işallahh arkadşaım dua ediyorum hepimiz için öylemi çoğul gebelik de oluyor ozmaan her ikisiyle ben alıştım artık arkadşaım ilaç içe içe bir hal oldum:)işallah 6 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı 2 değerinde e üzüldüm bende dolayısıyla şimdik beklemedeyim işde hayırlısı allahın izniyle olur işallah bende senin gibi çok istiyorum inan artık yoruldum doktora gitmekden
bende bi kez doktora gittim işte bir aydan uzun zaman oldu, çok utandım alttan baktı falan inşallah bir daha bu nedenden dolayı gitmek zorunda kalmam hiçbirimiz kalmaz. doktor bana güldü evliliğim 6 ay olmamıştı işte gittiğimde, yumurtalıklarıma falan baktı gayet iyi durumda dedi biraz tembeller sadece dedi, annemi sordu anneminde evlendikten sonra 1 yıl sonra olmuş hiç korunmadıkları halde, genetik olduğunu falan söyledi, birde internette fazla bu konuları araştırıp kafanı bulandırma dedi bana, off inşallah hamile oluruz bu ayda, artık bebişlerimizin karnımızdaki ilerlemeleri hakkında konuşuruz. zeytininin oğluşuna arkadaşlar yaparız.. İnşallah ALLAHIMMM.. AMİNN...