57 görmeden pes etmek yok :)

selaam ben geldim :) hemen simdiye kadar yediklerimi yazayim,

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

simdiye kadar böyle, aksama ne yiycem karar veremedim :KK51: yarindan itibaren de tam olarak kan grubu diyetime baslamayi planliyorum ama bakalim. :KK76::KK76:

merhaba arkadaşlar geçen hafta pazartesi yazmışım öle iş koşuşturmasından unutmuşum ya daha ilk haftadan tembellik ettim. Haftada üç günü spora gidiyoum kılar 0 dklık bi program var onu yapıyorum eskiye nazaran yediklerimi yarıya düşürdüm ama kilom sürekli değişiyor kafam allak bullak ldu. Bi sabah tartılıyorum 69 bi sabah 68.8 bi sabah 67.8 bu kadar dengesizlik umutsuzluğa sürüklüyor beni. başlangıç kilom 68.3 tü ama spor hocası akşam aç karnına ölçmüştü ben kendi tartımdaki ölçümleri ayrı not ediyorum. Neden oluyordur acaba:KK43:

merhaba arkadaşlar geçen hafta pazartesi yazmışım öle iş koşuşturmasından unutmuşum ya daha ilk haftadan tembellik ettim. Haftada üç günü spora gidiyoum kılar 0 dklık bi program var onu yapıyorum eskiye nazaran yediklerimi yarıya düşürdüm ama kilom sürekli değişiyor kafam allak bullak ldu. Bi sabah tartılıyorum 69 bi sabah 68.8 bi sabah 67.8 bu kadar dengesizlik umutsuzluğa sürüklüyor beni. başlangıç kilom 68.3 tü ama spor hocası akşam aç karnına ölçmüştü ben kendi tartımdaki ölçümleri ayrı not ediyorum. Neden oluyordur acaba:KK43:
her sabah tartilmak yerine, haftada 1 10 günde bir tartilmayi deneyebilirsin

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

aksam 19
kocaman kase tarhana corbasi (2 corba kaseside diyebiliriz, icine yarim yemek kasigi z.yagi ve 2 tatli kasigi biber salcasiyla sos yaptim)

bugunu böyle kapatmayi düsünüyorum, insallah da öyle olur, 1 saat sonra falan beginner seviye 4. gün pilatesimi yapmayi planliyorum. insallah bi aksilik cikmaz :)

günaydin günlük, dün aksam saat 10`da 2 catal yas pastayla, 3 yk irmik helvasini hüplettim, aferim bana. :KK22:o_O hayir her sey güzel gidiyordu taki annem elinde yas pasta ve helvayla gelene kadar. midem o kadar kötü uyandim ki sabah bünye unuttu tabi gec saatte bir sey yemegi.
bugun tam anlamiyla kan grubuna baslamayi düsünüyorum bi aksilik cikmazsa.

Hafta sonları yazamıyoda olsam bu gğn geçte olsam anca gelebildim :)
sabah yumurta kırdım ara öğün badem ve fındık yedim öğlen nohut az bişey bulgur pilavı cacık yedim az öncede 1 tane elma

şu kız isteme merasimini bi atlatayım fazlasıyla tekrar düzene sokucam yarın tartının resmini çekip yollıam in kilo almamışımdır bu hafta çok dikkat edemedim sporada haftada 2 defa gidebildim . pasif jimlastik başlıcam bide o etki etmeye başlasın diye

ben de kahvaltı yaptım gayet normal fuse tea içtim bi bardak sonra 2.gibi portakallı toz içecek 5 gibi kumpir ice tea 4-5 pişmaniye eve gelince 1 lt suyu kafama dikmem bir oldu sonra 8.30 9 gibi falan 6 tane tam buğday gofret torkunun az önce de irmik helvası dayanamadım bugün de acayip coştuk simge kendine gel ne biçim diyet bu dedim kendi kendime ama tekrar 1 lt su bitirdim sanıyorum ki 3 litreye bulmuştur sizce ertesi gün kilo almış olarak kalkar mıyım
biraz sağlılsız bi diyet olmuş hemen yarın tartılma fazla çıkabilirsin ertesi gün tartıl istersen

günaydin günlük, dün aksam saat 10`da 2 catal yas pastayla, 3 yk irmik helvasini hüplettim, aferim bana. :KK22:o_O hayir her sey güzel gidiyordu taki annem elinde yas pasta ve helvayla gelene kadar. midem o kadar kötü uyandim ki sabah bünye unuttu tabi gec saatte bir sey yemegi.
bugun tam anlamiyla kan grubuna baslamayi düsünüyorum bi aksilik cikmazsa.
arada laçamak olur sıkma canını :)

günaydiin :) dün gec yedigim icin acikmadim, o yüzden yeni kahvalti yaptim.

kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek :KK68:
saat 15:45
150 gr üzüm

bu arada tartildim :) 70.1 geldim, cuma gününden bu yana 400 gr gitmis toplamda 1.4 kg vermis oldum 19 günde :) :KK68: 15 dk kkadar bisiklet bindim. bugun pilates yapmiycam, aksam üstü bisiklet binmeyi planliyorum bakalimm :KK49::KK49:

1 tabak karpuz,

150 gr üzüm

aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.

1 tabak karpuz,

150 gr üzüm

aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
saat 21:30 da, 1 fincan ihlamur ictim, yaninda da 3 tane torkunun yulafli bisküvisinden yedim.

aksam üzeri 15 dk bisiklet bindim, öglen de 15 dk binmistim, toplam yarim saat bisikler sürmüs oldum, bugunluk spor bu. bir de su aksam az da olsa atistirma huyumdan vazgecersem harika olacak.

kızlar yarın başka yere gidicem ve 9 unda dönücem ı zamana kadar tartılamıcam çok heyecanlı çok iyi beslenip 61 i görmek gibi kendimi şaşırtmak istiyorum sanırım 63 üm ama 62 de olabilir elektronik olmayınca tartılar zor oluyor

kahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.

saat 15:30

2 adet ceviz

saat 1 gibi, cassey ho nun beginner pilates in 5. gününü tamamladim. :KK49:

aksam 18:45
1 kase (6 yk kadar) kabak kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapatmak istiyorum ama bakalim :KK51:cok basim agriyor bir de yoksa bisiklet binecektim ama olmayacak malesef bugun:110:

YA BEN SİZ KADAR NEDEN İRADEKLİ OLAMIYORUM İNŞ SU KAYBI OLMAMIŞTIR BENDE DE
BAŞLANGIÇ KİLO :70
2. HAFTA :68 KİLOYU GÖRDÜM :)

Eklentiler

• 68 ).jpg
    68 ).jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 31
X