- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
zeytincim sevgencim sesim kısık 3 günden fazla oldu ballı süt içiyorum geçmiyor antibotikde alamam napıcam ben birde çok belim ağrıyor of kızlar işallah herşey yolunda gider
canım geçmiş olsun. dikkat et kendini ilaç felan da kullanma. sıcak şeyler iç.bol bol vitaminli şeyler ye. benim boğazıma ballı limonlu sıcak su çok iyi gelir. denersin belkisana da iyi gelir.arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız?
sevgencim nasıl oldun gelişme var mı?
zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi canım?
kızlar akşamdan itibaren sol tarafım kopuyor ağrıdan inanın çok kötü ağrıyor akşam eczaneden test aldım yaptım boş çıktı 2 saat geçti tekrar baktyım hiç çizgi çıkmadı ...sonrada sabah atmadan bakıyım dedim siik çizgi vardı yanınada mürekkep gibi kaymış çok erkendi ama sırf merakdan) herşeyin hayırlısı ne diyim işallah allah gönlümüze göre verir arkadaşarım işallah bebişimiz olur
test için daha çok erken canım.şimdiden yapıp moralini bozma.biraz sabret lütfen yaa.
Zeytincim sanada günaydın sen nasılsınnn ???
Kızlar bende hala durum aynı bugün 27.gün adetin bakalım gelen giden olacakmı hala gelen yok bebiş yoksa zaten bu aralar gelir adetim, sevcancım benimde olmuştu sol kasığımda ağrı 3-4 sefer kısa süreli sancı gibi ama şuan hiç birşey yok ben bekliyeceğim hayırlısı inşallah . Zeytincim sende hemilelikle ilgli ilk belirtiler ne zman olmuştu birde nelerdi bu baş dönmesi falan ne zman oluyor ???
günaydın tatlım.iyiyim sen nasılsın.
sabır bakalım hayırlısı inşallah bebişin seninledir. senn normalde 26 günde mi oluyodu?
canım belirtiler herkeste farklı oluyo. benim adetime daha 10 günden fazla varken göğüslerde acıma vardı. sonra 3-4 gün kala biraz bulantım oldu. çok halsizdim hep uyumak istiyodum.2 gün varkende zaten test yaptım çok çok silik 2. biçizgi daha çıkmıştı.eşim ihtimal vermediğinden boşver kendini kaptırma yine yoktur boşuna sevinmeyelim demişti.ama o gün halsizliğim çok fazla olunca akşamına gidip kan verdim. ramazandı. kan verip gittik yemek yedik iftar saatiydi. sonra sonuç almaya gidince labratuardaki adam kağıdı hayırlı olsuuunn diyerek uzatınca ben aptal aptal bakmıştım suratına
eşime dedim ne dedi adam.oda hayırlı olsun dedi diyo.ama oda şokta tabi. bizde hiç tepki yok.
testin yan tarafında hangi değerler kaç haftalık oluyo onlar yazıyo.en üstte negatif olan değerler yazıyodu altında da git gide artıyo işte 3-5 hafta
6-8 hafta felan bhcg değerleri yazıyo.
eşimde oraya bakmış en üstte negatif yazan yere bakıp ama burda negatif yazıyo bu adam neden hayırlı olsun dediki şimdi demişti.
sonra kağıdı elime aldım bi baktım benim bhcg değerim 375.8
ben hamileyiiimmm deyip ağlamaya başlamıştım. eşim halaama orda negatif yazıyoo diyodu
o zaten bebeğin kendisini ultrasonda görene kadar hep şoktaydı inanmıyo gibiydi. ultrasonda kollarını bacaklarını kıpır kıpır görünce ağlamaya başladı saatlerce ağlamıştı kıyamam.
allahım sizede yaşatacak en kısa zamanda inşallah.çok güzel anlar.