arkadaşlar sizlere birşey daha sorucam buaralarda ne çok sordum ayyyyyy :)))) zeytincim sen daha çok bilirsin yaşadın ya :) ilk hamilelik belirtileri nezaman başlar yani adet geçikmesi hariç yani çalışmadan kaç gün sonra diğer belirtiler olur ve onlar nelerdir ???
AMİN CANIM AMİN...
AY CANIM ÇOK TATLI BİR ŞEY MAŞALLAH ONA ...
ŞİMDİ KOCAMAN ERKEK OLDU ANNESİ 3 BOYUTLU NORMALDE ÇEKİYOLARMI ARKADAŞIM BENİM DOKTOR ÇOK PARACI KESİN ÇEKTİR:)
AMA İSTEĞE BAĞLIMI ONU ÇEKTİRMEK...
SENDE BİZ GİBİ BENDE ESMERİM EŞİM SARIŞIN YEŞİL GÖZLÜ OĞLUŞUN BENCE SANA BENZİCEK DÜŞÜNSENE ESMER MAVİ GÖZLÜ OLDUĞUNU HEM ANNE HEM BABA MÜKEMMEL BİR BEBİŞ OLUR ...AMA ANNEYE BENZESİN :)ÇOK TATLI O MAŞALLAH KOCAMAN OĞLUŞUNA:)
Olabilir canım ozamanlar gelsin ben yaptırmadan sorarım:)
işallah allah gönlüne göre versin zeytincim oğluşun çok yakışıklı olucak annesi..
Zeytincim hamilelik testi alsam ne zamn çıkar belli olurmu adetime 1 hafta kala alsam zeytincim ağrı kesici içtim ama acayip başım ağrıyor ateşim var azcık eve gidincede floman içicem işallah kendine çok ii bak canım arkadaşım
Canım ya yanlış yazdım :):)
folbiol yazıcaktım :)tamam canım almam daha test evet işallah belirtidir canım arkadaşım iyi ki varsın
Tamam arkadaşım gider gitmez işicem zeytin çok teşekkürler gerçekden ben çıkıyorum arkadaşım yarın sabahdan görüşrüz işallah bebişine ve kendine çok ii bak canım arkadaşım allaha emanat ol
herkeze günaydınlar canım arkadaşlarım günleriniz çok güzel geçsin işallah
günaydın arkadaşlar hepinize iyi günlerrrrr
günaydın arkadaşlar hepinize iyi günlerrrrr
kısslarr dün akşamm kocacımla biras moralimiz bozuldu tam çalışmamış olsakda 2,3 sefer denemiş olsakda daha 2.aya yeni girmiş olsakda bir anda bebeğimiz olmucakmı diye korku oldu akşam içimde( çünkü haftaya adet günüm ve yüzümde sivilceler çıkmaya başladı belki çok erken biliyorum ama ne bilim işte dün galiba biras üzüldümm nasip olursa önümüzdeki ay adet bittimi hemen başlıcaz çalışmaya birer gün arayla çalışıcazzz sizlerlede paylaşmak istedim
şuan iyiyim ama akşam biran panik oldum sanırımmm kıslarr((
hepimizin günü hayırlı geçsin dilerim.zeytincim herşey için teşekkürler gerçekden bize umut ışığı oldun
oooo dur be canım daha şimdiden acaba olmayacakmı düşüncelerine girersen çok kızarım sana. sen şimdiye kadar hapla mı korunuyodun?
yok canım eşim korunuyordu yani prezervatifle, zeytincim aslında dediğim gibi tam çalışmada olmadı öle birgün arayla falan yok yani ama ne bilim doğuda bayanlar yumurtlama hesabımı yapıyorlar sanki dimi ama
bende öyle dedim ya sana.rahat ol bitanem yaa.daha dur bakalım.2 ayındasın.bu ayda zaten hastaydın çalışma olmadı.zamana bırak hiç acele etme hiç takma kafana ki herşey güzel olsun stressiz sıkıntısız gelsin meleğin. önümüzdeki ay da kontrol amaçlı bi kontrole git derim ben. biz korunmayı bıraktık artık bebek istiyoruz ben genel bir muayene olmak istedim bebeği engelleyecek sorun olacak bişey varmıdır diye dersin.
hiçbişey kaybetmezsin aksine bi sorun varsa erkenden öğenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?