57 görmeden pes etmek yok :)

kahvalti 10:45
1 tabak patates kavurmasi, 2 yk kabak kavurmasi, 4 yk yogurt (hepsi 1 yemek tabagina sigdi yanyana)

saat 15:45
1 fincan sütlü sekersiz kahve (90 kalori mi ne)

aksam yemegi 18:30
1 tabak domatesli bulgur pilavi, 1 kase yogurt

evet kick boks günümdü bugun, aksam antremana gittim, giderken yürüyerek gidiyorum yarim saat orta tempo yürümüs oluyorum, sonra antremana giriyorum. bugunu böyle kapattim, aksam yemegini fazla yedim galiba cok sisti midem.

kızlar merhaba ben de dün sabah 64.3 tüm ondan önceki sabah tam 64 tüm adetten mi yediğim lahmacun dan mı kaynaklanıyor o 300 bilemiyorum ama ben motivasyon edici bi grup arıyorum hep konuşacak anlaşacak şimdi ben başta 71 kiloydum sonra dikkat ede ede 64 e geldim işte 65 i görücem tekrar diye çok korkuyorum çünkü direnç kilolarımdan biriydi çok hızlı 64 e düştüm ve 63 motivasyonum için çok önemli boyum 169 ya da 170 kilom iyi biliyorum ama ben yine de zayıf olmak istiyorum bilirsiniz hiç zayıf olmadım hep iriydim yardımlarınızı bekliyoruum
bir zamanlar bende o kilolardayken düşmeye çalışıyodum şimdi 68-69 arasıyım :KK61::KK61::KK61::KK61: ama tabiki buyrda birbirimizi motive edip zayıflayabiliriz büyük keyifte alırız :KK49:

kızlar adetimin bitiş günündeyim sabah 64.6 çıktım dünkü yediklerimden mi yoksa son gün. etkisi mi bilmiyorum ama üzüldüm sıkı diyete başlıyorum tekrardan

günaydin günlük :) bugun iyi bir kahvalti yaptim yine patates yedim bugun ama bugunku mecburiyetten :-)

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi :KK54::KK54:

aksama kadar bir sey yemem heralde, aksama semizotu yemegi ve yogurt düsünüyorum ama bakalim, bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yapicam bi aksilik cikmazsa :)

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi :KK54::KK54:

bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yaptim ama canim cikti yarim yarim yapabildim,

aksam 18:30
1 tabak semizotu yemegi,
yarim kase yogurt,
3 taze incir.

bugunü böyle kapatirim diye umuyorum. insallah da öyle olur :)

benim bugün hiçbir şey yiyesim gelmedi sabah muz ve incirle geçiştirdim bir de şekersiz nescafe sonra saat 4 gibi 5 sarma yedim saat 6.30 gibi 1 armut yedim bi ara da 2 lokumdan birer ısırık aldım ve akşam 9 gibi bi tane form bisküvisi yedim bugün hiç iştahım yoktu tartıda fazlalık görmekten olsa gerek

günaydin günlük ben geldim :) geceleri cok acikiyorum ya, yatmadan 2 tane incir yedim, hem bagirsak calistirsin hem de tutsun acliktan uyuyamadim cünkü. :KK53:
bugun tartilmayi düsünüyorum,
az önce 4 tane taze incir yedim kahvalti niyetine, aksama baya agir bi yemek yiycem cünkü. belki dondurma yerim disarda emin degilim ama :eek:

tünaydın diyeyim : sabah yumurta hasşlama domaste s salatalık zeytin peynir sut
ara öğünde pogaça ufak bişey yedim
öğlen yemeği mercimek çorba cacık ,türlü

selam ben geldim :) bugun tartildim, sadece 200 gr vermisim 1 haftada, olsundu napayim az gitti öz gitti diyip kendimi avutuyorum, 15 günde 1 kilo vermis oldum toplamda, güncel kilom 70.5

kahvalti 10:30 civari,
4 taze incir,

saat 14 de
1 bardak ayran

saat 18:45
1.5 kiymali pide icine biraz sumakli sogan koydum, 3 dl domates

bugun normalde kick boks günüm ama devamli disardaydim ve ayaktaydim, o yüzden bugun spora gidemiycem. günümü böyle kapatiyorum insallah.

selaam ben geldim :) ama kimse ugramamis buraya yaa üzüldüm.

kahvalti 11:15 11:30 civari
1 porsiyon yumurtasiz menemen,
2 yk cökelek,
1.5 yk tahin pekmez karisimi

saat 17
1 tane metro cikolata (umarim marka verebiliyorumdur :KK17:)

aksam 19
6 yk cökelekli eriste,
1 bardak tuzsuz ayran

az öncede 3 minik parca kavun attim agzima,

bugun spor yapamadim, disardaydim yine aksama kadar, ayaktaydim hep, pazartesi kick boksu birakiyorum, pilatesi ise sevemedim ben ya:eek:
hergün azar azar da olsa bisiklete binmeyi düsünüyorum ama bakalim ne olacak, spor konusunda zorlayamiyorum hic kendimi. iyice bunaliyorum yoksa.

tam pilatesi sevemedim ya yazip forumu kapattiktan sonra noluyor sana baloncuk dedim. 70 küsür kilosun ve spor yapmak istemiyorum diyip bahaneler üretiyorsun halen. kalktim hemen
cassey ho nun beginner seviye 3. gün pilatesini yaptim, 15 dk falan sürüyor zaten. günde saatlerce yemek yemege vakit ayirabiliyorken, spora 15 dk mi ayiramiyorum dedim. yarin da 4. günü yapmayi planliyorum, 28 günlük o program bitecek baloncuk baska yolu yok :stop:

ben de kahvaltı yaptım gayet normal fuse tea içtim bi bardak sonra 2.gibi portakallı toz içecek 5 gibi kumpir ice tea 4-5 pişmaniye eve gelince 1 lt suyu kafama dikmem bir oldu sonra 8.30 9 gibi falan 6 tane tam buğday gofret torkunun az önce de irmik helvası dayanamadım bugün de acayip coştuk simge kendine gel ne biçim diyet bu dedim kendi kendime ama tekrar 1 lt su bitirdim sanıyorum ki 3 litreye bulmuştur sizce ertesi gün kilo almış olarak kalkar mıyım

ben de kahvaltı yaptım gayet normal fuse tea içtim bi bardak sonra 2.gibi portakallı toz içecek 5 gibi kumpir ice tea 4-5 pişmaniye eve gelince 1 lt suyu kafama dikmem bir oldu sonra 8.30 9 gibi falan 6 tane tam buğday gofret torkunun az önce de irmik helvası dayanamadım bugün de acayip coştuk simge kendine gel ne biçim diyet bu dedim kendi kendime ama tekrar 1 lt su bitirdim sanıyorum ki 3 litreye bulmuştur sizce ertesi gün kilo almış olarak kalkar mıyım
ben diyette yasak koymaya karsi biri olmama ragmen, ayni gün icinde bu kadar sagliksiz beslenirsen bugun olmasa da bundan bi kac hafta sonra kilo alirsin.

X