- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
alttan muayne etmesi çok zor oluyor bir de hastayken çok kötü ...ben de tahmnin ettim testleri yine yapar amqa zeytincim o bize yumurtalarım çatladığı zaman şu gün birlik de olun dedi olmadık günü kaçırdık dimi...belkide ondan tahlil ister bakıcaz bu akşam neler söylicek .ovilasyıon testi alıyım diyorum birde soğan kürü suyundan falan bahsediliyor ama ben tedaviyi en iyisi yarım bırakmıyım işallah bebişim en kısa zaman da gelir:)
sen napıyosun mevlüt şekerleirni aldınmı ?
soğan kürünü felan iltihap ödem felan onları atmak için içiyolar diye biliyorum. bence içme ama sen bilirsin.ben hiç içmedim öyle şeyler. sen kontrolüne git bugün.ovulasyonunu da alırsın. onunla takipedersin testteki güne göre çalışırsın. ondan öncede hergün hergün deyip de eşinide strese sokmazsın hem.gün aşırı çalış. evet günü kaçırmış olabilirsiniz ama senin hatan. ben senle taaa ilk konuşmalarımızda dedim sana şartlamayın ne kendinizi ne eşinizi diye söyledim sana. rahat ol. gün aşırı çalışmaya çalış olmuyosada kasma kendini.akışına bırak herşeyi. ovulasyon al onu yap. orada çift koyu çizgi görünce çalış o zaman 3 gün sonrasında da stres yapma hiç. anlaştık mı