çok üzgünüm canım bugün.
berbat geçen bir akşam ve geceden sonra üzüntü stres ve kaygı dolu bir günle yine şirketteyim. çok huzursuzum.
dün akşam yarım saat kadar geç çıktık eşimle işten.diğer herkes çıkmıştı çoktan. eve doğru giderken bir telefon aldım ve ofiste birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir abim var.onun kaza yaptığı birisine çarptığı haberini aldım. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. hemen kendisini aradım telefonu açınca adamın durumunun ağır olduğunu söyledi ve kendisinin sesi çok kötüydü. abi sakin ol hemen yanına geliyoruz nolur sakin ol dedim hastaneyi öğrendim ve kapattım. tem e girmiştik ve gitmemiz gereken hastane e-5 üzerindeydi. geri çıkmak için yan yola bağlanıp bi sanayi sites,inin içine girdik eşimle. bizde o kadar üzgün ve panik durumdaydıkki çabucak ulaşalım derken çıkış olmayan birkapıdan çıkmak istemişiz ve aracın lastikleri tuzağa takıldı ve yarıldı. kaldık akşam vakti hiç bilmediğimiz bi yerde. etrafta tamirci felan yok.araçta yedek lastik yok.sinirden delirdik. sonra bi çekici çağırdım bi süre bekledikten sonra geldi bizi aldı çekici ve bi lastikçiye gittik. aksi gibi ikimizinde üzerinde fazla para yok. neyse bi şekilde arabayı hallettik hastaneye gittik.
ama hastayı durumu ağır diye başka bir hastanenin yoğun bakımına götürmüşler ve arkadaşımıda karakola ordan adli tıpa felan filan.
yanına ulaşmak için çırpındıkça ulaşamadım yolda stresten fenalaştım. ve eşime dedim beni eve götür hemen ben hiç iyi değilim. neyse eve gittik felan ama sabaha kadar uyumadım.adam yoğun bakımda uyutuluyo. arkadaşım gece karakoldan salmışlar ama şimdi tekrar orda. adamı bugün 11 gibi uyandırmayı deneyeceklermiş.
kızlar nolur dua edin hiçbişey olmasın adama. arkadaşımda bi ceza almasın.çünkü yaya geçidinin yasak olduğu bi yerde aniden önüne fırlamış adam kurtarmak istemiş ama adamda panik olduğundan daha çok önüne doğru koşmuş. inşallah kamera kayıtları vardır kaza yerinde.
sizde dua edin olur mu.
içim sıkılıyo sabaha kadar uyumadım dua ettim.
ilaçlarını kullan canım bu ayda dikkat et çalışmalarına. gelir meleğin allahın izniyle.