- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
oyy kurban olur annesi küçük adamına yaaaa. bütün dünyam o minik adam. bide bi tane daha minik adamım var bahsettiğim yiğenim.hayatımın aşkı o benim yaa. beni kimseyle paylaşamıyo.bakalım benim bebek doğunca napıcak. kesin bana küser.canım benim zaman çok çabuk geçicek bak görürsün bir bakmıssın küçük adamın doğmuş evet canım seni anlıyorum kolay değil allah yardımcınız olsun..bende zamanıı beklemeye karar verdim zeytincim. allah hayırlıısnı nasip etsin...sonra birde yapaırım boş yere üzerim kendimi .burda bundan uzman doktor yok. evet çok çağırıyor muayene ücreti fazla alıyor ama dediğim gibi bundan başka çare yok şuanlık.25 yıllık doktor hep de burda biz gidiyoruz 50 kişi her akşam 3 saati buluyor orda kalmamız.birde ailemide yakından tanıyor annemde kardeşim zamanı gidiyordu bu doktora..annemin 2 çocuğu düşmüştü karnında ölmüşdü bir gece zehirlenmek üzereyken saat gece 2 de açtı muaynesini annemi kurtardı ozamanlar da pek paramız yok babama ne zaman istersenz ozaman geitrisiniz sıkıntı yapmayın demiş o koularda iş görür ama maddiyatıda sever .işallah bana faydası olur zeytincim ama güvenemiyoprum tabi kimseye yengene üzüldüm bir sürü acı sıkıntı çekmiş ama bak sonunda ilk tedavisinde muradına ermiş maşalah bebişe belkide bir yere takıntı kalmamak lazım zeytincim haklısın ama ben bir allah bir ona güvniyorum şuanda birde bana moral veren sen başka kimseyle konuşamıyorum bu konuyu inan eğer bana şimdik gebe kalmassam aşı yapalım derse işde ozaman değiştricem haklısın
canım ben,im çok üğzüldüm dert veren allah dermanıda verir sen kendine dikkat et biiyorum şimdik bile kilo aldın çok yoruluyosun çok ağrı çekiyorsun ama sabret canım arkadaşım allahım sana derman vericek işallah
evet arkadaşım sanıırm şüphelendi ama düşünüyorum eğer şüphelendiyse neden ilişki önerdi dimi görücez bakalım sen bana ışık oldun zeytincim allah razı olsun işallah güzel haberler le bende burda mutlu olurum sizlerle
doktorlar para düşkünü oluyor malesef.allahım doktorların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasın.
şüphelendi ve demekki yumurtan döllenmek için çok uygun göründü ki ona ya yeni döllendi yada döllenebilir her an diye düşündü ki bugün de çalışın dedi. dur bakalım böyle merakla bi 9 gün daha beklicez inşallah hayırlısı olur.
kızlar adet oldummmm devamı geliyorrr önümüzdeki ay nasıl olucak nasıl çalışıcaz hiçççç bilmiyorummm günaşırımı hangi günler daha çok ovulasyon testi yapayımmı yoksa yapmıyayımmı kafam karmaaakarışııkkkkk
ben ne zman doktora gitmeliyimmm
benimle yakın zamanda evlenenlerden hamile olanlar var ayyy bu insanlar nasıl hemen pat die tutturuyorkiii yaaaaa :)))
evet şimdi demekki önümüze bakma zamanıııı. ovulasyonun yeterince var elinde zaten. onunla yumurtlama zamanını takip et bi yandan da bi doktor ayarlahemen muayeneye git. istersen sevcanın dediği gibi 2. 3. gün git. doktora da dersin arkadaşlarım doktora gittiklerinde adet günü gelmeleriniistemiş doktorları bende o yüzden adetliyken geldim dersin. çalışmalara da gün aşırı devam.
biz böyle yumurtlama zamanı takip et yok popoya yastık bacakları dik öyle çalışırken eşimde demişti. bu köylerde felan insanlar nasıl patır patır doğuruyo yumurtlama günü mü hesaplıyolar bacaklarını mı dikiyolar havaya.
filimlerde tecavüze uğrayanlar hemen hamile kalıyo onlarda mı yumurtlama gününe denk geliyo hayret