6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

soğan kürünü felan iltihap ödem felan onları atmak için içiyolar diye biliyorum. bence içme ama sen bilirsin.ben hiç içmedim öyle şeyler. sen kontrolüne git bugün.ovulasyonunu da alırsın. onunla takipedersin testteki güne göre çalışırsın. ondan öncede hergün hergün deyip de eşinide strese sokmazsın hem.gün aşırı çalış. evet günü kaçırmış olabilirsiniz ama senin hatan. ben senle taaa ilk konuşmalarımızda dedim sana şartlamayın ne kendinizi ne eşinizi diye söyledim sana. rahat ol. gün aşırı çalışmaya çalış olmuyosada kasma kendini.akışına bırak herşeyi. ovulasyon al onu yap. orada çift koyu çizgi görünce çalış o zaman 3 gün sonrasında da stres yapma hiç. anlaştık mı

daha almadım canım şekerleri. kartla alamıyosun onları nakit almam lazım. bu ayda borçlarım felan vardı baya.önümüzdeki aya kalabilir.bilmiyorum ama bakalım belki alırım.

tamam zeytincim içmem haklısın doktor kontrolu dışın da hiç bir şey yapmamaya gayret edicem..evet avulasyonu alıcam takip edicem devamlı .evet çok strese soktum benim hatam kesinlikle ama bu ay olmuycak herşey farklı olucak arkadaşım işallah keşke seni daha ii dinleseydim .zeytincim ovilasyon testini aldıkdan sonra adetin 14.günü doktora gitmöeye gerewk varmı yani yumurta çatlayıp çatlamadığına bakıyor ben evde göremezmiiym onu ayda 3 kez çağırıyor :)canım şuanda benim yumurtalar 16 ile 14 falan dı yani ozaman düşmemi oldu tekrar çatlarmı

daha almadım canım şekerleri. Kartla alamıyosun onları nakit almam lazım. Bu ayda borçlarım felan vardı baya.önümüzdeki aya kalabilir.bilmiyorum ama bakalım belki alırım.

olsun canım daha zamanın var alırsın anlıyorum seni kolay değil arkadaşım iyi ki varsın

sen yine kontrole çağırırsa git caanım. doktoru ihmal etme.ovulasyonla kendinde takip etmiş olursun.ovulasyonda görünce 48 saat içinde çatlayacağını anlıyosun sadece. çift çizgi görününcede mesela bu akşam çift çizgi çıktı bugün yarın ve diğer gün çalışın. ben hatta gördüğüm gün bile çalışmamıştım çünkü koçişe küsmüştüm o gün. sonrasında ertesi2 gün çalıştım sadece. gelmi minnakım.

olsun canım daha zamanın var alırsın anlıyorum seni kolay değil arkadaşım iyi ki varsın

uf ya en çok da oğluşuma oda alamıcam ona üzüldüm yaa. cumartesi bikaç oda baktık.çok pahalı yaa.bide kartla felanda vermiyolar. oda 3.700 TL
kartla alsak felan dedik o zaman 400 tl daha ekleniyo dedi :44: çok fazla. fiyatlar baya yüksek güzel bişey almak istersek.

tamam arkadaşım gidicem haklısın sonra pişman olucak karar vermiyim devam ediyim.sen şanslısın minnakın geldi darısı başıma işallah benimde en kısa zamanda gelir allah oğluşunla eşinle bir ömür seneelr yaşatsın..bu akşam gidiyim adetten sonra full çalııcam valla:)

ay canım o kadar pahalımı oda fiyatları kredi kartına herkez fazini koyuyor işallah ucuzlar biraz . zaten doğunca beşikde yatıyor birde küçük gardolap al büyümeye yakın değiştirirsin bende geçenlerde öylesine göz gezdirdim çilekde okdar pahalı değildi ama mükemmel şeyler var dimi zeytincim alla insan heves ediyor ama sıkma canını herşey zamanla olur önemli olan sizin mutluluğunuz dimi işallah bebşine en güzel odaı alırsın insan heves ediyor biliyorum

zeytincim ya çok utanıyorum bu ay kurtularım alttan muayneden diye düşünüyordum ama yine olmadı : )

birde adet görünce hamile kalma olasığuın oluyormuı teyzemler hep öyle hamileymiş halamda

zeytincim ya çok utanıyorum bu ay kurtularım alttan muayneden diye düşünüyordum ama yine olmadı : )

birde adet görünce hamile kalma olasığuın oluyormuı teyzemler hep öyle hamileymiş halamda

sorma canım yaa süper şeyler var. benim oğlumun beşiği var ama çok küçük beşik. yiğenimin beşiğiydi. 3 ay yatabildi onda.hareketlenince küçük olduğu için elini kolunu çarpıpuyanıyodu. şimdi bize verdiler onu ama çok az yatabilecek onda. o yüzden bi oda almak istiyodum oğluşuma.kısmet artık.
beşiğimiz bu.

sabır canım sabır kurtulacaksın.
adet görünce hamile olma ihtimali var evet hatta benim annem kardeşime hamileyken 3.5 aylık olana kadar kanaması oldu.anlamadı o yüzden.
ama normal adet gibi olmuyomuş az az daha koyu renkli kahverengiye yakın felan.

ay canım bu çok güzel çok şirin bir beşik gerçekden çok beyendim işde bende bebişim olursa böyle istiyorum zeytincim çok güzel .yiğenin de fazla yatmamamış canım bak senin oğluşuna kısmetmiş.hiç olmassa 7 aya kadar idare eder dimi bu beiik sonrasında alabilirisn belki canım gün doğmadan neler doğar işallah en güzel odayı almak nasip eder allah sana ...
işallah zeytincim sabır edicem sonuna kadar saol senin çok emeğin var arkadaşım bana destek oldun gerçekden allah gönlüne göre versin.işallah benim de öyle olur :)ama bakalım bu akşam ne dicek doktor saatler kaldı zeytinim çok heyecanlıyım ama stresliyim de alttaqn muayne olucam diye strese girdim.

zeytincim birde vucudumun dinlenmesimi gerek acaba diyorum ki adetimin bitime ne yakın 10 gün bir izne mi çıkıyım sence ne düşünüyosun arkadşaım

yok canım yaa 7 ay mümkün değil yatamaz.yiğenim 3 ayda zor yattı hareketli bebekler çok zor o beşiklerde yatması. ben bi süre idare etmeye çalışırım bakalım ne kadar olur. benimkifazla hareketli olacak gibi. şimdiden hiç durmuyo.

hiç stres yapma canım benim.gitgüzelce muayeneni ol. bakalım ne dicek.sabah da yaz bana. doktora da söyle bence. siz bugün çalışın dediniz ama biz ogün ve ertesi gün çalışamadık diye.nedenini açıklamana gerek yok.sadece olmadı de istersen.

bence izne çıkma canım. izne çıkarsan daha çok sürekli kafanda bebek düşünceleri kurarsın. öyle olması iyi değil.kendinide eşinide bunaltırsın. ben çalışıyodum. hemde yoğundum o zamanlar.diyorum ya sana kafanız rahat olsun sadece.eşinde sende çok düşünmeyin şartlanmayın gelecek miniğin.

evet canım bir süre idare edilebilir gerçekden çok beyendim.maşallah de annesi erkek bebek olur hareketli çok tatlı olcak ):
tamam yazarım arkadaşım tamam olucam işde bende bunu düşünüyordum doktora ne desem diye tamam canım saol aynen öyle dicem.ben izne çıkmayı düşünüyordum stresden mi olmuyor falan diye ama dediğin gibi çıkınca evde tüm gün ona adokte olucam aklımdan çıkmıcak. zeytincim illede yumrutalama günündemi hamile kalınıyor yani daha önce ve sonra kalınmıyormu biz sık sık girmiştik sadece o dediği günler yapamamıştık en önemlisi psikoloji haklısın bu ay herşey dikkat edicem arkadşaım bakalım bebişim gelicek işallah allhın izniyle saol arkadaşım allah razı olsun senden

canım yumurtanın çatlaması lazım ki sperm içine girebilsin. sen öncesinde çalışmışsan bile canlı sperm kalmadıysa içerde yumurtayı dölleyemez. yumurtanında çatladığında bi süresi var eriyip yok oluyo sonra. o süre içinde çalışmış olman lazım ki döllensin.

Anladım canım :)napalım bu ay takibimi iyi yapıcağım gerekirse eşimle doktor odasına girmiyicem:)foktor şu gün yapın dşiyince duymasın diye valla bu ay öyle olurmu bilmiyorum ben üstüne gitmiyceğim dua t zeytincim eymen bebek uyğur getirsin bizlere zeytincim dostinex bana bıraktırmıştı 2 defa içtim bıraktım şimdik tekrar verbilir dimi

canım nerdesin merak ettim seni. neden hala gelmedin? doktor ne dedi? gelince hemen yaz.merakta bırakma beni.

8 aylık evlıyım korunmuyoruz .ama olmuyorr .esımle ılıskıye gırdıgım zaman 5 dk bıle durmuyor dısarı akıyor .olmamasının nedenı bu olabılırmı

8 aylık evlıyım korunmuyoruz .ama olmuyorr .esımle ılıskıye gırdıgım zaman 5 dk bıle durmuyor dısarı akıyor .olmamasının nedenı bu olabılırmı

canım o dışarı akma olayı herkeste olan bişey. ben şuan 6 aylık hamileyim. öncesinde uzun zaman bende bebiş için uğraştım.hep öyle derdim içeri gitmiyo ki bebek olsun. ama düşünürsek 20 milyon ve üzeri kişiye göre değişen spermden mutlaka birazı rahme ulaşıyordur. ve biliyosun ki bebşine kavuşmak için sadece 1 sperm gerekiyor. o yüzden o konuda stres yapma.benim sana tavsiyem. ilişki sırasında poponun altına bi yastık koy.ve sonrasında bacaklarını makas gibide sıkıştırabilirsin sıkıştırıp bi süre havaya kaldır bacakları. bu şekilde içerideki spermleri daha hızlı rahme ulaştırırsın. bi sürede kalkmadan bekle yatakta.hemen kalkarsan daha ulaşamadan geri dışarı akmasına neden olursun.
ve en önemlisi kafan rahat olsun. sürekli bebek düşüncesiyle birlikte olma eşinle. hakkında hayırlısı canım. bol bol dua et kavuşursun meleğine.

zeytincim merhaba nasılsın senden bir konuda yardım isteyeceğim benim adetin 11.günü bugün göğüslerimde acıma yok ama ara ara kasıklarımda ağrı oldu 2,3 sefer ama akıntılarım var dün akşam çalışma oldu ya bugün eşimden içerde kalanlar akarmı öyle şeyler oluyormuş dimi birde ben ilişkiden sonra tam popoma meğilli olucak gibi koyuyorum yastığı rahat gitsinler die birde ilişki sırasındada koyalımmı yastık hatta akşam yatıncada koydum yastık ve öyle uyumuşummmmmm :))))

kıs belin ağrır öyle uyuma minnak. akabilir canım. kasık ağrısı yumurtalarının çatlayacağına işaret olabilir. çatlarken ağrı yapar kasıkta.hem daha dur bakalım göğüslerde ağrı için erken.daha 11. gündesin. yumurtaların çatlama zamanı anca geliyo. sen ovulasyonunu ihmal etme.çift koyu çizgi görüncede 2-3 gün çalış mutlaka.

yumrtalarının çatlayacağı zaman hem kasık ağrısı hem gögüslerde acıma olmucakmı canım ya
birde ben testi 8 de yapıyorum 5de falan su içmeyi kesiyorum sıvı etkiliyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…