• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

zeytincim nasılsın oğluşun nasıll canım sana birşey daha sorucam ya :)
şimdi diyelim teste başladım her akşam 8buçukda yaptım ve bir gece çift çizgi çıktı ikiside koyu renk o gece hemen ilişkiye girsek ertesi gece ve daha sonraki gecede birleşme olsa 3gece ardarda sonra günaşırı devam etse olurdimi yani canım benim anlamağım şey hani çift çizgiyi gördükten 12 18 24saat içinde yumurta çatlıcak diolar ya ben çalışttığım için öyle testten 12 18 saat sonra ilişki yapamayız olmaz ozman işyerinde oluruzki :)
ben dediğim gibi çalışsam yeter dimi ya canım sen nasıl yapmıştın test işlerini ilişkileri falan

canım çift çizgiyi gördün o gece çalış
ertesi gece bide bi ertesi gece daha
o kadar. sonrada gün aşırı devam.
bende öyle yaptım. takılma sen öyle saatlere felan.

zeytincim olsun ama şekerler çok güzel değer bence.zeytincim az kaldı inanabiliyormusun çok sabırsızlanıyorum ama işallah ümidim yarım kalmaz.eşime test al dedim o da almıycağını çünkü eğer olumsuz çıkarsa moralimi bozulcağını kendmi üzeceğimi söyledi bekle moralini bozma dedi artık napıyım gizlimi alıyım bilmiyorum...

sevgencim hayırlı olsun işallah uğurlu gelir de fazla zaman kaybetmeden olur canım.bu ay olmassa ben de alıcam

sevgencim hayırlı olsun işallah uğurlu gelir de fazla zaman kaybetmeden olur canım.bu ay olmassa ben de alıcam

evet canım inş. tabi senin almana gerek kalmaz artıkkk :)) hamiş çıkarsın pazartesi inş..
bende çok duymuştum ovulasyon testlerini bu ay alim dedim ama bu ay nasipse çalışkan öğrenci olucazzz günaşırı çalışma var nasipse koçişime dedimki bu ay hasta falan olmak yok kendimizi yormak yok ona göre die gülüyor banaaa :)) bide testi alim onunlada takip edeyim dedim bakalım hayırlısı

işallah canım :)iyi güzel haberi veririm sizlere ama ben ilaçları etkisi olabilir düşüncesiyim o yüzden salıya kadar beklicem : umudum var işallah boşa çıkmaz ....
çalışın tabi ben de hergün çalışmıştım doktor münasebet en son ne zman yaptınız demişti hergün yapıyorum bebek olsun diye dedim gülmülşdü:)bakalım işallah tutmuştur bebiş senin de işallah ocak ayı sonu hamiş görürüz canım ...
ben de duruma göre alıcam eğer olmassa canım

zeytincim olsun ama şekerler çok güzel değer bence.zeytincim az kaldı inanabiliyormusun çok sabırsızlanıyorum ama işallah ümidim yarım kalmaz.eşime test al dedim o da almıycağını çünkü eğer olumsuz çıkarsa moralimi bozulcağını kendmi üzeceğimi söyledi bekle moralini bozma dedi artık napıyım gizlimi alıyım bilmiyorum...
aaa bikere anlaştık sennle öyle üzülmek felan yok.ohoooo şimdiden üzülmeye hazırlamışsın kendini ama olmaski böyle. ben 10 ay yaptım test nolcak.üzüldüm de noldu.üzüldüm diye hemen mi geldi bebek. dostinex kullandığım ay da gelmedi hem benim. ben umudu kesmiştim diyorum sana ya. bidünya sorun yaşadım. ee noldu. geçti hepsi.üzüldüğümle eşimiüzdüğümle kaldım. boşuna mı dil döküyorum ben size burda. siz benim yaşadıklarımı yaşamayın dedim defalarca.alırsın testini gelmezse pazar da eğer pazartesi yapar bakarsın. varsa var yoksa yok yoluna devam.tekrar deneyeceksin. bu ay olmadı diye napıcaksın bittimiömrün allah korusun.eşin sağlıklı sen sağlıklı olduktan sonra herşey olur. yeterki sen eşine sıkıca sarık.yeterki birbirinizin yanında olun.

kıslarrrr testim geldiiii :))))

hadi bakalım hayırlısı canım. hayırlı gelsin sana testin.

canım benim sen olmasan bana kim moral vericek sen çok iyi bir annesin canım benim sonsuz teşekkürler.allah bir ömür eşinle çocuklarınla mutluluklar nasip etsin ...üzülünce kendime yaparım ancak belkide hormanlarım alt üst olur dimi tamam üzülmicem doktora gitmeye devam ediceğim canım arkadaşım sen çok üzülmüssün sabrettin allah sevindirdi allah sağlık sıhhat verdiği sürece beklicez ...allah utandırmasın ne diyim

canım benim sen olmasan bana kim moral vericek sen çok iyi bir annesin canım benim sonsuz teşekkürler.allah bir ömür eşinle çocuklarınla mutluluklar nasip etsin ...üzülünce kendime yaparım ancak belkide hormanlarım alt üst olur dimi tamam üzülmicem doktora gitmeye devam ediceğim canım arkadaşım sen çok üzülmüssün sabrettin allah sevindirdi allah sağlık sıhhat verdiği sürece beklicez ...allah utandırmasın ne diyim

ha şöyle yaa. çok sevdin galiba dostinex kullanmayı sen. üzülmeye kafaya takmaya devam ederseennn dostinek içmeye de devam edersin benden söylemesi. hormonları hep kendimiz oynatıyoruz böyle. sabır bitanem sabır. hem bak doktorun hemen dostinex bıraktırdığına göre ben çok umutluyum ne yalan söyleyeyim. olmazsada canın sağolsun sen iyi ol eşin iyi olsun aylar çuvala mı giriyo.önümüzdeki ay tekrar çalışırsın sonuç negatif olursa.
ama yeterki olumlu düşün sen.

Ben 31de ayın yumurtalama günüanlamak için test yaptım pozitif çıktı pazartesi tekrar test yaptım gene pozitifdi
ve ilkez böyle bişey oluyor aşırı göğüslerimde ağrı ve şişlik var hamile olabilirmiyim 14de adet günüm

Ben 31de ayın yumurtalama günüanlamak için test yaptım pozitif çıktı pazartesi tekrar test yaptım gene pozitifdi
ve ilkez böyle bişey oluyor aşırı göğüslerimde ağrı ve şişlik var hamile olabilirmiyim 14de adet günüm

hamile olma ihtimalin yüksek canım. bende hamileyim şuan. ve ilk belirtim göğüslerde ağrı şişlik uçlarında acımaydı.normalde öyle bişey hiç olmazdı.

ha şöyle yaa. çok sevdin galiba dostinex kullanmayı sen. üzülmeye kafaya takmaya devam ederseennn dostinek içmeye de devam edersin benden söylemesi. hormonları hep kendimiz oynatıyoruz böyle. sabır bitanem sabır. hem bak doktorun hemen dostinex bıraktırdığına göre ben çok umutluyum ne yalan söyleyeyim. olmazsada canın sağolsun sen iyi ol eşin iyi olsun aylar çuvala mı giriyo.önümüzdeki ay tekrar çalışırsın sonuç negatif olursa.
ama yeterki olumlu düşün sen.

pek sevmedim canım aslında bıraktığım iyi oldu:).)haklısın canım arkadaşım üzülmek stres yapmak yok mutlu olmak var herşey bizler için sevinmek üzülmek ...canım benimmmm bende umutluyum hem de çok akşam ilk defa göüğslerimde ağrı hissettim allah yardımcımız olsun.
güzel anne herşey için teşekkürler sen bizim ümidimiz ışığımız oldun

pek sevmedim canım aslında bıraktığım iyi oldu:).)haklısın canım arkadaşım üzülmek stres yapmak yok mutlu olmak var herşey bizler için sevinmek üzülmek ...canım benimmmm bende umutluyum hem de çok akşam ilk defa göüğslerimde ağrı hissettim allah yardımcımız olsun.
güzel anne herşey için teşekkürler sen bizim ümidimiz ışığımız oldun

valla siz umutlu olun ben çok mutlu oluyorum bu durumda.

sevdacım mrb arkadaşım diş eti hastalığının vücütta enfeksiyon yarattığını duymuştum ama çocuyk için engel olduğunu duymamaıştım bizi bildilendirdiğin için saol.aslında rutin kontrollerimizi yaptırmamız lazım ama biz ancak ağrımız sızımız olunca dişlerimize baktırmayı tercih ediyoruz.amin arkadaşım allah isteyen herkeze versin bizimde göbişlerimizi doldursun...
allah sizi kavuştursun biran önc bbeişinizi de versin işallah aratmasın arkadaşım görüşürz...

evet benimde hic aklima gelmeyecek birseydi paylasmak istedim ögrenince amin canim cok sag ol güzel dileklerin icin

canım arkadaşım günaydınlar nasılsın bakalım oğluşun nasıl ?benim heyacanım arttıyor canım bakalım bekliyorum

az kaldı canım sabret. valla ne yalan söyleyeyim bende heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun.
bende iyiyim nasıl olsun oğlumda iyidir sanırım.

kıslar günaydın hepinize hayırlı cumalarrr
zeytincim bişi sorucam dün testim geldi demiştim ya merak ettiğim için akşam bir atne yaptım 7buçukda falan yemek yedşk bir bardak kadar belki su içmiştim saat 9u biras geçiyordu testi yaptım ilk çizgi çıktı ikinci çizgide ilki kadar koyu olmasada bariz belli bir şekilde çıktı böyle belli belirsiz silik falan değil ama bende acaba yumurtlamaya doğru gidiş başladımıki dünde adetin 6.günüydü 26 günde bir görüyorum bide ikinci çizgi için 10 15 dk bekliyoruz dimi yani onda süre varmı

az kaldı canım sabret. valla ne yalan söyleyeyim bende heyecanla bekliyorum. hayırlısı olsun.
bende iyiyim nasıl olsun oğlumda iyidir sanırım.

sabredmekden başka çare yok :)hep iiy olun arkadaşım işallah pazartesi güzel haberler veririm ama test almadım arkadaşım eşim istemiyor olmassa moralin bozulur diye off ya ayın 15.kadar nasıl bekliyim

zeytincim bişi sorucam dün testim geldi demiştim ya merak ettiğim için akşam bir atne yaptım 7buçukda falan yemek yedşk bir bardak kadar belki su içmiştim saat 9u biras geçiyordu testi yaptım ilk çizgi çıktı ikinci çizgide ilki kadar koyu olmasada bariz belli bir şekilde çıktı böyle belli belirsiz silik falan değil ama bende acaba yumurtlamaya doğru gidiş başladımıki dünde adetin 6.günüydü 26 günde bir görüyorum bide ikinci çizgi için 10 15 dk bekliyoruz dimi yani onda süre varmı

günaydınlar sevgencim yumurtalam günü adettin dokuzuncu gününden itibarenn başlıyor galiba işallah bu ay bebişin olur canım

ikinci çizgide ilki gibi belirgin olması lazım canım. istersen devam et bugünden itibaren belki erken yumurtlarsın felan.

sabredmekden başka çare yok :)hep iiy olun arkadaşım işallah pazartesi güzel haberler veririm ama test almadım arkadaşım eşim istemiyor olmassa moralin bozulur diye off ya ayın 15.kadar nasıl bekliyim

inşallah bekliyoruz ama test yapmadan nasıl haber vereceksin ki. bence eşin yanlış düşünüyo. ne yani şimdi test yaparsan çıkmazsa üzüleceksin de 15 inde gittiğinde çıkmazsa üzülmeyecekmisin. ama sen bilirsin tabi canım.sizin kararınız. ama bebiş varsa eğer bu öğrenmeni geciktirir sadece.istemiyorsanız yapma tabi. 15inde doktora gidersin direk sabredebilirsen.

Back