anldm cnm tesekkur edrımRica ederimm
10 gün sonra gidersen sadece kese gözükür bebek ufacık olduğu için gözükmeyebilir bebek ve kalp atışı için 7. Haftada çağrıyolar
Kullanıyorum ama pek fayda etmiyor, kabus gibi gerçekten hamile değilde hasta gibiyim, psikolojik olarak çok yıprattı beni gözümü açmaya korkar oldum resmen öyle bir bulantıMide bulantınız için ilaç kullanıyor musunuz
Hay Allah çok üzüldüm inşallah bir an önce geçerKullanıyorum ama pek fayda etmiyor, kabus gibi gerçekten hamile değilde hasta gibiyim, psikolojik olarak çok yıprattı beni gözümü açmaya korkar oldum resmen öyle bir bulantı
Canım hangisini içiyorsun peki sen ? Hangi ilacıHay Allah çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer
Kullandığın ilaç fayda etmediyse doktoruna söylesen değiştirse benim de böyle olmuştu
ilacı değiştirdi günde 1 tane içsem bile çok rahatlıyorum
Allahım İnşallah ilaç ismi yazmak yasak değildirCanım hangisini içiyorsun peki sen ? Hangi ilacı
Bende prilam kullanıyorum ama asla geçirmiyor çok ilaçta almak istemiyorum, hamile değil sanki hasta gibiyim. Psikolojim çok bozulduAllahım İnşallah ilaç ismi yazmak yasak değildirdramamine benimki eski içtiğimin kutusunu atmışım adını hatırlayamadım
Haklısın ya ilk haftalar bende öyleydim her gün ağlıyordum ama şükür bu ilaç fayda etti ve çok rahatladım istersen doktoruna bir sor bu durumu tekrarBende prilam kullanıyorum ama asla geçirmiyor çok ilaçta almak istemiyorum, hamile değil sanki hasta gibiyim. Psikolojim çok bozuldu
Kusmam yok, kuru bulantım çokHaklısın ya ilk haftalar bende öyleydim her gün ağlıyordum ama şükür bu ilaç fayda etti ve çok rahatladım istersen doktoruna bir sor bu durumu tekrar
Valla Allah yardımcın olsun geçici bir süreç bu inşallah bir an önce atlatırsınKusmam yok, kuru bulantım çok
Al benden de o kadar. Hasta gibiyim gerçekten. İlk gebeligimde prilam işe yaramıştı, bunda yaramadıKusmam yok, kuru bulantım çok
Kusmam yok, kuru bulantım çok
Benim de öyle sadece bulantı bazen azalip bazen cogaliyor ve bazen bir anda bir öğürme geliyor. ama afedersiniz çıkarmamak daha iyi. Bugün doktorum Mide bulantisi iyiye işarettir dedi. Ben de zaten açıkçası hiç şikayet etmiyorum, bebegim sağlıklı olsun yeter.Al benden de o kadar. Hasta gibiyim gerçekten. İlk gebeligimde prilam işe yaramıştı, bunda yaramadı
Ya bende etmiyorum ama yoruldum çok, birde yatıyorum kanama alanı olduğu için kese etrafında 1,5 aydır aynı, psikolojik bu mide bulantısıda beni mahvetti zaten ağrı eşiğim genel olarak çok düşük böyle olunca iyice kötü oluyorum sanki hiç bu bulantı geçmeyecek gibiBenim de öyle sadece bulantı bazen azalip bazen cogaliyor ve bazen bir anda bir öğürme geliyor. ama afedersiniz çıkarmamak daha iyi. Bugün doktorum Mide bulantisi iyiye işarettir dedi. Ben de zaten açıkçası hiç şikayet etmiyorum, bebegim sağlıklı olsun yeter.
Canım hiç geçmeyecek gibi hissediyorumValla Allah yardımcın olsun geçici bir süreç bu inşallah bir an önce atlatırsın
Ben bir de calisiyorumYa bende etmiyorum ama yoruldum çok, birde yatıyorum kanama alanı olduğu için kese etrafında 1,5 aydır aynı, psikolojik bu mide bulantısıda beni mahvetti zaten ağrı eşiğim genel olarak çok düşük böyle olunca iyice kötü oluyorum sanki hiç bu bulantı geçmeyecek gibi
Öyle düşünme geçer canım benim biraz daha dayanCanım hiç geçmeyecek gibi hissediyoruminşallah en kısa zamanda geçsede
Vallahi canım dün ve bugün mide bulantım pik yaptı resmen daha yeni geldim hastaneden serum takıldı, eve geldim yine başladıÖyle düşünme geçer canım benim biraz daha dayan
Kanaman falan var mı peki ? Allah’ın izni ile birsey olmazMerhaba kızlar bende 6 haftaligim ilk gebeligim kalp atışı durmuştu şuanda aynı şeyleri yaşıcan diye çok korkuyorum şuan düşük tehlikem var göbekten iğne vuruluyorum ve yatış verdi doktorum yarin kontrolüm var ama için içimi yiyo kalp atışını duyaman diye çok korkuyorum