• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

580 lira diş çektirmek için verilirmi?

Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
hangi şehirde yaşıyorsunuz? ben ankarada geçen hafta çektirdim. benimde 20 lik diş özel bi klinikte 150 tl ücret ödedim

19 sayfayı okumadım

ama 20 lik diş çekimi var 20 lik diş çekimi var

eşimin dişleri gömüktü ameliyat ile çektiler

yıllar önce ankara da ağız ve diş sağlığı merkezinde

benim dişlerim gömük değildi ama çektirdim yıllar önce ankara da ağız ve diş sağlığı merkezinde gittiğim gün ilk denk gelen doktora

özelde fiyatlar yazdığınız gibi

lakin dişinizin durumu da önemli yani çeneye oturan kök vs var mı

arkadaşımınkini kendi doktoru çekmemişti çene cerrahına git diye göndermişti

bu miktarları verip vermemek de bütçenizle alakalı

şahsen asgari ücretli bir kişi olsam asla vermem beklerim Şubat ı randevu alıp

ama gelirim iyi ise aman ben o parayı iki çizmeye veririm diyorsam da özel hastaneye veririm

Ben bankadayken farklı farklı yerlere çektirdim biri mukozalı bilmem ne yazmış 13 yıl evvel 300 lira almıştı hiç unutmam dişlerimide mafetti ben en çok Bakırköy de tansu kocaelli vardı onun hanımı çekmişti ondan memnun kaldım 2013 te 200 vermiştim ama pahalı 20 lık çekimi yatıksa birde ameliyat oluyor

Diş muayeneleri de çok değişiyor biz 10 yıl önce eşimin bir diş dolgusuna indirimli 520 lira vermiştik normalde 750 tlymiş
Ankara’da kuğulu park civarı bir muayenehaneydi

Akli olan 20 lik disi devlette cektirmez.. esim askerdeyken normal dislerinden birini cektirdi. Agzini oynatamadi kac gun. 45 dk abanmis adam disi cekene kadar. Sonra donunce 20 lik sorun cikardi. Normali o kadar zorlayinca 20 lik dise cesaret edemedi uzun sure. Sonunda mecbur gitti. Bu kez ozele. Tereyagdan kil ceker gibi 15 dkda hallettiler. Ne agrisi ne sizisi oldu.

Yorumlara goz attim da şok oldum siz nasil dişcilere gidiyorsunuz oyle yahu :)
Dişime 70 liraya dolgu yaptirdim, annem 100 liraya temizletti abim 300 liraya kanal tedavisi yaptirdi
Hepsi de farkli illerde farkli doktorlar yani

Taş çatlasın 3 dk- 5 dk - 20 dk da biter . Yahu nerden biliyorsunuz? Seninki 10 dk sürer benimki yarım saat. Kadın 580 lira normal mi diye soruyor.ben de çektirdim gömülüydü , üstelik ucunda da çengeli varmış takılıyor çıkmıyor nerdeyse 1 saat uğraştılar. Ama ağrı sızı hissetmedim korkmayın. Korktuğum için bende ertelemiştim hep.hata yapmışım. Ama fiyat konusunda bişey diyemicem.

Bana uygun bile geldi.
Hele muayene ücreti hiçbir şey değil.
Bizim gittiğimiz hastanelerde sırf 250 civarı muayene ücreti olur.
Profa muayene olursanız bu 450 500 e çıkar, bir de işlem yapılırsa ohoo.

Ben 400 TL'ye çektirdim, ameliyatla aldılar dişi. Dikiş falan da atıldı bence 580 TL uygun. Güvenebileceğiniz başka özel hastane varsa oralara da gidebilirsiniz. Çene cerrahı çekecek herhalde dişi değil mi? Devlet hastanesinde prosedür nasıl işliyor bilmiyorum.

Bana çok geldi geçen sene 5 diş çektirdim birisi 20 lik diş toplam 250 verdim bide özel muayenesi yıllardır taşınır ondan başkasına güvenmem diş konusunda kardeşim implantını yaptırdı hiç sorun çıkmadı

ben 3 ay önce özel klinikte çektirdim. 150 tl ödedim ama diş dışardaydı yani operasyon filan olmadı ..belki basit bir işlem olduğu için bu fiyat ödemişimdir ama 580 tl çok geldi bana...

Discimi cok seviyorum. Muayene ucreti asla almiyor. Bi de disine gore muamele ediyor:)
20lik dis icin bir tarife var ama kolay ciktiysa 100 aliyor. Haa zor mu cikti 150 aliyo en fazla:)
Ama gomuluyse biraz artabilir. 580 yine de cok geldi bana.
Bence iyi arastirin. Ben cok arastirip bulmustum

Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar

Ameliyat ile özel klinikte çektirdim gömülüydü 500 tl verdim 2 alt 20 lik dişe
Lokasyon ankara

ne diyorsunuz kızlar

Bir tanesine 1500 lira istiyorlar benimkilerin, iki tanesi ameliyatla alınacak. Çene cerrahı yapacak ameliyatı, biraz zorlu benimkiler. Özel kliniğe gidiyorum ama ameliyat sanırım özel bir hastanede yapılacak, onu konuşmadık henüz. 580 lira gayet iyi geldi bana.

ne diyorsunuz kızlar
ben de 20 lik diş çekimi 500 lira civarıydı. sonuçta 20 lik diş çekimi diğer diş çekimlerinden farklı. ameliyat gibi oluyor kesim dikim vs. ağız sağlığı gerçekten önemli . o yüzden devlette de randevular geç oluyor, doktorunuza da güveniyorsanız yaptırın derim ben en kısa sürede. geçmiş olsun

Back