6 ay oldu hala unutamıyorum

Konuşmak istemiyor demekki. 10 yıl üzeri evli olup boşananlar var beterin beteri var. Zamanla alışırsın. Onu Instagram ya da wp herhangi bir yerden stalklama, zihnini öncelikle onu görmemeye alıştır profillere girme. Sen doğum gününü kutlamassın görüldü atmış. Hayatına biri girse ne olacak ki, sonuç olarak ona yalan söylemişsiniz o da ayrılmış. Kendi hayatınıza odaklanma zamanı artık. Arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün kafa dağıtın hobi edinin, kurslara gidin

İnan çok şey yaptım şu süreçte. İşe girdim, gezdim biriyle denedim flört 1 haftadan fazla konuşamadım. Kendime zaman ayırayım deidm ama yok yani çıkmıyor aklımdan.
Cumartesi sabahı aldatıldığımı öğrendim o kadar zor birşey ki... Onun profiline bakmaya devam ettiğiniz sürece unutamazsınız. Ben kendimi şöyle telkin ediyorum; ansızın bir kaza geçirdi ve öldü o artık yok... Sürekli kendime bunu söyleyip onu yok sayıyorum. Bende işe yarıyor.

Merve bu gune kadar unutabildigin biri oldu mu? Eski sevgililerinin hepsini toplasan bir kisi etmez. Insanlari rahatsiz etmeyi birak. Sen en son sevgilinden fakir diye ayrilmamismiydin? Hani arabasi yoktu?

İnan dediğin hepsini denedim. Tatile çoktım, iş buldum çalıştım gezdim tozdum ama kafamda hep o vardı. Meşgul olursam unuturum dedim olmadı. Biriyle konuşayım unuturum dedim olmadı. Her yerden engelledim stalk yapmamak için dayanamadım açtım. Bilmiyorum nasıl unutucam

Üzüldüm adına. Ben de zaten “ o artık yok” diyorum. Buradakiler umutlandığımı sanmış ama ben onunla bittiğini bi daha asla onu görmeyeceğimi biliyorum. Arama nedenimde sadece cidden özlemden dayanamadım o an sadece sesini duyup kapatacaktım. Yoksa oluru yok biliyorum

Sakın asla aramayın, arayıp sesini duymak özleminizi gidermeyecek tam tersi tetikleyecek. Aldatıldigimi öğrendiğim an ben ona dair herşeyi, tüm yaşanmışlıkları sildim, aklıma gelirse de hemen düşüncemi değiştirip başka bir konuya odaklanıyorum, başka türlü unutamayız

İnan çok şey yaptım şu süreçte. İşe girdim, gezdim biriyle denedim flört 1 haftadan fazla konuşamadım. Kendime zaman ayırayım deidm ama yok yani çıkmıyor aklımdan.
Siz onu takıntı etmiş olabilirsiniz muhtemelen çünkü yarım kalmışlıklar insanı çoğu zaman böyle hissettirir. O flörtten de etkilenememişsinizdir, konuşması ya da dokunuşu etkileyememiştir sizin içinyeterli olmamıştır. Bu sürecin tam anlamı ile geçmesi zaten 8-9 ayı buluyor. Sizin daha 6 ay olmuş. Ben kendimden biliyorum çok daha yeni yeni geçmeye başladı ki daha önce de tecrübe edip yaşadığım bir şeydi.

Doğum günü mesajınıza bile görüldü atmış cevap dahi vermemiş
Sizce de dolaylı yoldan istemiyorum dememiş mi ?

Bir erkeği taciz etmeyin
Yolunuza bakın
O sizi istemiyorsa unutmak zorundasınız.

Ya aldatsa falan daha kolay unuturdum. Nefret girdiği için işin içine. Ama ayrılmamız benim yüzümden oldu ve kendimi suçladığım için belki unutamıyorum.

Evet çok yarım kaldı. Hem de benim yüzümden bitti diye aylardır kendimi suçluyorum. Ben öyle yapsam şu an nasıl olurdu diye düşünmekten kafayı yiyicem

Ben erkek olsam beni bu kadar rahatsız eden biriyle tekrar birlikte olmazdım hiç sevilmeyen insan modelisiniz. 6 yıllık sevgilimi unutmuşum iyi ki de hayatımdan çıkmış diye dua ediyorum. Bir şeyler bitmişse tekrar olmuyor o size geri gelse ne değişecek yalan unutulacak mı olmaz. Çivi çiviyi söker mantığıyla da hareket etmeyin ona da yazık.

Birçok genç adam yalan yakaladığında ayrılmıyor. Eğer ilişkiniz çok iyi gidiyorduysa ve sırf yalan söyledin diye severek ayrıldıysa gayet gururlu karakterli çocukmuş takdir ettim.

Bu taktik bende de işe yarıyor ölmüş gibi düşünmek bir süre sonra unutuluyor cıdden

Ya aldatsa falan daha kolay unuturdum. Nefret girdiği için işin içine. Ama ayrılmamız benim yüzümden oldu ve kendimi suçladığım için belki unutamıyorum.
Aldatılmak çok çok kötü bir duygu, bu yaşımda ilk defa yaşadım. Aldatıldığını anladığın an o insan artık bir yabancı oluyor ama inanın hiç kolay değil. Siz de kendinizi suçlamayın belki karşınıza daha iyi birisi çıkacak bu yüzden ayrıldınız unutmaya çalışın.

Amaaan şu sevgililerinizinde neyini unutamıyorsunuz anlamadım
Sanki birlikte yatıp kalkıp bırlıkte nefes aldıgınız kocanızmış gibi eş değer tutuyorsunuz.

Eee nasıl unutucam

Birçok genç adam yalan yakaladığında ayrılmıyor. Eğer ilişkiniz çok iyi gidiyorduysa ve sırf yalan söyledin diye severek ayrıldıysa gayet gururlu karakterli çocukmuş takdir ettim.
Etrafındakilerde tam tersini söylüyor yeterince sevseydi bırakmazdı

Bu taktik bende de işe yarıyor ölmüş gibi düşünmek bir süre sonra unutuluyor cıdden
Bende o değilde genelde şey işe yarar. 1 sene öncesine kadar hayatında yoktu ve yaşayabiliyodun şimdi de hiç olmamış tanışmamış gibi devam et. Ama bi süreliğine işe yarıyor sonra yine başa sarıyorum

Aldatıldım daha önce o yüzden kötü bi duygu anlayabiliyorum ama en azından karşı taraf suçlu olduğu için bi nevi kolay atlatılıyor. Ama burda benden kaynaklı bittiği için kendimi suçluyorum aylardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…