6 ay oldu hala unutamıyorum

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.456
133
26
İlişkim biteli 6 ay oldu. Ailevi bi yalan söylemiştim bunu öğrenip ayrılmak istemişti. Bi kaç kez adım atmıştım ama hep sessiz kaldı adımlarıma. İlk kez bir ilişkim bitince böyle oluyorum. Onla ayrıldıktan sonra sosyal medyayı bıraktım. Telefon numaramı değiştirdim. Ve 6 aydır kimseyi alamadım hayatıma alamıyorum da zaten aklımda hep o var. O da ayrıldıktan 1 ay sonra instagram hesabını 20 kişiye düşürdü. Ve o hesap bende 19 kişi olarak görünüyor yani hesabından biri beni engellemiş. Sevgilisi mi vardır bilmiyorum ama 2 ay önce doğum günüydü kutladım cevap vermedi görüldü attı. Dün de benim doğum günümdü. O anki duygusallıkla ve özlemle dayanamadım sadece sesini duymak istedim. Bu yüzden aradım. Çaldı telefon açmadı. Sonra whtasappta profil resmi geri geldi. Muhtemelen kaydedip baktı diye düşündüm. Hala da kayıtlıyım. Sonra da ne geri döndü ne de yazdı. Benim istediğim sessiz kalmaması keşke açık açık yazsa bi tepki verse istemiyorum dese. Ya da direkt engellese sessiz kalması beni daha çok üzüyor Hayatında biri varsa da açık açık yazsa keşke bilsem Ben nasıl unutucam bu çocuğu çıkmıyor aklımdan ilk kez böyleyim. Normalde iyi kötü ayrılık sonrası hayatıma devam ederdim ama edemiyorum

Son düzenleme:
Neden cevap versin ki ? sessiz kalmayıp cevap verse tekrar umut besleyeceksiniz demek ki çocuk bunu istemiyor. Bir noktadan sonra cevap vermedi diye sizin de çabalamamanız lazım "beni istemiyor." diye düşünmeniz lazım ama siz umut edecek yer arıyorsunuz WhatsApp'da profil resmi geri geldi beni kaydedip baktı vs bunları geçmeniz lazım bu şekilde unutamazsınız kabullenişe geçmeniz lazım.

Hissettilerinize cok uzuldum fakat illa bir cevap yazmasina gerek yokki. Size donus yapmayarak aramalariniza cevap vermeyerek cevabini vermis zaten.. 6 ay olmus donus yapmadiysa artik umidi kesmelisiniz. Ara ara yoklamaniz mesaj atmaniz yada aramaniz da taciz gb gorunuyor. Cunku hic bir sekilde iletisim kurmadigini soyluyorsunuz.. nasil unutursunuz bilemem Allah yardim etsin ama artik iletisimi zorlamayin.

sen kendini hatırlatacak birşey yapma artık, dönmek isterse döner ama birinin nasıl olsa varı da olma kıymetın bilinmez
Benim yapacak bi şeyim kalmadı ki artık. Doğum günümde aradım o da dönsün barışmak için değil sadece bi Alo dese sesini duysam yeterdi . Sesini özledim

Doğum günümde arama nedenimde sadece sesini duymaktı yani bi Alo dese sesini duysam bana yetecekti. Sesini özlemiştim çünkü. Umudum yok zaten bi daha olmayacağımızı biliyorum farkındayım ama keşke bi an önce çıksa unutsam.

Sapık gibi yapışma adama affedememiş edebi ile ayrılmış daha ne yapsın. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz soğumuş senden bitirmiş mevzuyu. Taktir ettim karşı tarafı. Sen de biraz aklını başına al dürtükleyip durma karşı tarafı taciz ediyorsun. Kadını erkeği olmaz rahatsız etmenin.

İstemiyorum demek için bir belediye anonsu eksik kalmis

Siz böyle yaparak unutayım derken iyice takıntınızı pekiştiriyorsunuz. Sizde hiçbirşey yapmayın aramayın takip etmeyin zamanla unutursunuz

Keşke bir yalan söylerken en başından bunun da önünü düşünüp, neler olabileceğinin hesabını da katabilseydiniz. Karşı taraf olsaydım ben de bana yalan söyleyen biri ile bir daha iletişim kurmayı istemezdim. Bir kere doğum gününü kutlayarak belli etmişsiniz zaten hala unutamadığınızı, belki de bununla ilgili pişmanlığınızı. Siz de artık daha fazla onunla iletişime geçmeyin, sessiz kalması da bir anlam ifade etmez demek ki istemiyor sizi hiçbir şekilde. Denildiği gibi, onun nasıl olsa varı da olmayın biraz gururunuz olsun. Bu yaptığınız hatayı bir daha tekrarlamayın, ders çıkarın ve önünüze bakın. Farklı aktiviteler yapın, kurslara katılın. O zaman karşınıza farklı insanlar çıkar ve sosyalleşirsiniz.

kendinize zaman tanıyın. bence 6 ayda unutamamak çok normal. asıl anormal olan daha kısa sürede unutmanız olurdu.
kesinlikle stalklamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…