• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

580 lira diş çektirmek için verilirmi?

rapor almıyım o zaman?ben en az 3 gün düşünmüştüm ama.
benden 1 hafta sonra esım dısını cektırdı
muhendıs fırmaya danısmanlık yapıyor yanı hem bol konusan hem bol gezen ısı geregı ınsaatlara santıyelere gıren 20 kat merdıven cıkan bırı
aksam ıs cıkısı gıttı cektırdı ertesı sabah ıse gıttı

bu sızle ıyılesme surecınızle alakalı ama 3 gune bence gerek yok ben olsam 1 gun alır dınlenır ısıme donerdım

eger ogretmensenız 3 gun gerek ama 3 gun durmadan konusamazsınız sızı zorlar ne ıs yaptıgınızı bılmedıgım ıcın net bırsey dıyemıyorum

benden 1 hafta sonra esım dısını cektırdı
muhendıs bır fırmaya danısmanlık yapıyor yanı hem bol konusan hem bol gezen ısı geregı ınsaatlara santıyelere gıren 20 kat merdıven cıkan bırı
aksam ıs cıkısı gıttı cektırdı ertesı sabah ıse gıttı

bu sızle ıyılesme surecınızle alakalı ama 3 gune bence gerek yok ben olsam 1 gun alır dınlenır ısıme donerdım

eger ogretmensenız 3 gun gerek ama 3 gun durmadan konusamazsınız sızı zorlar ne ıs yaptıgınızı bılmedıgım ıcın net bırsey dıyemıyorum
evrak işleri.konuşmuyorum öle çok

Benim alt 20 diş cerrahi operasyonla alındı, 200 lira verdim 1,5 sene önce.
İlaç ve ekipman ithal olduğu için o kadar olmuştur fiyatı

doktor pçtesiye verdi.doktorum yoğun.ben de doktara uymak istiyorum.hem p.tesi dinlenmiş oluyor doktor.
sız ne olur ne olmaz en az 1 gun dınlenın derım masa basında bas hep one egık olunca zorlayabılır ılk gun zaten kesınlıkle dınlenılmelı benım canım berktır kolay kolay canım acıyor demem nasıl olsa ıyılesecek gececek der ısıme donerım ama kımısının agrı eşiği dusuktur canı acır zor ıyılesır oyleysenız eger 2 gun yok ben ıyılesırım yatma luksum yok dıyorsanız 1 gun yeterlı

cok gecmıs olsun sımdıden insan olmak zor valla :) her bı tarafımız agrıyor

sız ne olur ne olmaz en az 1 gun dınlenın derım masa basında bas hep one egık olunca zorlayabılır ılk gun zaten kesınlıkle dınlenılmelı benım canım berktır kolay kolay canım acıyor demem nasıl olsa ıyılesecek gececek der ısıme donerım ama kımısının agrı eşiği dusuktur canı acır zor ıyılesır oyleysenız eger 2 gun yok ben ıyılesırım yatma luksum yok dıyorsanız 1 gun yeterlı

cok gecmıs olsun sımdıden insan olmak zor valla :) her bı tarafımız agrıyor
Allah daha büyük dert vermesin.Dert bu olsun.Şükürler olsun derim ben de...

uygunmuş hakkaten

Yani dediğim.yerlerde öyle basit yerler değil başka bı yere gittik mesela bana bı ağrı kesici vurdu acilde ki salak kasa vurduğu için 1 hafta kendimi toplayamadim acile 200 verdim kalbime öküz oturdu resmen benden dolgu için 350 istedi dedim istemiyorum zaten yüzüm mafolmus 3 4 gün pipetle çorba içtim

Ama dediğim yerlere gidiyorsun mesela zaten muhane ücretsiz baktı sana işlem yapmadı ilaç yazdı mesela ücret almıyor ve çok da iyi 2 klinik de ki doktorlar da

Bence a sınıfı dış diş hastanesi diye dusunme a sınıfı dişe de gittim önünden geçmem acil e devlete giderim daha iyi şu saatten sonra oraya gidecegime

Benim iki tane yirmilik disim cikmadigi icin ameliyatla alinmasi gerekiyor.korkumdan gidemiyorum bir turlu.Dis ameliyati gelisi guzel yapilacak bir islem degil.doktorun cok iyi tecrubeli olmasi lazim, zira sinire hasar verirse geri donusu yok sanirim uyusukluk his kaybi falan oluyormus.
Bence kime guveniyorsaniz ona yaptirin parasini dusunmeyin.

Kızlar 20 lik dişim çekilecek.a sınıfı hastaneye gittim tam teşekküllü.80 lira muayene ücreti verdim, şimdi haftaya diş çekilecek 500 lira isteniyor.yoplamda580 lira eder.özelde başka güveneceğim yer yok ama devlet üniversitesinde randevular şubata veriliyor.eğer hoca çekerse 130 lira imiş 20 lik diş çekimi.bense şubata kadar beklemek istemiyorum.
580 lira 20 lik diş için verilir mi yoksa boşuna mı, zira yan dişim de çürümüş, 20 lik dişim yan dişi çürütmüş, ameliyattan sonra dolgu yapılması gerekecek.moralim bozuk çünkü 580+300+300(2 dolgu):1200 gibi bir bedel sadece dişe gidecek.
ne diyorsunuz kızlar
Ben daha yeni çektirdim özele gittim ilk 500 tl istedi ee beni dört yirmilipim varr altından kalkamam devlete gittim tertemiz çektilerr ne acı ne bi şeyy sonrasındada ne şişmee oldu ne ağrı bugun dikişim kendiliğinden çıktıı hiçbir problem yaşamadım inanın özellerin çoğu para tuzagıı. Devlet agız ve diş hastanesinde güzelce halledebilirsiniz

Dişime dolgu yapılması gerekiyor çok küçük bir miktar doktor 270 dolar istedi. Gebelik yüzünden beklemek zorundayim. Ama diş genel anlamda pahalı işlemleri agriliysa o para verilir diyorum. Geçmiş olsun.

Back