6 ay oldu hala unutamıyorum

Onu düşünerek bile kendinize yazık ediyorsunuz. Unutmak istemiyorsunuz ki siz sürekli aklınızın bir köşesinde olan adamı nasıl unutur ki insan. Telefon numaranızı neden değiştirdiniz madem tekrar iletişime geçecektiniz. Dünya onunu üzerine kurulmadı emin olun sizi gerçekten seven insanı bulursunuz eğer gözlerinizi biraz açarsanız onun belki de yanı başınızda olduğunu fark edersiniz. Hastalıklı halinizden sıyrılın ve yeni hayatınıza merhaba deyin göreceksiniz iyi ki bitmiş diyeceksiniz.

İlişkim biteli 6 ay oldu. Ailevi bi yalan söylemiştim bunu öğrenip ayrılmak istemişti. Bi kaç kez adım atmıştım ama hep sessiz kaldı adımlarıma. İlk kez bir ilişkim bitince böyle oluyorum. Onla ayrıldıktan sonra sosyal medyayı bıraktım. Telefon numaramı değiştirdim. Ve 6 aydır kimseyi alamadım hayatıma alamıyorum da zaten aklımda hep o var. 2 ay önce doğum günüydü kutladım cevap vermedi görüldü attı. Dün de benim doğum günümdü. O anki duygusallıkla ve özlemle dayanamadım sadece sesini duymak istedim. Bu yüzden aradım. Çaldı telefon açmadı. Sonra whtasappta profil resmi geri geldi. Muhtemelen kaydedip baktı diye düşündüm. Hala da kayıtlıyım. Sonra da ne geri döndü ne de yazdı. Benim istediğim sessiz kalmaması keşke açık açık yazsa bi tepki verse istemiyorum dese. Ya da direkt engellese sessiz kalması beni daha çok üzüyor :KK43: Ben nasıl unutucam bu çocuğu çıkmıyor aklımdan ilk kez böyleyim. Normalde iyi kötü ayrılık sonrası hayatıma devam ederdim ama edemiyorum
Yani tepki vermemesi engellememesi bile sizin için anlamlıyken tepki verse gider gelinlik bakarsınız herhalde , ben çivi çiviyi söker diyorum yeni birini bulun

Sapık gibi yapışma adama affedememiş edebi ile ayrılmış daha ne yapsın. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz soğumuş senden bitirmiş mevzuyu. Taktir ettim karşı tarafı. Sen de biraz aklını başına al dürtükleyip durma karşı tarafı taciz ediyorsun. Kadını erkeği olmaz rahatsız etmenin.
peki nasıl unutucam çok acı çekiyorum

Keşke bir yalan söylerken en başından bunun da önünü düşünüp, neler olabileceğinin hesabını da katabilseydiniz. Karşı taraf olsaydım ben de bana yalan söyleyen biri ile bir daha iletişim kurmayı istemezdim. Bir kere doğum gününü kutlayarak belli etmişsiniz zaten hala unutamadığınızı, belki de bununla ilgili pişmanlığınızı. Siz de artık daha fazla onunla iletişime geçmeyin, sessiz kalması da bir anlam ifade etmez demek ki istemiyor sizi hiçbir şekilde. Denildiği gibi, onun nasıl olsa varı da olmayın biraz gururunuz olsun. Bu yaptığınız hatayı bir daha tekrarlamayın, ders çıkarın ve önünüze bakın. Farklı aktiviteler yapın, kurslara katılın. O zaman karşınıza farklı insanlar çıkar ve sosyalleşirsiniz.
İnan çok şey yaptım şu süreçte. İşe girdim, gezdim biriyle denedim flört 1 haftadan fazla konuşamadım. Kendime zaman ayırayım deidm ama yok yani çıkmıyor aklımdan.

kırılmış demekki yda umursamıyor her iki türlü de zor bir adam çekilmez oluyorlar
Biz normalde de çok kez ayrılıp barıştık. Ve ben 2 kez adım atıp onu her aradığımda çok mutlu şekilde karşılık verirdi ve barışırdık. İlk kez onu böyle görüyorum sessiz tepkisiz

Onu düşünerek bile kendinize yazık ediyorsunuz. Unutmak istemiyorsunuz ki siz sürekli aklınızın bir köşesinde olan adamı nasıl unutur ki insan. Telefon numaranızı neden değiştirdiniz madem tekrar iletişime geçecektiniz. Dünya onunu üzerine kurulmadı emin olun sizi gerçekten seven insanı bulursunuz eğer gözlerinizi biraz açarsanız onun belki de yanı başınızda olduğunu fark edersiniz. Hastalıklı halinizden sıyrılın ve yeni hayatınıza merhaba deyin göreceksiniz iyi ki bitmiş diyeceksiniz.
6 ay oldu. Başkasıyla denedim çivi çiviyi söker dedim belki flört ama kimse onun hissettirdiğini hissettiremedi. Bi daha sanki onun gibi birini bulamayacakmışım gibi hissediyorum çünkü cidden mükemmel bi insandı

1 sene önce tanıştık ama çok kez ayrıl barış yaşadık. Ama ayrıldığımız süreçte ben adım attığım zamanlarda anında karşılık görürdüm. İlk kez böyle tepkisiz bana karşı dmeek ki kesin olarak bitti bu sefer onun içinde

Berbat bir ilişkiymiş. Ben de uzun yıllardır hayatında olan birisi sanmıştım. Boşver 6 ay unutulmayacak birisi değilmiş. Toksik, düzgün ilerlememiş bir ilişki bu.

X