için çok iyi olur. tabiki bebiş içinde.
ayrıca bide bakalım devamı var mı bu lekenin. eğer devamı gelirse kırmızıların şükredip önümüze bakıcaz dimi canım.
sağol canım benim. 84 günümüz kaldı allahın izniyle. ama daha çookk işimiz var çok.
evet canım kanda yaptırıp negatif görüp doktorda adeti gelsin diye adet söktürücü veren aslında hamile olan insanlar duydum ben.
o yüzden zamanını bekle önce.ona göre testini yaptırırsın.
tüp bebek uzmanı dedin ya ben şimdi anladım neden verdi aşılama ilaçlarını. bak canım uzmanlık alanı tüp bebek olan doktorlar hemen aşılamaya tüp bebeğe yönlendiriyorlar hastalarını.çünkü o konuda uzmanlar. benden sana tavsiye.bu ay olurda bebeğin gelmezse doktorun da aşılama yapıcaz derse bence yaptırma. öncelikle başka doktora git.eşin içinde araştırmalar yapılsın.aşılama tüp bebek son çaren olsun.
bak sana bişey anlatayım. benim abimlerin bebeği olmuyodu. daha doğrusu yengem hemen hamile kalıyodu ama bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra bebeği kaybediyorlardı.3 kez yaşadılar bunu. bisürü doktora gittiler. dediğin gibi tüp bebek uzmanı çok tanınmış bilinmiş bi doktora gidiyolardı en son.o tüp bebek yapmamız lazım başka şekilde olmaz diye ikna etti tüp bebeğe. yengem tamamen kabul etti ama abim içten içe istemiyorum öyle dedi hep. sonra tesadüfen bir müşterimizle konuşurken bi doktor tavsiye ettiler.oraya gitti. o doktor daha ilk muayenede ne tüp bebeğinden bahsediyosunuz dedi.senin bir sorunun var bu sorunun varken tüp bebek de yapılsa aynı şeyi yaşarsın dedi.
ilk muayenede de sorunu buldu ve tedavi verdi. kanla ilgili bi sorunu varmış.bebeğe giden damarlarda kan pıhtılaşıp bebeğin beslenmesini engelliyormuş. uyguladığı tedaviyle daha ilk denemede hamile kaldı tekrar. ve şuan allah bağışlasın dünya tatlısı bi yiğenim var.yakında yaşına girecek.
ayaklarım henüz iyileşmedi aslında.hatta hamilelikten dolayı baya sorun yaşıyorum şuan ama çok şükür insanların ne dertleri var benim derdim dert sayılmaz yanında.
bende sert düz tabanlık denilen bir sorun var.aslında çok basit olan düz tabanlığın biraz ileri düzeyi.yürürken çok acı çekiyorum. o zamanlar da denek olarak beni kullanacaklardı açıkçası çünkü bunun ameliyatı yapılıyor evet ama çok nadir. doktor bana sakın kilo alma demişti. kilo alırsan ağrıların artacak ayakların seni taşımayacak demişti.çünkü kaslarıma vuruyo bacak kaslarım çok zayıf o yüzden.şimdide hamilelikle kilom arttıkça ağrılarım da artıyo. ama çok şükür halime tabi.
doktor senin hamileolduğunu düşünmüşbu çok açık hem ağır kaldırma dikkat et demiş hemde progestan vermiş. ama tamamen emin olamaz tabiki. emin olamadığından dolayı sana hamilesin dese sonra hamile çıkmasan o zaman yıkım olur senin için. o yüzden sabredip bekleyelim bakalım. hayırlısı olsun.
kızlar adet oldummmm devamı geliyorrr önümüzdeki ay nasıl olucak nasıl çalışıcaz hiçççç bilmiyorummm günaşırımı hangi günler daha çok ovulasyon testi yapayımmı yoksa yapmıyayımmı kafam karmaaakarışııkkkkk
ben ne zman doktora gitmeliyimmm
benimle yakın zamanda evlenenlerden hamile olanlar var ayyy bu insanlar nasıl hemen pat die tutturuyorkiii yaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?