6 ay oldu hala unutamıyorum

Onu düşünerek bile kendinize yazık ediyorsunuz. Unutmak istemiyorsunuz ki siz sürekli aklınızın bir köşesinde olan adamı nasıl unutur ki insan. Telefon numaranızı neden değiştirdiniz madem tekrar iletişime geçecektiniz. Dünya onunu üzerine kurulmadı emin olun sizi gerçekten seven insanı bulursunuz eğer gözlerinizi biraz açarsanız onun belki de yanı başınızda olduğunu fark edersiniz. Hastalıklı halinizden sıyrılın ve yeni hayatınıza merhaba deyin göreceksiniz iyi ki bitmiş diyeceksiniz.

Yani tepki vermemesi engellememesi bile sizin için anlamlıyken tepki verse gider gelinlik bakarsınız herhalde , ben çivi çiviyi söker diyorum yeni birini bulun

peki nasıl unutucam çok acı çekiyorum

İnan çok şey yaptım şu süreçte. İşe girdim, gezdim biriyle denedim flört 1 haftadan fazla konuşamadım. Kendime zaman ayırayım deidm ama yok yani çıkmıyor aklımdan.

kırılmış demekki yda umursamıyor her iki türlü de zor bir adam çekilmez oluyorlar
Biz normalde de çok kez ayrılıp barıştık. Ve ben 2 kez adım atıp onu her aradığımda çok mutlu şekilde karşılık verirdi ve barışırdık. İlk kez onu böyle görüyorum sessiz tepkisiz

Çok uzun yıllardır süren bir ilişki mi vardı aranızda?
1 sene önce tanıştık ama çok kez ayrıl barış yaşadık. Ama ayrıldığımız süreçte ben adım attığım zamanlarda anında karşılık görürdüm. İlk kez böyle tepkisiz bana karşı dmeek ki kesin olarak bitti bu sefer onun içinde

6 ay oldu. Başkasıyla denedim çivi çiviyi söker dedim belki flört ama kimse onun hissettirdiğini hissettiremedi. Bi daha sanki onun gibi birini bulamayacakmışım gibi hissediyorum çünkü cidden mükemmel bi insandı

Berbat bir ilişkiymiş. Ben de uzun yıllardır hayatında olan birisi sanmıştım. Boşver 6 ay unutulmayacak birisi değilmiş. Toksik, düzgün ilerlememiş bir ilişki bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…