Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım arkadaşım işallah ocak ayı bimek üzere şubat ayında sevinçli haberleri alırız :)
merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim bi tüpüm alındı doktorum korunmamamı söyledi fakat 2 ay oldu ama olmuyo tekrar yaşarım diye de korkuyorum ne zaman hamile kalabilirim acaba
cnm inşallah hamiş kalmışsındır eşin hiç sperm testi yaptırdı mı morfolojisine bakıldı
Zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım günaydınlar ...
Kızlar şimdiden nasıl sevineceğimi bilmiyorum doktor yumurtalar byümüş çok iyi dedi .ultrasyonu soktu hemen çıkardı fazla bakmadı .bana hamile olablrsin ağır kaldırma dedi.ay kızlar ya hamilemiyim ki acaba bana progestan verdi 8 gün kullanıcakmışım .birde 3 er kutu ilaçlar verdi bunları al buzdalabına koy rapor da var diye yazdım ben kullan dediğimde kullanıcaksın dedi zeytin sevgen vala heyecan sardı
ooo canımbenimm çok sevindim inan sabah aklımdan sen geçiyordun :) inşallahh hamişsindirrrr kendine dikkat ett artık dinlen kendini fazla yormaaa inşallah hamilesindir tatlım ve sağsalim kucağına alırsın meleğini bir daha doktora gidicekmisin yoksa adetin geçmesinimini bekleyeceksin :))) birde çatlatma iğnesi vurmuştu doktor dimi benimde belli olsada eğer bebiş yoksa bende bir doktora gitsemmm beklemedeyim ben hala bugün 25.gün bakalım hayırlısı
Zeytin sen nasılsın bak ne güzel yavaş yavaş güselll haberler almaya başladıkkk :) sen nasılsın oğluş nasılllll ?????
canım günaydın.haberler süper. inşallah hayırlısı olur.progestan bebeğin tutunmasına yardımcı birilaçtır. bunu kullan dediyse gerçekten hamileliğinden çok şüphelenmiş doktor. süper yaa.çok sevindim.inşallah canım hamişsindiiirrrr.Zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım günaydınlar ...
Kızlar şimdiden nasıl sevineceğimi bilmiyorum doktor yumurtalar byümüş çok iyi dedi .ultrasyonu soktu hemen çıkardı fazla bakmadı .bana hamile olablrsin ağır kaldırma dedi.ay kızlar ya hamilemiyim ki acaba bana progestan verdi 8 gün kullanıcakmışım .birde 3 er kutu ilaçlar verdi bunları al buzdalabına koy rapor da var diye yazdım ben kullan dediğimde kullanıcaksın dedi zeytin sevgen vala heyecan sardı
Zeytin sen nasılsın bak ne güzel yavaş yavaş güselll haberler almaya başladıkkk :) sen nasılsın oğluş nasılllll ?????
canım günaydın.haberler süper. inşallah hayırlısı olur.progestan bebeğin tutunmasına yardımcı birilaçtır. bunu kullan dediyse gerçekten hamileliğinden çok şüphelenmiş doktor. süper yaa.çok sevindim.inşallah canım hamişsindiiirrrr.
rüyamda doğum yapıyodum.kendi kendime doğum yaptım hemde ama çok erkenmiş.oğlumu kucağıma alıyorum çok güzel bi bebek ama nefes alamıyodu.çok üzüldüm ağladım çok. rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
günaydın canım.iyiyim ben oğlumda iyi çok şükür.evet haberler güzel inşallah dahada güzel olacak. sen nasılsın?
canım şuan kesin demekiçin çok erken ama doktorun bebek olacağı yönünde gayet olumlu ki riske atmamakiçin progestanı verdi. bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen vermişti.her ihtimale karşı önlem alalım iyice tutunsun düşük riskin olmasın demişti.işallah hayırlı olur canım arkadaşım.ay zeytincim moral kaynağım gerçektenmi şimdiden seviniyim ozaman ne dersn...gerçekden hamile olmasam vermezmiydi o ilacı çünkü altan kısa muayne yaptı soktu çıkardı ultrasyonu.saol allah razı olsun canım arkadaşım.rüyalar tesrsine çıkarmış zeytincim üzülme sakın oğlun hayırlısıyla sağlıklı tam zamnında doğucak ve düğnyalar güzeli oğluşlunu kucağına alıcaksın allah ikinizide kötülüklerden korusun seni hep sevindirsin ağlatmasın.
canım şuan kesin demekiçin çok erken ama doktorun bebek olacağı yönünde gayet olumlu ki riske atmamakiçin progestanı verdi. bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum hemen vermişti.her ihtimale karşı önlem alalım iyice tutunsun düşük riskin olmasın demişti.
senin adet tarihine az kaldı zaten allahın izniyle inşallah hamişsindir de hiç gelmez bu ay kırmızılar
amin canım inşallah oğlum zamanında sağlıkla gelir annesineee.
canım benim sana hamileyken vermişti demek düşük riske karşı demek belkide banada öyle düşündü çünkü hamile olabilirmiyim diyince zeytincim evet dedi ağır kaldırma dedi demezdi dimi şüphelenmese evet 10 gn kaldı arkadaşım sayende moral alıyorum cnaım benim ..
evet annesine sağlıklı br şekilde gelir eymen bebek ikinize maşallah canım arkadşaım benim
şimdi 10 gün boyunca dikkat et kendine.çok yorulmadan ağır bişey kaldırmadan süreklide kafanda hamileleik bebek felan düşünmeden geçirmeye çalış şu 10 günü. hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah. dünde çalışmanızı yaptınız mı?
moralli olacaksın tabi moralini bozarsan bebek varsada yoksada yine olumsuz etkileyeceksin kendinide bebeğin gelişini de. o yüzden kafan rahat olsun duanı et allahın izniyle sağlıkla gelsin meleğin.
tamam arkadaşım çok dikkat edicem aynısını uyguluycağım şu on günü çok iyi geçiriceğim evet akşam çalışma yaptık arkadaşım belime yastık dakoydum akşam çalışma yapın nie dedi onu anlamadımişalah sağlıklı birşekilde gelir meleğim hayırlısıyla.bugün işyerindeki doktorla tartıştım zetin stresse soktu beni yıllık muayne leri yapmış her sene beni çaırıyor dosyoları tek tek diz diye yorucu iş insanalrı kullanmayı seviyor.bende yapamıycağımı benim görevim o değil sizin göreviniz haftada 2 saat dutuyor 2 kere geliyor birde bana yaptırıyor bana demsinmi benim görevim değil bende tartıştım strese girdim olduk yere tabi yapamadım.ama strese girmicem şu günleri yii dğerlendiriyim başka ilişki yapıcazmı biz onu sormadım birde zeytincim çok karnım ağrıyor adet ağrısı gibi solt arafım
stres yapma canım kendine boşver.densiz insan mı yok piyasada.yumurtanın çatlamış olduğunu gördüyse doktor her ihtimale karşı döllenmediyse diye yine çalışın demiştir. bence bugün değil de yarın akşam tekrar çalışın.sonra isterseniz çalışırsınız.
sen ne iş yapıyosun ki canım. doktor napıyo orda.
yumurtan sol taraftaysa eğer yerleşiyo felan olabilir. ondan ağrıyodur belkide. hayırlısı artık canım bekleyip görücez.