Bir kez oldu bı iki damla geldi hemen doktora gittim göbekten iğne verdi 7 adet onlari kullaniyorum çok şükür bidaha kanmam olmadıKanaman falan var mı peki ? Allah’ın izni ile birsey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kez oldu bı iki damla geldi hemen doktora gittim göbekten iğne verdi 7 adet onlari kullaniyorum çok şükür bidaha kanmam olmadıKanaman falan var mı peki ? Allah’ın izni ile birsey olmaz
Ayy çok geçmiş olsun ya böyle serumluuk olmak çok kötüdür canım keşke ilaçlar fayda etseydiVallahi canım dün ve bugün mide bulantım pik yaptı resmen daha yeni geldim hastaneden serum takıldı, eve geldim yine başladı
Kanama olması ise korkma canım, Allahım izni ile birsey olmaz, zaten hastanede yatıyorsun en güvenli yerdesinBir kez oldu bı iki damla geldi hemen doktora gittim göbekten iğne verdi 7 adet onlari kullaniyorum çok şükür bidaha kanmam olmadı
Hastanede yatirmadilar evde yatmamı istediler 5 gundurde yatıyorum yarın kontrolüm var 6 haftaliken kalp atışı duyabilirmiyim acabaKanama olması ise korkma canım, Allahım izni ile birsey olmaz, zaten hastanede yatıyorsun en güvenli yerdesin
şuan yaşadığın stresin sana ve bebeğine dezavantaj olduğunu biliyorsundur. Lütfen stresten ve bu kuruntulardan uzak dur. Dile kolay belki de biliyorum ama lütfen kendine ve bebeğine olumsuz yükleme Allah’ın izniyle herşey yoluna girer rabbim dermansız dert vermesin önemli olan o hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bende 6 haftaligim ilk gebeligim kalp atışı durmuştu şuanda aynı şeyleri yaşıcan diye çok korkuyorum şuan düşük tehlikem var göbekten iğne vuruluyorum ve yatış verdi doktorum yarin kontrolüm var ama için içimi yiyo kalp atışını duyaman diye çok korkuyorum
Haklısın yarın size haber vereceğim herşey yolundadır inşallahşuan yaşadığın stresin sana ve bebeğine dezavantaj olduğunu biliyorsundur. Lütfen stresten ve bu kuruntulardan uzak dur. Dile kolay belki de biliyorum ama lütfen kendine ve bebeğine olumsuz yükleme Allah’ın izniyle herşey yoluna girer rabbim dermansız dert vermesin önemli olan o hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dualarım seninleHaklısın yarın size haber vereceğim herşey yolundadır inşallah
Allah razı olsunDualarım seninle
Ben 6+1 de çok az duydum, ama canım duymasan panikte yapma, bende 1,5 aydır yatıyorum bende kahverengi lekelerim geliyor 7 haftada duyan varHastanede yatirmadilar evde yatmamı istediler 5 gundurde yatıyorum yarın kontrolüm var 6 haftaliken kalp atışı duyabilirmiyim acaba
Stres yapma seni çok iyi anliyorum kaç tane kaybim oldu. Hatta benim 5+1 de kese gorunmedi dis gebelik diye çok korkmustum. 6+4 de gittim kese be bebek kalp atisi gorduk duyamadik ama gorduk. Eger kalp atisini duyamazsan stres yapma 8 e kadar yolu varmis. Gec dollenme olmus olabilr. Benimde gec dollenme olmus. 6+4 de 5 haftalik dedi. 8 haftalikken 7+2 dedi. Şuan 8+5 insallah saglikla dogarMerhaba kızlar bende 6 haftaligim ilk gebeligim kalp atışı durmuştu şuanda aynı şeyleri yaşıcan diye çok korkuyorum şuan düşük tehlikem var göbekten iğne vuruluyorum ve yatış verdi doktorum yarin kontrolüm var ama için içimi yiyo kalp atışını duyaman diye çok korkuyorum
Korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz, stres yapma daha çok etkilenir. Allah ne demişse o olacak güzel haberlerini bekliyoruz bugünİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız yattikca kafamda biseyler kuruyorum burda yazılanları okuyorum daaha çok stres yapıyorum oyalancak biseyimde yok aklım hep minigimde
6 haftalık bekliyordum megersem 5 haftalikmis ve çok sağlıklı dedi doktor iki hafta sonra kalp atışını duyariz dediKorkma Allah’ın izni ile birsey olmaz, stres yapma daha çok etkilenir. Allah ne demişse o olacak güzel haberlerini bekliyoruz bugün
Maşallah benimde öyle 10+1 olması gerekirken 9+1 mesela, hadi bakalım stres yapma Allah’ın izni ile sağlıklı kucağımıza alalım6 haftalık bekliyordum megersem 5 haftalikmis ve çok sağlıklı dedi doktor iki hafta sonra kalp atışını duyariz dedi
6 haftalık bekliyordum megersem 5 haftalikmis ve çok sağlıklı dedi doktor iki hafta sonra kalp atışını duyariz dedi
Canım kendi doktoruma gittim bağışıklığım çökmüş, boğaz enfeksiyonuda olmuşum antibiyotik ve gargara verdi gece ateşim çok çıktı. Çok zorlu geçiyor inşallah sonu güzel olur inşallahAyy çok geçmiş olsun ya böyle serumluuk olmak çok kötüdür canım keşke ilaçlar fayda etseydi
çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin üst üste gelmiş gerçekteninşallah bir an önce geçer de bundan sonraki süreci rahat atlatırsın yaCanım kendi doktoruma gittim bağışıklığım çökmüş, boğaz enfeksiyonuda olmuşum antibiyotik ve gargara verdi gece ateşim çok çıktı. Çok zorlu geçiyor inşallah sonu güzel olur inşallah
Ben ikili tarama yaptırdım doktor ilk olarak ultrasonda bakıyor ona göre yönlendiriyor ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyor risk durumunuz az çok belli oluyor zatenArkadaşlar Selam, haftalarımız büyüyor ikili testlere az kaldı, siz ikili test mı fetal dna mı baktıracaksınız düşünceleriniz neler ?
Ne zaman yatırdın canım senin kaç hafta idi ?Ben ikili tarama yaptırdım doktor ilk olarak ultrasonda bakıyor ona göre yönlendiriyor ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyor risk durumunuz az çok belli oluyor zaten