Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin :) aksam 8 gibi 1 parcacik karpuzla, 3 incir yedim. sonra misafirler geldi kektir ivir zivirdir vardi ama canim cekmedigi icin yemedim,
gece 12 gibi midem cok kazindi, 100 gr üzüm, 5 parca karpuz, 3 incir yedim
sonra uyku tutmadi tabi gece 4 te uyudum yakmisimdir heralde o zamana kadar
olsun bisey olmaz :)BENDE YEDİM SONRA TV İZLERKEN UYUKLADIM YA
bugun spora gidemiyorum malesef ayagim sakalandi gibi bisey oldu.simdiye kadar yediklerimi yazayim :)
kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber
aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'
aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.
dün saat 19da 1 seftali 2 incir yedim.simdiye kadar yediklerimi yazayim :)
kahvalti 11 civari,
1 tabak karpuz, 3 yk cökelek, 2 dl domates, 1 aci biber
aksam yemegi niyetine 15 de
1 tabak salcali makarna, 1 kücük kase yogurt yedim.'
aksam antreman var o yüzden gitmeden meyve falan yerim, ama ne yiyecegime henüz karar vermedim.
hi tartılma fırsatın oldumu ben tartılmadım meraktan ölüyom resmengünaydin kizlar ben geldim :) dün dedigim gibi ödül günü gibi bisey yaptim kendime, misafirler baya gec geldigi icin aksam 10 gibi falan baya yedim. ama o saate kadar pek bisey yememistim. bugunden itibaren tekrar eski düzenime dönüyorum :) midem kötü ama baya daha birsey yiyemedim.
gecen persembe tartilmistim 70.7 gelmistim iste :) 1 haftada 800 gr verdim iste gecen hafta, bu persembe belki tartilma firsatim olur tartilirim :) ben de merak ediyorum ama evde tarti olmadigi icinhi tartılma fırsatın oldumu ben tartılmadım meraktan ölüyom resmen
hos geldiin :) boyumuz ayni ama senin kilon benden biraz daha az. umarim istedigin kiloya saglikla ulasirsinmerhabalar bende 24 yaşında 167 boyunda 68.3 kiloyum bir ay önce kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu malesef öncesinde diyete başlayayım derken hamile kaldım. Şimdi bir sonraki hamilelik için ve kendimi mutlu ve sağlıklı hissetmek için zayıflamaya karar verdim. Geçen hafta spora başladım. Amacım üç ayda 60 kilo altına inmek:)) ve sonrasında pilatesle devam etmek. Ama insan tek başına kaçamak çok yapıyor müsadeniz olursa bende size katılmak istiyorum :)
hoşgeldin bize katılmadan büyük keyif alırız :) kendi halimizde sağlıklı olarak kilo vermeye calışıyoruz :)merhabalar bende 24 yaşında 167 boyunda 68.3 kiloyum bir ay önce kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu malesef öncesinde diyete başlayayım derken hamile kaldım. Şimdi bir sonraki hamilelik için ve kendimi mutlu ve sağlıklı hissetmek için zayıflamaya karar verdim. Geçen hafta spora başladım. Amacım üç ayda 60 kilo altına inmek:)) ve sonrasında pilatesle devam etmek. Ama insan tek başına kaçamak çok yapıyor müsadeniz olursa bende size katılmak istiyorum :)
canım durmuyo benimde hızlı vermek istiyorum ya :))gecen persembe tartilmistim 70.7 gelmistim iste :) 1 haftada 800 gr verdim iste gecen hafta, bu persembe belki tartilma firsatim olur tartilirim :) ben de merak ediyorum ama evde tarti olmadigi icin