• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

AMİNNNNN canım inşallahh bende iyiyim bizde günaşırı çalışıyoruz biz gayret ediyoruz ama hayırlısı ALLAHım nasip etsin cümlemize inşallah birde testlere devam ediyorum her akşam 8de ama sürekli belirgin çıkıyır bugün 13.gün adetin çizgi hala koyulaşmadı onu bekliyorum bakalım ama en isis günaşırı dedik devam ediyoruz bakalım hayırlısı

işallah canım allah aratmasın bu ay hamiş kalırız allah izin verirse ..allah hayırlı evlat versin hergün hayal kuruyorum bebek olsa şunu yaparım şunu alırım hayatımda bir sürü değişiklik olur diye ama doğumdan çok korkuyorum ne yalan söyliyim :)bakalım hayırlısıyla olsun da gerisi kolay allah yardım eder...

zeytincim, sevcancım ve diğer aradaşlar hepinize günaydınlarrr hayırlı cumalarrr nasılsınızz ???

zeytincim, sevcancım ve diğer aradaşlar hepinize günaydınlarrr hayırlı cumalarrr nasılsınızz ???

teşekkürler canım iyim bugün yoğunluk var aslında pek güzel geçiyor günüm diyemem:)..
sen napıyosun sanada hayırlı cumalar dilerim.
zeytin yok galiba ya çok merak ettim işallah güzel haberler verir...

geldim kızlar.
herhangibir gelişme yok. amcayı ameliyata almadılar.çünkü bilinci açılmadı. eğer bilinç açılsaydı ameliyat olacaktı.ama malesef henüz kendinde değil.

teşekkürler canım iyim bugün yoğunluk var aslında pek güzel geçiyor günüm diyemem:)..
sen napıyosun sanada hayırlı cumalar dilerim.
zeytin yok galiba ya çok merak ettim işallah güzel haberler verir...

kolay gelsin canımm bugün cuma tatile az kaldı onu düşünnnn ;)))

geldim kızlar.
herhangibir gelişme yok. amcayı ameliyata almadılar.çünkü bilinci açılmadı. eğer bilinç açılsaydı ameliyat olacaktı.ama malesef henüz kendinde değil.

canım dün nerelerdeydin merak ettim seni iyisin bir sorun yok dimi sende bebişde üzüldüm amcaya hala gelişme olmamasına ALLAHım şifa versin ona ve tüm hastalara yardımcıları olsun arkadaşında iyidir inşallah işte hayat ne kadar zor herşey biranlık bişi inş. hayırlısıyla iyileşir amca sorunlarda çözülür canım

Son düzenleme:
geldim kızlar.

canım benim çok dua ediyorum burdan sizlere allah yardımcısı olsun iki tarafın da işallah bir an önce sağlığına kavuşur .sen fazla takma kafana stres yapma arkadaşımdün girmeyince merak ettim seni kednine çok ii bak iyi haberleri verirsin işallah

evet canım bu hafta mükemmel geçirelim senin yumrutalama günün ne zaman belli oldumu byu hafta ikimiz iç,n önemli olsun şubata bebişlerimiz gelsin işallah :)

AMİNN caım inşallahhh ben testlere devam ettim dün akşam yemeğinde yemeğinde su içip içmediğimi hatırlayamadım ama dün testde çizgi çok koyu çıktı ve akıntılarımda var dün akşam bugün falan sanırım yumurtluyorum :) ama çarşamba çalıştık perşembe yani dün akşam tetsde çizgi koyuydu akıntıda vardı ama çalışmadık olmadı sanırım geç kalmam hayırlısı bakalım sende nasıl durumlarrrr :)))

işallah hayırlşııs olur canım ben de işde bugün bitti işallah hafta sonu başlıcaz çalışmalara allah gönlümüze göre versin ne diyim:)

canım dün nerelerdeydin merak ettim seni iyisin bir sorun yok dimi sende bebişde üzüldüm amcaya hala gelişme olmamasına ALLAHım şifa versin ona ve tüm hastalara yardımcıları olsun arkadaşında iyidir inşallah işte hayat ne kadar zor herşey biranlık bişi inş. hayırlısıyla iyileşir amca sorunlarda çözülür canım

canım benim çok dua ediyorum burdan sizlere allah yardımcısı olsun iki tarafın da işallah bir an önce sağlığına kavuşur .sen fazla takma kafana stres yapma arkadaşımdün girmeyince merak ettim seni kednine çok ii bak iyi haberleri verirsin işallah

henüz bi değişiklik yok kızlar az önce başhekimle konuştuk.durum ciddiyetini koruyor dedi.amca daha önceden şeker hastasıymış bide.bacağından kalbe giden bir damarda sıkışma varmış.kalp ve şeker böbrekleri etkilemiş diyalize bağlanacakmış sanırım.şuan herşeyi aynı anda bu hastanenin yoğun bakımı karşılayamadığından daha iyi bir tedavi için başka bir hastaneye sevk edicez diyorlar. biraz karışık durumlar yani.

dün giremedim çünki şirkette işler üstüme kaldı hep hem stres sıkıntı hemde iş yoğunluğu buraya bakma fırsatım olmadı.
yarın bende kontrole gidicem. pek iyi hissetmiyorum kendimi.

henüz bi değişiklik yok kızlar az önce başhekimle konuştuk.durum ciddiyetini koruyor dedi.amca daha önceden şeker hastasıymış bide.bacağından kalbe giden bir damarda sıkışma varmış.kalp ve şeker böbrekleri etkilemiş diyalize bağlanacakmış sanırım.şuan herşeyi aynı anda bu hastanenin yoğun bakımı karşılayamadığından daha iyi bir tedavi için başka bir hastaneye sevk edicez diyorlar. Biraz karışık durumlar yani.

Dün giremedim çünki şirkette işler üstüme kaldı hep hem stres sıkıntı hemde iş yoğunluğu buraya bakma fırsatım olmadı.
Yarın bende kontrole gidicem. Pek iyi hissetmiyorum kendimi.

of çok üzüldüm ya dert veren allah dermanınıda verir.arkadaşım üzülme sen amcada iyi olur allahın izniyle sen bozma moralini.
Anlıyorum seni birde yılbaşları çok yoğunluk olur sen kendini ve ğluşunu fazla yorma yeter .doktoramı gidiyosun ah canım ya sen çok yordun kendini stres de yaptın iyi haberle gel canım kendine çok ii bak

of çok üzüldüm ya dert veren allah dermanınıda verir.arkadaşım üzülme sen amcada iyi olur allahın izniyle sen bozma moralini.
Anlıyorum seni birde yılbaşları çok yoğunluk olur sen kendini ve ğluşunu fazla yorma yeter .doktoramı gidiyosun ah canım ya sen çok yordun kendini stres de yaptın iyi haberle gel canım kendine çok ii bak

Pazartesi inşallah iyi haberlerle gelirim. yarın kontrolden sonra gelmem işe. akşamada misafir gelecek.yemek felan hazırlarım evi toplarım felan. pazartesi haberdar ederim ben sizi.

pazartesi inşallah iyi haberlerle gelirim. Yarın kontrolden sonra gelmem işe. Akşamada misafir gelecek.yemek felan hazırlarım evi toplarım felan. Pazartesi haberdar ederim ben sizi.
t

tamam zeytincim allaha emanet ol şimdiden kolay gelsin fazla yorma kendini pazartesi görüşrüz arkadaşım

kızlar günaydınn hayırlı haftalarrrr nasılsınız
zeytincim doktora gittinmi bebiş nasılmış sen nasılsın iyisinizdir inşallah ikinizde birde arkadaşından haber varmı ii haber veririsin inş. canım
sevcancım sen nasılsın sende işler nasıl tatlım
bu arada kızlar eltim hamileydi bizde cumartesi doğumuna gittik çok güzel bir kızımız oldu bir kez daha anladımki çokkkk güsel bir duygu ALLAHım hepimize nasip etsin inşallahhh :)

zeytincim doktora gittinmi bebiş nasılmış sen nasılsın iyisinizdir inşallah ikinizde birde arkadaşından haber varmı ii haber veririsin inş. canım
bu arada kızlar eltim hamileydi bizde cumartesi doğumuna gittik çok güzel bir kızımız oldu bir kez daha anladımki çokkkk güsel bir duygu ALLAHım hepimize nasip etsin inşallahhh :)

hayırlı olsun canım bebeğiniz. rabbin sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah.
doktora da gittim bi sorun yok çok şükür. Oğlum 1 kg olmuş. ama ben çok fazla kilo almışım.Doktorum artık dikkat etmemi söyledi. Beyaz ekmek hamur işi tatlı artık yok dedi.

zeytincim doktora gittinmi bebiş nasılmış sen nasılsın iyisinizdir inşallah ikinizde birde arkadaşından haber varmı ii haber veririsin inş. Canım
bu arada kızlar eltim hamileydi bizde cumartesi doğumuna gittik çok güzel bir kızımız oldu bir kez daha anladımki çokkkk güsel bir duygu allahım hepimize nasip etsin inşallahhh :)

günaydın canım ne olsun hafta sonu ful çalıştık:)bugün adetimin 9 günü doktor kontrole çağırdı bu akşam gidicez sen naptın ?hayırlı olsun benişiniz sevgencim allah bizlerede nasip etsin işallah

hayırlı olsun canım bebeğiniz. Rabbin sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Doktora da gittim bi sorun yok çok şükür. Oğlum 1 kg olmuş. Ama ben çok fazla kilo almışım.doktorum artık dikkat etmemi söyledi. Beyaz ekmek hamur işi tatlı artık yok dedi.

zeytincim günaydın nasılsın oğluşuna maşallah iyi olduğuna sevindim kiloda almış .. Doğuymdan sonra verirsin canım ya stres yapma istediklerini ye:)hamur işleri tatlılar vazgeçilmez ...
Zeytincim dil altı ateş ölçme aleti varmış bir fikrin varmı

zeytincim günaydın nasılsın oğluşuna maşallah iyi olduğuna sevindim kiloda almış .. Doğuymdan sonra verirsin canım ya stres yapma istediklerini ye:)hamur işleri tatlılar vazgeçilmez ...
Zeytincim dil altı ateş ölçme aleti varmış bir fikrin varmı

sağol cnm evet oğlum iyi çok şükür.
ben zaten çok iştahlı öyle hamuş işine tatlıya düşkün biri değilim. ama bu kiloyu nasılalıyorum anlamıyorum. eşim de doktora dedi hiç bişe yemiyo ki doğru düzgün nasıl alıyo bu kiloyu felan. doktor da dedi daha dikkatli olalım artık. fazla kilo bizim için iyi değil.

dilaltı ateş ölçen cihazı bilmiyorum canım yaa.
kontrole git bakalım ne diyecek doktorun.hayırlı haberlerle gel inşallah.

sağol cnm evet oğlum iyi çok şükür.
ben zaten çok iştahlı öyle hamuş işine tatlıya düşkün biri değilim. ama bu kiloyu nasılalıyorum anlamıyorum. eşim de doktora dedi hiç bişe yemiyo ki doğru düzgün nasıl alıyo bu kiloyu felan. doktor da dedi daha dikkatli olalım artık. fazla kilo bizim için iyi değil.

dilaltı ateş ölçen cihazı bilmiyorum canım yaa.
kontrole git bakalım ne diyecek doktorun.hayırlı haberlerle gel inşallah.

süt içiyosun çok ondan da kaynaklanabilir diye düşnüyüorum.anlıyorum canım sende haklısın zaten zor zor hareket ediyorsun bir de kilolu olursan zorlanıcaksın kaç haftalık oldu oğluşun bu hafta?
bakalım canım bu akşam kontrole gidiyorum ne dicek alttan bakar dmi yine

Back